Inspiraatio

 

Virtuaalimaailma on täynnä inspiraation antajia. Ihmisiä, joiden tekstit, kuvat ja elämä koskettavat.

Ihan niin kuin elävässäkin elämässä. Tässä reaalissa ei vaan aina pääse kulkemaan sinne minne haluaisi, on kehonsa ja mielensä vanki. Silloin virtuaali vapauttaa, pystyn kiertämään gallerioissa, saan lukea rohkeita sanoja, näen arkea, joka muuten jäisi näkymättömiin.

Virtuaalin vihaajia ja vähättelijöitä käy sääli. Heidän ylemmyydentunteensa sen suhteen, että heillä on elämää ihan reaalissa ja muutakin tekemistä kuin roikkua koneella, on oikeastaan aika huvittavaa. He kohottavat itsensä alentamalla muita. Vanha temppu, jonka omahyväisyys hivelee ainoastaan tempun tekijää.

Olen iloinen virtuaalista. En usko, että virtuaalissa tapaamani ihmiset ovat jotain muuta, jotain petollista, jotain epärealistista, pelkkää julkisivua. En epäile ihmisiä, en halveksi heitä, en vihaa heitä.

En elävässä elämässäkään.

Täällä on viimeisin kuvani, johon sain inspiraation Amerikasta (jossa en ole käynyt koskaan IRL)

 

 

 

Mainokset

21 Responses to Inspiraatio

 1. sirokko says:

  Niin totta kaikin puolin. Harvalle kai virtuaalielämä on oikean elämän korvike, kyllä ne molemmat kulkevat rinnakkain toisiaan täydentäen. Toisten halveksunta osoittaa vain omaa kapea-alaisuutta, ei ole haluakaan nähdä muuta kuin se oma napa jonka ympärillä reaalimaailman kuvittelee pyörivän.
  Jokainen tehköön tavallaan ja tarpeidensa mukaan, ei luulisi olevan keneltäkään pois.

 2. Elegia says:

  Amenet koko kirjoitukselle! Minäkin olen saanut paljon iloa ja voimaa virtuaalisuudesta, inspiraatiota unohtamatta. Itse asiassa juuri sinä inspiroit tietämättäsi minua viimeksi juuri tänään. Tuotos löytyy blogistani, toivottavasti on ok. Poistan, jos et tykkää.

  Virtuaalisuus on tosiaan eräs osa elämää ja joskus se sekoittuu myös ns. reaalielämän kanssa tavatessa bloggaajia – siis ihan oikeita ihmisiä!

  • susupetal says:

   Elegia, silloin se yleensä on parhautta, kun elämät sekoittuvat! Bloggaamisen kautta olen tavannut livenä ihania ihmisiä, kaikki ovat olleet juuri samanlaisia kuin virtuaaliminänsä, hmm, no jotkut poikkeukset kait vahvistavat säännö tässäkin tapauksessa!

 3. Tietyistä seikoista johtuen viimeiset ajat koko elämäni on ollut virtuaalista. Ystäväni virtuaalisia (noh, joitan poikkeuksia lukuunottamatta) Kuinka paljon olenkaan täältä saanut! Ideoita, inspiraatioita, ihania ystäviä (lue oikeita ihmisiä). Täällä olen saanut rohkeutta päästää luovuuteni irti. Ilman blogiystäviäni se ei olisi koskaan onnistunut.
  Ihmisten, joiden elämä koostuu juoruttelusta, muiden halveeraamisesta, panettelusta, sietäisi istahtaa peilin eteen ja käydä pitkä keskustelu itsensä kanssa….

  Minäkään en ymmärrä himolenkkeilyä, mutta en suinkaan lähde ihmisiä sen perusteella halveeraamaan, arvostelemaan. Yksi piirtää, yksi lenkkeilee, sounot!

  Sanonpas tähän lopuksi, että sinä SusuPetal olet inspiroinut minua todella paljon. 😀

 4. kaanon says:

  Juuri näin ja piste!

 5. yaelian says:

  Virtuaalimaailma on ollut suuri innoituksen lähde viime vuodet,ja iloitsen siitä:)
  Miten olisinkaan tutustunut ihanaan taiteesi,kirjallisuuteesi ja muihin lahjakkuutesi aloihin ilman sitä! Ja jopa rannekorunikin tuli sen kautta ;D
  Eva Cassidyn musiikki on niin kaunista.Vaikka hän kuihtui pois ennen aikojaan,hänen musiikkiinsa on aina nautittavaa:)

  • susupetal says:

   Yaelian, Evan elämä jäi surullisen lyhyeksi, mutta onneksi hänen musiikkiaan voi edelleen kuunnella.
   Rannekoruja löytää mitä oudoimmista paikoista!!

 6. Virtuaalielämä on osa nykyelämää jota ei pidä väheksyä, jotka väheksyvät heillä on jonkinlainen pelko lähteä mukaan. Tämä meidän roskamedia on mollanut virttualielämää niin paljon kaikilla p… kirjoituksila enkä yhtään ihmettele jos sillä olisi ihmisten mielipiteisiin syy. Virtuaali on pursuavien ispiraatioiten kohtaamispaikka. Sun kirjoitustasi oli ilo lukea:)

  • susupetal says:

   Andy, varmaan pelko estää ihmisiä liikkumasta virtuaalissa, mutta olen tavannut myös ihmisiä, itsekin netin käyttäjiä, joiden mielestä netti surkastuttaa elettyä elämää ja muuttaa ihmistä huonompaan suuntaan. Usein sellaiset ihmiset eivät näy aktiivisesti esim. blogeissa tai Facebookissa, he ovat kuitenkin siellä tarkkailemassa -esim. anonyymit kommentoijat kuulunevat tähän ihmistyyppiin.

 7. Uuna says:

  Virtuaalimaailmaa arvostelevat vain ne, jotka eivät ole koskaan netissä käyneetkään, saatikka tavanneet siellä ketään.
  Harvoin tapaa niin auttavaisia ihmisiä kuin on virtuaalimaailmassa etenkin blogistaniassa. Joka kerta, kun olen ollut pulassa, tai en ole ymmärtänyt tai osannut jotain, olen heti saanut neuvoja ja apua. Kaikki täällä ovat oikeita ihmisiä, persoonia, joita harvoin livenä tapaakaan. Täältä löydät shamaanirummun tekijän ja soittajan, taitavasti luodut kuvat ja tekstit, elokuvavihjeet, innostavat haasteet…. Yes!

  • susupetal says:

   Uuna, katso tuota ylempänä, Andylle olevaa vastausta. Varmaan on nettikielteisiä ihmisiä, jotka eivät tiedä netistä mitään, mutta on myös tuollaisia tyyppejä, joista Andylle kirjoitin.

   Täältä tosiaankin saa avun nopeasti, olen itsekin kokenut saman asian.

 8. arleena says:

  Samaa mieltä.

 9. *itKuPiLLi* says:

  Virtuaalimaailma on tosi hyvä keino tavata ihan oikeita ihmisiä. Ja myös tavata uusia ihan oikeita ihmisiä. Mulle itselleni esim. facebook on tosi tärkeä ikkuna Suomeen ystävien elämään. Ja toisin päin, siellä voi myös itse kertoa kuulumisia. Ja blogit tietysti on toinen tosi tärkeä juttu, voi sitä inspiraation määrää, mitä niistä on saanut. Olen itse oppinut tässä reilun viiden vuoden aikana niin paljon uusia asioita ja taitoja, että tuskin siitä olis edes pientä osaa muuten tullut opetelleeksi.

 10. miiwi says:

  Ihmisiä ne ovat ihmiset virtuaalimaailmassakin, ihmisiä joita tuskin tapaisi muuten. Niin paljon itse olen oppinut ja nähnyt blogaamisen myötä, ystävät, ideat, kauniit kuvat ja tekstit!
  Kuten viisasti sanoit, virtuaalin vihaajia ja vähättelijöitä käy sääli.
  Kuten elämässä virtuaalisessa mailmassakin löytyy pahaa ja väärää, mutta netissä on se pieni punainen ruksi yläkulmassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: