Vahvojen naisten seurassa

 

Vahva tunne

Taidegallerioissa tulee käytyä todella harvoin. Jotkut galleriat ovat samanlaisia kuin liian hienot ja hinnakkaat vaateliikkeet, joiden ovista ei uskalla astua sisään ilman tunnetta, että on todellakin väärä henkilö väärässä paikassa väärään aikaan.

Tänään rohkaisin kuitenkin arkaluontoisen mieleni, mukanani uskalias ystävä, ja kävin Bulevardilla (Helsingissä) sijaitsevassa vasta-avatussa galleriassa, Gallery 7th Floor. Gallerian seinillä oli esillä Teheranissa opiskelleen taidemaalari ja tanssitaiteilija Nastaran Nasirin töitä. Näyttelyn nimi on Strong Woman ja olo tuntui luontevalta vahvojen naisten seurassa. Ehkä oma näyttelyni teki minut hieman vahvemmaksi, toivon niin.

 

Herkkä

Näyttelyssä on grafiikkaa ja öljymaalauksia, taidemaalarin viivassa ja naishahmoissa aistii pehmeän liikkeen. Värimaailma oli sateiseen marraskuiseen päivään sopivan pehmeä, elinvoimainen. Viihdyin tauluja katsoessa.

Kannattaa poiketa galleriassa, jos askeleet kuljettavat Erottajalle. Nastaran Nasirin näyttely on avoinna 24.10.–16.12.2012.

Gallery 7th Floor

Bulevardi 2-4 A (7. krs)

00120 Helsinki

ma-pe 8.30-16.00

 

gallerian Facebook-sivu

 

 

 

 

Mainokset

22 Responses to Vahvojen naisten seurassa

 1. Uuna says:

  Kauniita viivoja ja upea tausta, etenkin tuossa ensimmäisessä työssä. Näyttelyt ovat samanlaisia kuin kirjat, ne innostavat tekemään itsekin. Jokaisesta kirjasta ja jokaisesta maalauksesta saa ripauksen mukaansa huomaamattaan ja ajan tullen se nousee alitajunnasta muuntuen toiseksi, mutta tulee kuitenkin mukaan omaan maalaukseen tai tarinaan.

 2. Polga says:

  Tykkää…

 3. kiiris says:

  Kauniita viivoja, lempeitä kasvoja…. kovasti tykkää!

 4. harakka says:

  Tykkää tämäkin!

 5. marjukka says:

  Minäkin pidän. Todella kauniit värit.

 6. Yaelian says:

  Hienoja töitä.Olen ollut Nastaranin aiemmassa näyttelyssä ja tavannut hänet;hän on samassa maassa syntyneen ystäväni tuttuja.

 7. aimarii says:

  Minä tykkään näistä myös.

 8. wordsbyirma says:

  Kauniita kuvia. Virikkeitä on helpompi seurata, jos asuu kaupungissa, missä on helpompi pistäytyäkin gallerioihin ilman etukäteissuunnitelmaa. Herätys kierroksista, nauttien.

 9. miiwi says:

  Kauniita ovat, minäkin pidän.

 10. Ihana kuulla että olet käynyt ystäväni Nastaranin näyttelyssä. Alkukesästä muutamia hänen taulujaan oli esillä täällä meillä päin…. ehkä ennätän käydä Bulevardillakin, ehkä en. Olemme tutustuneet tanssijoina, silloin kun hän vielä asui tässä kaupungissa.

 11. Tosi upeita! tekis mieli niin päästä maalaamaan ja piirtämään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: