Yksi-kaksi-kolme-neljä, neljä-kolme-kaksi-yksi

 

 

 

Ilma on kosteaa, happi kadonnut meluaidan taakse. Tasaiset askeleet, yksi-kaksi-kolme-neljä-yksi-kaksi-kolme-neljä, ahnas hengitys samaan tahtiin. Mielessä päämäärä, askeleet vievät sinne, ei sivupolkuja, tänään en jaksa mitään, en ketään. Pankkiautomaatin tunnusluku askeleiden tahtiin, neljä-kolme-kaksi-yksi, neljä-kolme-kaksi-yksi. Eteenpäin, eteenpäin, jonon jatkeeksi, odotus, tunnusluku odottaa , syöttöä vailla valmis, valmis.

Vetokärryt, rollaattorit, lastenvaunut, vedettävät ostoskärryt täyttävät kaupan käytävät. Tänään en jaksa, en halua, olen mustelmilla, kolhuja sääret, lonkat täynnä. Neljä ostosta, neljä, neljä, ei enempää, muista. Laske rahat, riittää juuri ja juuri, lado neljä ostostasi kassahihnalle, erota ostoksesi muiden ostoksista kapulalla, odota, odota. Laske rahat, luovu niistä, pakkaa neljä, neljä ostostasi kangaskassiin. Suola maistuu huulilla, suola kirvelee silmiä, silmälasit huurtuvat harmaaseen.

Taivas roikkuu alhaalla, pimeät pilvet anastavat ilmaa, imevät sitä sisäänsä. Tasaiset askeleet, mielessä ulko-oven koodi, koodi, eteenpäin, yksi-kaksi-kolme-neljä, neljä-kolme-kaksi-yksi. Mielessä päämäärä, kotiin, kotiin. Hengitän samaan tahtiin askeleitteni kanssa.

 

 

 

 

Mainokset

13 Responses to Yksi-kaksi-kolme-neljä, neljä-kolme-kaksi-yksi

 1. hpy says:

  Huomenna sitten viisi.

 2. kiiris says:

  Joskus voi olla hyväkin, tasainen harmaus, asioiden turvallinen toistuvuus. Ei tarvitse ajatella. Kaikki on ajateltu valmiiksi. Voisi kyllä kuitenkin olla viisi… tai kuusikin.

 3. aimarii says:

  Nyt hiipi ahdistus kinterillä tasatahtia, koetteli keskittymistä ja hermostutti. Toivottavasti se tipahti kyydistä, ennen kotiintuloa.

 4. arleena says:

  Askelten tahdissa ajatukset tuntuvat raskailta

 5. Obeesia says:

  Tulipa ahdistava olo. Tunnelma on tuttu: joskus sitä on niin uupunut.

 6. wordsbyirma says:

  Auttaisko jos olis aurinkolasit päässä, ei tarvitsisi suoraan katsoa muita meneväisiä, vaan voisi kuin poistaa häiritsevää heijastusta. Ai sataa? No ei sekään sitten… Mitä jos laulaisit itsellesi, mutta hiljaa, ettei kukaan luule…Mitä jos muistelet Turun saaristoa? Lempeää tuulen henkäystä..siään..ulos…sisään…ulos…love, i

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: