Näinkin voi elää ja pysyy silti hengissä

 

Otsikko on lainaus Heljän kirjoituksesta ja ajatuksista masennuksesta ja Sairaalapäiväkirjasta. Käykää lukemassa.

 

kuvitus Sairaalapäiväkirjasta

 

***

Kanta-asiakkuus on päivän sana. Olkoon siis niin. Suomalainen, comin kanta-asiakaskortti on ilmainen ja se kannattaa hankkia. Kirjoja voi tilata vaikka lähimpään Suomalaiseen, niin säästää postikuluissa. 

Kaikki kirjani saat Suomalainen. comista kanta-asiakashintaan.

 

 

Mainokset

14 Responses to Näinkin voi elää ja pysyy silti hengissä

 1. wordsbyirma says:

  Lukematta aihetta ensin, luulin tämän olevan suuri rakkautesi a la ”tulenliekkinä saavuit kerran…” ehkä sairauskin voi polttavaa. Mutta tuhkasta nousee…

 2. kiiris says:

  On hyvä, että ihminen uskaltaa kirjoittaa masennuksestaan, kuten Heljäkin teki. Ja sinä, kirjoittamalla kirjan. Näistä kaikista, jokaisen kokemuksesta voi olla hyötyä jollekin toiselle masentuneelle. Lääkärit eivät tiedä. Vain masentunut itse tietää mitä se on ja miltä se tuntuu.
  sairaalapäiväkirja on edelleenkin hankintalistallani.

 3. Liplastus says:

  Samaa mieltä Kiiriksen kanssa. Vertaistuki on voimauttavaa.
  Hienoa, että kirjoitatte kokemuksistanne.

 4. Heljä says:

  Lähden tästä com’in sivuille. Eihän tämä rahattomuuskaan voi ikuisesti jatkua, ehkä jonain päivänä itselläkin palkkapäivä… tuo tähän poimimasi kuva kirjastasi on ihan älyttömän osuva. Vertaistuki rock’n roll!

 5. Elegia says:

  Pakko yhtyä edellisiin, sillä olen itsekin saanut niin paljon vertaistukea ja ymmärrystä blogien kautta! Ja Sairaalapäiväkirjan koin tietyllä tavalla tuttuna ja lohduttavana – en ole ajatuksineni yksin. ❤

 6. Itse ole luukennut ton kirjan Sairaalapäiväkirjan suosittelen sitä kaikkille masennuksesta kiinostuneille. Onhan se parempi kuin lääkäreitten käypäsuositus, josta itse katsonut omaa sairauttani toi lääkäreitten teksti aika vaikeeselkoista ymmärtää. Niin kuin lääkäreitä yleensäkin. Väärällä diknoosilla sairastin monta vuotta masennusta, kunnes .diagnosoitiin bipolaarinen mielialahäiriö. Eipä noi lääkäritkään kaikkea tiedä ..

  • susupetal says:

   Tuo tuntuu olevan valitettavan yleistä, että bipoa hoidetaan masennuksena, tiedän muitakin, joille on käynyt noin. Siinä menee aikaa hukkaan huonossa olossa, ennen kuin saa oikean diagnoosin ja asianmukaisen lääkityksen, Andy.

 7. miiwi says:

  Sairaalapäiväkirjaa voin lukea useaan kertaan, joskus luen pätkän, joskus vain katselen kuvia. nekin kertovat niin paljon. Taidankin piipahtaa Suomalaisessa, jokunen kirjasi vielä puuttuu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: