Näyttelypäiväkirja 13.09.2012

 

 

 

Olen antanut itselleni luvan levätä tämän viikon. Stressiä, paniikkia..ehkä niin, mutta myös syysflunssa, joka tuntuu kaatavan lähipiiriä samalla tavalla kuin minua. Olen todella harvoin sairas, siis somaattisesti, pääni tuntuu hoitavan nuo potemiset enemmän kuin hyvin.

Näyttelytilan etsiminen oli mielenkiintoista. Tajusin pian, että ei tule mitään, sillä Aa. minulla ei ole rahaa ja Bee. en kuulu taiteilijajärjestöihin. Gallerioiden vuokrat ovat muutaman sata euroa viikolta-kolmelta viikolta. Edullisimmat tilat vuokrataan yhteistyössä eri taiteilijaseurojen kanssa. Hyvä niin, siis heille. Ymmärrän. Mielenterveyden keskusliiton Hyvän mielen Galleria on varattu vuosiksi eteenpäin.

Kulttuuritila Mellari Mellunmäessä on paikallinen asukastalo, jossa on sosiaaliviraston, työväenopiston, partion ja muiden järjestöjen toimintaa. Mellarissa on myös näyttelytila, ilmainen, ja siellä siis tulee olemaan näyttelyni. Mellariin on noin puolen kilometrin kävely Mellunmäen metroasemalta, ei paha. Olen enemmän kuin tyytyväinen tuosta tilasta ja Mellarin henkilökunnan avusta ja tuesta.

Vaan lepäämään. Ankeahko viikko takana, loistava tulevaisuus edessä…päivän ehdottomasti hulppein asia on TOP-kirjabloggaaja Leena Lumin juttu kirjastani Keskiäkäisiä hajatelmia. Leena on löytänyt kirjasta iloa ja samaistumista ja toivonkin, että kirja löytää myös tiensä mahdollisimman monen ostoskoriin eri nettikirjakaupoissa (muutkin kirjani kaipaavat uusia koteja, hankkikaa nyt joululahjat kerrankin ajoissa!)

Akateeminen kirjakauppa

Suomalainen

BookPlus

Adlibris

LevykauppaÄx

Prisma-verkkokauppa

BoD

Suuri Suomalainen Kirjakerho

Amazon.uk

 

 

Mainokset

28 Responses to Näyttelypäiväkirja 13.09.2012

 1. Unelma says:

  Lepäile ja hoitele flunssasi, että jaksat sitten näyttelyssä. Onneksi löysit näyttelytilat.

  Paranemisiin.

 2. Lepää ja relaa hyvin mielin. Toi on ollut sulle suuri urakka, ei ihme että vetää mehut pois. Voimia Susu (y)

 3. Yaelian says:

  Lepäile kunnolla että sitten jaksat! Kiva että löytyi paikka näyttelylle ja onnea sen suhteen!
  Leenan arvostelun kävinkin jo lukemassa 🙂

 4. Uuna's says:

  Minä olen paljon käyttänyt mm kirjastojen näyttelytiloja juuri gallerioiden kalliiden hintojen takia. Tällaiset ilmaiset tilat ovat hyviä ja tämä valitsemasi varmaan erityisen hyvä, koska siellä on yhdistysten tiloja. Se tarkoittaa ihmisiä, eli kävijöitä näyttelyysi.
  Lepää nyt flunssasi, että jaksat pystyttää näyttelyn. Onneksi saat apua siihen hommaan, se ei ole pikkujuttu. Voimia viimerutistukseen…

 5. miiwi says:

  Hyvällä paikalla on näyttelytilasi – Korvatunturintie 🙂

 6. kiiris says:

  Pääseekö bussilla lähemmäksi, kysyy kampurajalka?

  Huilia huilia ja paranemista♥

 7. aimarii says:

  Kaikki rupeaa järjestymään, nyt on jo näyttelytilakin. Harmittavan ajankohdan syysflunssasi valitsi, mutta iske sinä takaisin, ota kunnolla levon kannalta.

 8. arleena says:

  Hienolla mallilla on näyttelysi. Riskitöntä, kun tila on maksuton. Parane pian,
  PS. Oletko ajatellut liittyä paikalliseen taiteilijaseuraan. Helsingissä on vilkas taidelainaamo, joten sinne voi maksutta jättää teoksia lainattavaksi ja ostettavaksi.

 9. Elegia says:

  Flunssaa, tulipa huonoon aikaan. 😦 Hienoa, että on olemassa myös tiloja, joihin voi saada näyttelyn ilman sadan vuoden jonoa ja kahdensadan vuoden velkavankeutta! Oikein paljolti onnea vielä ❤

 10. Hanna-Riikka says:

  Syysflunssan kourissa täälläkin räydytään. Harmi kun ei ole nyt syksyllä näillä näkymin Helsinkiin mitään asiaa, mutta onnea näyttelylle!

 11. Maarit says:

  Hyvä on välillä levähtää. Hienostippa järjestyi näyttelytilasikin. Minusta ei olis tuommoseen rutistukseen, on kiinnostava lukea, mitä kaikkea näyttelyn järkkääminen vaatii. Tsemppiä!

  • susupetal says:

   Maarit, kiitos tsemppauksesta. Rutistukselta tämä tässä vaiheessa tuntuu, mutta onneksi enimmäkseen on ollut ja tulee olemaan kivaa. Kunhan tauti hellittää.

 12. kaanon says:

  Lämmin rutistus sinulle Susu!

 13. Sami Liuhto says:

  Jeash!

  Yritän päästä näyttelyyn.

 14. Päivitysilmoitus: Kaikki julki Polkan salasuhteesta! | Malmin Polgara - tunnustan elähtäneeni

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: