Ärsytyskalenteri, päivä 1

 

 

Hellän mielen ja hyvän tahdon kuukausi pyrähti käyntiin tänään. Jotta en tukehtuisi hyvään oloon, päätin avata tässä blogissa ärsytysjoulukalenterin eli (ainakin yritän) kirjaan tänne joka päivä (jos jaksan) päivän ärsytyksen.

Herneitä ei kannata vedellä nenään, vaan liottaa herneet, tehdä niistä rokkaa ja syöttää undulaateille.

Jos haluat katsoa kuvallista joulukalenteria ilman ärsytystä, sellainen löytyy kuvablogistani.

 

1. joulukuuta

 

Rakastan mummoja, minusta itsestänikin tulee jonain päivänä mummon ikäinen, uskokaa tai älkää. Mutta, mutta. Nykyään ei riitä, että mummoilla on vetokärryt. Ehei, nyt niillä on kaupassa sekä vetokärryt että vedettävät ostoskärryt!

Järkyttävä mummoarmada, jokaisella kaksi vaunua vedettävänä, tukkii kevyesti leveänkin Prisman käytävän. Jessus. On siinä minulla sitten pujottelemista, kun yritän lonkeroilla lastatun ostoskorini kanssa päästä kassalle. Ja se kori ei kuulkaas paina ihan vähän!

Ja niillä mummoilla on muuten vielä reputkin selässään. Ei voi kuin ihmetellä, miten paljon sellaiset pienet mummot oikein syövät. Papoille riittää sätkätupakka ja paperit.

 

 

44 Responses to Ärsytyskalenteri, päivä 1

 1. Mymskä says:

  Loistavaa, Susu. Juuri sellainen kalenteri, jota olen kaivannut. Minä sain jumppajoulukalenterin, liikuntatehtävä joka päivälle.

 2. Krisu says:

  Hahhah! Viimesen päälle virkeä idea!!!

 3. Inkivääri says:

  Kyllä just nyt niin ärsyttää, ei kyllä mummot. Mutta se, että ihmiset jotain ihme selityksiä keksivät sille, että ostavat lapselle merkkivaatteita. Jos 12 vee poika sanoo, että ei muuten, mutta kun tämä entinenkin on kestänyt kolme vuotta, kun on niin hyvä laatuinen niin joko lapsi on lakannut kasvamasta tai hiat on kyynärpäässä… Lapsihan saadakseen haluamansa käyttää perustetta minkä tietää vetoavan vanhempaan. Miksei vaan reilusti sano, että on mainoksen uhri ja haluaa siksi merkkitavaraa:D

 4. Polga says:

  Tämä yhtyy erittäin lämpimästi ärsytyskalenterin (toivottavasti lukuisaan) avaajajoukkoon ja tulen seuraamaan jokaista ärsytystä tanakasti. Erityisesti komppaan mm. tätä – Prisman mummojengi jyrää Hemmetin Enkulat, Bambinokset ja National Corn Dillerit mennen-tullen, kun on sillä tuulella! Siinä jään minäkin lonkerot ja porkkanat kärryissä toiseksi heti oitis… Pappoja käy tod. sääliksi. Ne jyrää muuten Oklassakin, siis nämä mammat!!!

 5. Helmipöllö says:

  Mummot ja mammat on luotu kantamaan…pöllöt lentämään! 🙂

 6. Liplatus says:

  Sitä elellään tavaran keskellä, roinaa riittää joka lähtöön.
  Moni mummo ostane ruuan papalle, niin luulottelen.;)

  Johan kiinnostavan kalenterin pyöräytit käyntiin, ei pelkkää päivän paistetta.

 7. yaelian says:

  *Ärsytyskalenteri ,nerokas idea! Nuo mummojen ostoskärriyt saavat minut joskus kiroilemaan busseissa…(onneksi kukaan ei ymmärrä..)

 8. arleena says:

  Just noin. Yhdyn samaan ärsytykseen. Matelevat mummot kantamuksineen tukkivat niin totaalisesti kulkuväylät tältä kärsimättömältä mummolta, joka haluaa aina päästä mahd nopeasti paikasta toiseen.
  En ole siis mummo, koska kiidän eteenpäin.

 9. Apua. Minähän olen mummo. Lienenkö syyllistynyt moiseen…..ei, enhän minä. Minähän käynkin ärrällä hankkimassa tupakkivehkeitä!
  Itse asiassa tänään törmäsin (melkein) mummoon, joka oli parkkeerannut itsensä ässämarketin sisäänmenoväylälle…. grrhhhrrrr.
  Voi että ihana tämä ärsytyskalenteri, kaiken hellunlellun keskellä!

 10. savisuti says:

  Heh,taisit nähdä minut eilen kamojen kanssa kun noin tutulta näyttää! Jos joku ärsyttää niin joulun ylitarjonta joten tätä pitää kyllä nyt seurata joka päivä!

 11. Elegia says:

  Jee, kerrankin kunnon kalenteri eikä mitään lässynläätä! Itse sain tuta mummon kyynärpäästä about kuukausi sitten. Latelin kamaa hihnalle, koska oli MINUN vuoroni, mutta tämä mummopa tönäisi minua eteenpäin, että saa omat kamansa hihnalle. Siis HALOO, kai ne kamat saa siihen hihnalle vähän myöhemminkin, kun minulla oli lastaus käynnissä. Koska mies oli mukana, olin lammasmaisesti hiljaa. Muuten olisi varmaan räjähtänyt. Sitä vaan, että KAI ne käytöstavat koskee kaikkia?!

 12. Amalia says:

  No ei oo ihme, jos mummot jyrää, kun saa oikein triplaboonukset 😀

 13. ”Susu mahtava Joulukalenteri”. Onneks käyn kaupassa siihen aikaan ettei noihin mummoihin törmää 🙂

 14. miiwi says:

  Kaiken jouluhempeilyn keskellä, ärsytyskalenteri on piristävää vaihtelua! Ja ne mummot! Heillä on vielä niin kiire, että pakko on päästä kassalla etuilemaan, kiilaamisen kun osaavat hyvin!

 15. sirokko says:

  Tätä joulukalenteria minäkin seuraan mielelläni, vaikka meillä ei olekaan joulua, ei ostos- eikä vetokärryjä eikä oikein ostettavaakaan, mummoja sentään on ja me osataan tuo kaikki ilmankin 😀

 16. kimmeli says:

  Mummoista tulee hamstereita!

 17. Mk says:

  Näin on.
  Ja pahin mummoruuhkahan on vasta tulossa.
  Itse olen ratkaissut ongelman niin etten käy Prismassa, lähikaupassakin vain aamuisin.
  Alkossa päivisin – siellä on harvoin mummoryysistä.

 18. Maarit says:

  Hitsi, mulla on reppu joka lähtöön ja kaapissa varalla vedettäviä kasseja ;D Mummot kuule ostaa niille lastenlapsille safkaa ja herkkuja, nih kerta!

 19. Liisa says:

  Loistava idea! Taas! Kiitos!

 20. Unelma says:

  Haa, hauska kalenteri. Tällä mummolla on selkäreppu just siitä syystä, että en aiheuttaisi ruuhkaa. Tiedän kyllä muitakin ruuhkanaiheuttajaryhmiä kauppojen käytävillä ja varsinkin laivoilta pois lähtiessä, mummot ovat vain yksi tehokas lisä siellä terminaaleissa. Viittaan kintaalla sinne kaljakärryjen suuntaan. Hih…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: