Ei todellakaan minun syyni!

 

avautuu kohta

 

Se on Johannan vika. Ihan kokonaan. Hän varasi itselleen näyttelytilan tuossa syksymmällä ja sanoi, että jos haluan/jaksan/ehdin voisimme jakaa tilan. Tehdä yhteisnäyttelyn. Eikös se olisi kivaa?

Minulla oli juuri ensimmäisen oman näyttelyni kokoaminen edessä ja vastasin innostuneena, että olisihan se kivaa, itse asiassa sehän on loistava ajatus. Yhteisnäyttely! Vasta myöhemmin, paljon, paljon myöhemmin, aloin miettiä, mitä ripustaisin sinne näyttelyyn. Hmmm, taas mentiin takapuoli edellä puuhun. No, onneksi pääsin sinne latvaan ja sieltä laskeutuessani tiesin mitä halusin tehdä. Valokuvamanipulaatioita. Maahan päästessäni idea oli jo kristallinkirkkaaksi hioutunut.

Tällä viikolla havahduimme Johannan kanssa (tai itse asiassa Johanna havahtui, minä olen ollut horroksessa kuumeilun takia), että työthän täytyy ripustaa ihan kohta, avajaisiakin pitäisi ehkä vähän miettiä ja jotain mainosta tehdä. Onneksi olemme Johannan kanssa aika lunkeja molemmat, totesimme, että eihän tässä ole vielä edes kiire. Itse asiassa aikaa on melkein runsaasti, kun ottaa huomioon, että minun pitää löytää noin viisitoista kehystä ja kehystää kuvani.
Onneksi Johanna on tehokas. Kehysten metsästykseen huomenna.

Että tällaista. Jep, tiedän, että edellisestä näyttelystäni on kamalan vähän aikaa ja varmaan tietyt tahot epäilevät jälleen pääkoppani kuntoa. Ei se mitään, alan olla aika sinut pääni kanssa, enkä liene suureksi haitaksi tai vaaraksi muille.

Näyttelypaikka, aika ja avoin kutsu näyttelyn avajaisiin kerrotaan myöhemmin, kunhan vähän saamme asioita hoidettua Johannan kanssa. Mutta näin etukäteen: tervetuloa!

 

 

 

Mainokset

34 Responses to Ei todellakaan minun syyni!

 1. Uuna says:

  Valokuvamanipulaatiot on hyvä idea. Olet hyvä niissä(kin). Uusi vuosi kannattaa aloittaa sähäkästi, voihan sitä sitten loppuvuonna huilata – jos ehtii. Onnea matkaan taas 🙂

 2. Ari says:

  Hienoa Susu, hienoa Johanna!

 3. kuvittelija says:

  Onnea ja intoa näyttelyn kokoamiseen. Taitoa sinulla on!

 4. Obeesia says:

  Hienoa! Kerro aika ja paikka! Jospa taas kokeilisin junalla matkustamista.

 5. Kiiris says:

  Hyvä te! Luovuus senkun loiskuaa ja näyttelyitä syntyy. ONNEA!!!!!

 6. SuviAnniina says:

  Hyvä likat 🙂

 7. arleena says:

  Onnea ja menestystä, sitä pitää olla aina mukana.

 8. hpy says:

  Mainiota (vaikka tuskin paasen kaymaan)! Hyvaa Uutta Vuotta Sinulle.

 9. laiskuri says:

  Onkos tämä sitä naispoweria. 😉 Hienoa että jaksat. Ja noi kuvamanipulaatiot sinä kyllä osaat. Jos asuisin lähenpänä niin tulisin katsomaan nyt kun alan taas olla sinut itseni kanssa.
  Tsemppiä ja voimia hommiin!!!

 10. aimarii says:

  Huippua! Hyvä, hyvä Te.

 11. Sirpa says:

  Hienoa!! Nyt sitten kehysten kimppuun.

 12. Yaelian says:

  Mahtavaa,toinenkin näyttely! OIkein paljon onnea sekä sinulle että Johannalle näyttelyn suhteen.Tulisin katsomaan jos asuisin lähempänä…..

 13. Mymskä says:

  Wau! Onnea uudelle näyttelylle!

 14. Erittäin mielenkiintoinen teema sinulla: valokuvamanipulaatiot. Etenkin kun näytteitä taidoistasi olet runsaskätisesti tarjonnut nähtäväksi vuosien varrella. Varmaan ihan must-näyttely minullekin. Jospa siellä tapaisi taas uusia blogi-tuttuja ja sinuakin, tietty.

 15. wordsbyirma says:

  Sinulla onkin ollut hienoja kuvia esim joulukalenterissa etc. Valokuvamanipulaatiot ovat toisenlaisia kuin maalaukset, niin molemmat kantavat näyttelyä omin keinoin, eivätkä toista itseään. Loistavasti keksit siellä puussa roikkuessasi.

 16. miiwi says:

  Hienoa! Näin se harmaus unohtuu, hyvä te! Tulee varmaan upea näyttely!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: