Ärsytyskalenteri, päivä 11

 

 

Elämme vuoden kiihkeintä kähmintäaikaa. Yön pikkutunneilla hiippalakkiset pikkujoulunviettäjät oivaltavat, että koska hetken kestää vain elämä, sen ei tarvitse olla synkkää ja ikävää.

Tahmatassut ja liimaräpylät käynnistyvät.

Joku jossain joskus sanoi tai sitten luin joskus jostain, en todellakaan muista, eikä sen väliä, että nainen pitää vieraan miehen lääppimisestä, mikäli mies on nuori ja komea. Sellaiset miehet saavat urbaanilegendan mukaan kouria, etsiessään joululahjaa, naista mielin määrin ja joka puolelta. Vaan annas olla, jos mies on keski-iän ylittänyt, kaljamahainen ja hieltä tirskahtava! Ehei, tassut pois! Seksuaalista häirintää!

Sellaisia me naiset kuulema olemme. Meidät saa raiskatakin vain kyllin komea karju.

Entäs miehen kopeloiminen? Salliiko mies yli-innokkaat kädet haaraväleissään kaikilta naisilta? Onko pikkupikkumustassaan tursuava ja hehkeästi kuolaava keski-ikäinen, keskijykevä ja keskimäärin keskinkertaisen näköinen nainen yhtä viettelevä kuin juuri sikiöiän ylittänyt rypytön nuori nainen räpsyttimissään?

En usko. Mieskin haluaa valita, kuka häntä hipelöi. Se ei ole ainoastaan naisten vaatimus. Yleensä vaan ilmiöstä muistetaan mainita naisten kohdalla.

Kähmikää tai tulkaa kähmityiksi tai lähtekää ajoissa kotiin sieltä pikkujouluista. Ja jos ei kähmintä kiinnosta, halatkaa toisianne, sillä jokainen hetki voi olla viimeisenne.

 

 

Mainokset

23 Responses to Ärsytyskalenteri, päivä 11

 1. yaelian says:

  Ärsytyslistan kärjessä oleva ärsytys! Melkein jo kaipasin täällä kaukana pikkujouluja kunnes kirjoituksesi pudotti minut maan pinnalle muistelemaan tuollaisia tahmatassuja ja sen kaltaisia…:(

 2. Elegia says:

  Ihanaa, ei muuta kuin pomon polvelle istumaan!!!

 3. eljasverve says:

  Tämä oli jotenkin ERITYISEN iskevä 🙂

 4. sirokko says:

  Kähmäkämmeniä, sekin vielä.. ärghsytyksen ärghsytys! Meillä niitä on busseissa, kumma mutta ennen niitä oli tosiaan paljon enemmän…

 5. Nuorena ja kauniina tuota ”herkkua” joutui maistamaan, pomoa myöten. Silloin ei tunnettu sanaa ”seksuaalinen häirintä”. Herkkis kehitti kovan kuoren ja alkoi välttää pikkujouluja, kauan.
  Nyt saa kulkea rupsahtaneen (lue: kauniisti ikääntyneen, hahaa) ulkomuotonsa kanssa melko rauhassa:)) En kyllä vieläkään ole juhlapäivien juhlija. Juhlin jusiinsa silloin kun siltä tuntuu. Ja nuoret miehet saava kulkea rauhassa ohitseni… hahaahaa..
  Ohhoh, kylläpäs juttusi iski taas kerran voimallisesti aivojen ärsytyskeskukseen. Hyvä. Adrenaliinitasoni nousi siihen malliin, että sain voimia tiskaamiseen. Huiskis!

 6. sirpa says:

  Olipas mainiosti kirjoitettu! Näin meidän kesken sanottuna minulle piti seuraa taksijonossa ( n.tunti) nuori mies 25 v ja olisi niin halunnut meille tai teille. Mun ikäni on ne numerot toisin päin 😀

 7. Krisu says:

  Meidän puljussa vietetään vain joulujuhlaa, ei pikkujouluja. Ne ovat tulevana lauantaina 17.12. avec. Siitä alkaa joululoma. Mä en ole ikinä elämässäni ollut tuollaisissa tahmatassujen pikkujouluissa.

 8. Helmipöllö says:

  Voi meitä pöllöjä…meitä vain koppelot yrittää joskus koppeloida.. :).

 9. Inkivääri says:

  Niin ne menee teot ja toiveet ristiin, mutta ei haittaa:joulu tulee vaikka kuinka ärsyttäisi:D

 10. Deme says:

  Olen mies ja hieman hiprakassa ja vielä opettaja joten minulla on kolminkertainen sisäinen pakko vastata kysymykseen.

  Ei, keski-ikäinen keskijykevä nainen ei ole samanveroinen kuin vauvaihoinen ruipelo teini, ei niistä voi puhua samana päivänäkään. Ihana ja haluttava on nainen joka on ehtinyt elää, ehtinyt oppia rakastamaan itseään (silloin voi rakastaa lähimmäistäänkin), ehtinyt oppia että se mikä tekee hyvää myös on hyvää ja kaunista. Jos ne lapsiparat vain tietäsivät mitä odotettavissa on niin eivät malttaisi odottaa vuosien vierimistä.

 11. Mk says:

  Ärsyttävää tuota on seurata sivustakin.
  On sitten pikkujoulut tai kesäjuhlat kyseessä.
  Taas yksi muistutus lisää siitä miksi ne kannattaa jättää väliin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: