Näyttely nousee

 

pystytys1

 

Näyttelyn pystyttäminen kävi joutuisasti Johannan kanssa. Olemme molemmat aika suuripiirteisiä, hyvä yhdistävä ominaisuus, kun pitää katsoa, ovatko taulut jossain linjassa ja tasossa toisiinsa nähden.
Ei tarvitse olla.

Pujotimme ripustuslankoja katon rajassa oleviin kiinnikkeisiin, kiipesin noin sata ja yksi kertaa tikkaita ylös ja alas. Huomenna on varmaan perslihakset hellinä. Hyvä aina välillä huomata, että lihaksia ylipäänsä on jäljellä, eivätkä kaikki ole muuttuneet epämääräiseksi, kroppaa päällystäväksi mössöksi.

 

pystytys3

Olen tehnyt valokuvamanipulaatioita kauemmin kuin maalannut, joten paljon vahvemmalla varmuudella sijoittelin kuviani seinille kuin ensimmäisessä näyttelyssäni, jossa oli pelkästään maalauksia. En tiedä, mitä mieltä katsojat ovat valokuvistani, itse olen niihin tyytyväinen. Se on aika paljon sanottu se ja yritän olla täällä tuntematta häpeää ja syyllisyyttä sanoessani tämän ääneen.

Johannan kuvien värimaailma on niin houkutteleva, ravitseva ja kylläinen, että tammikuun harmaus sulaa olemattomiin niitä tauluja katsoessa. Varsinaista väriterapiaa.

Tänä iltana pitäisi vielä tehdä teosluettelointia, nyrhiä otsatukasta pari senttiä pois, huilata ja ladata aika vähiin vuotaneita akkuja. Hurjin homma on kuitenkin tehty: Mellarin seinillä on 74 kuvaa. Ja ihan kutakuinkin suorassa! Tai ainakin sinne päin.

 

pystytys2

 

 

 

 

Mainokset

32 Responses to Näyttely nousee

 1. Polga says:

  Wau – aikaansaavia naisia oletten 🙂

 2. Uuna says:

  Kyllä on lupa tykätä omista töistään. Jos on onnistunut tavoittamaan jotain sellaista, mitä on etsinyt, tunne on käsittämätön. Harvoin nimittäin saavuttaa sen, mitä etsii. Joskus onneksi pääsee perille.
  Onnea näyttelyllenne! Olette ahkeria naisia. Olin itse pystyttämässä muutamaa taulua kotikuntani taideyhdistyksen näyttelyyn ja jo muutaman taulun ylös ja suoraan saanti oli ihan riittävästi, huh. Aikoinaan homma sujui rutiinilla, mutta nyt se on jonnekin hävinnyt.

 3. Tiitsa says:

  Onnea näyttelyyn naiset, olette upeita molemmat. Vahinko etten pääse paikanpäälle, mutta lupaathan postata edes hieman… joohan.

 4. miiwi says:

  Sehän käy teiltä jo rutiinilla! Niin tekisi mieli tulla läheltä katsomaan, mutten tiedä onnistuuko.
  Onnea näyttelyynne!

 5. Deme says:

  Hyvä sie, ja Johanna kanssa – siis hyvä työ =)

 6. Jag på Ekholmen says:

  Paljon onnea ja menestystä näyttelyyn!

 7. Sirpa says:

  Olisi ollut kiva tulla tämänkin näyttelyn avajaisiin. Onnea vaan vielä kerran näyttelyynne!

 8. arleena says:

  Onnea huomiselle. Hyvältä kuulostaa.

 9. wordsbyirma says:

  Kiva postaus! 74 kuvaa, uskomatonta ja hienoa! Nythän paikka on tuttu monelle, joten löytävät itsensä sinne. Iloitse ja pitäkä hauskaa Johanan kanssa. Hänen työnsä ovat tosi ihana värisiä ja detaljirikkaita.

 10. kiiris says:

  Hyvältä näyttää! . Valkoiset kehykset korostavat tummanpuhuvia kuvia. Ovat mainio vastakohta Johannan hurmaavalle värimaailmalle.
  Minä ihailen teitä!
  Nyt jo tiedän, etten avajaisiin pääse, suureksi harmikseni. Mutta sylintäydeltä onnea lähetän!

 11. Äijä says:

  Kyllä omista töistään tykätä saa. Kivaa näyttelyaikaa toivottelen!

 12. kuvittelija says:

  Oi pääsisinpä paikalle!!

 13. Elegia says:

  Voi hitsi, näyttää ja kuulostaa hienolta! Ottaa oikeasti melko paljon aivoon, etten taaskaan pääse katsomaan. Näiden kuvien perusteella otaksun, että mukana on paljon töitä, joita ei ole edes blogissa näkynyt. Hitsit teidän kanssa, hienoa!

  Ja sinä olet hyvä, joten hyvä että sanot sen ääneen. Se ei ole kehua, vaan tervettä luottamusta itseensä ja omiin taitoihin. Niin!

  • susupetal says:

   Elegia, noita valokuvamanipulaatioita en ole aikaisemmin julkaissut missään, ovat kaikki uusia. Johannallakin on uusia töitä!
   On se harmi, höh, lokakuussakin olit jossain huitsin maalla, pöh!

 14. vilukissi says:

  Voi jestas….näyttelyä. Ja mulla on vaikka kuinka monta postaustasi lukematta. Olen kotona iskiaksen kourissa ja tahdo oikein mikään onnistua, lukeminenkaan! Kamera on latauksessa, että saisin aikaiseksi taulustani ja aivan ihanasta kirjasta; pellen muotokuva, juttua! Hyvää loppuvuotta ja näyttelyntohinaa!!

 15. vilukissi says:

  lainasin taulukuvan…oman kameran asetuksia en osaa muuttaa, Pyry 4v.asetti ne uudelleen jouluna…

 16. Ninka says:

  Valtavan ihania töitä kuvien perusteella! Niitä on siis melkeinpä pakko päästä katsomaan lähempääkin… 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: