FORK Rocks The Theatre

 

Joulukonserttina kävin kuuntelemassa Aleksanterin teatterissa FORKin Electro Vocal Circus-esitystä. Show on pyörinyt syksyn ajan, eilen oli viimeinen näytös. Tunnelma oli huikea, loppuhuipennuksena yleisö, joka tanssi a cappella-yhtyeen laulun tahtiin.

Jos nelihenkisen FORKin edellinen show Pink Noise oli jotain ennenkuulumatonta, niin Electro Vocal Circus jatkoi samalla linjalla. Esitys oli visuaalisesti upea, laserit leikkasivat Aleksanterin teatterin pyöreää kattoa miekkojen tavoin. Ohjelmistossa oli uusia lauluja, mutta onneksi myös vanhoja, tuttuja klassikoita.

Kevään ajan FORK esiintyy Helsingin kasinolla Spin the Wheel-showllaan. Jää kyllä väliin, sillä shown kylkiäisenä on menyy eli ruokailu ja siksi lippujen hinnat karkaavat ulottumattomiini. Harmi.

Yhtenä uusista lauluista oli Led Zeppelin klassikko Immigrant Song. Valitettavasti tuubista löytyi äänentoistoltaan vain surkeita konserttitaltioita, onneksi sentään hyvä harjoituspätkä.

FORK Suomesta, olkaa hyvät!

Mainokset

3 Responses to FORK Rocks The Theatre

  1. ripsa says:

    Kuulosti kyllä vähän ällistyttävältä. Ja kameran kieppuminen aiheutti lievää merisairautta. Toivottavasti näitä tulee nettiin jossain vaiheessa enemmänkin, että pääsee jyvälle.

  2. Päivitysilmoitus: RIP Kaspers hår…. | SusuPetal

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: