SELLULIITTIKUMPPANI -deittipalvelu juuri Sinulle!

 

selluliittideitti

 

Selluliittikumppani-palvelu on täysin tieteestä vapaa deittipalvelu, jonka loistavat tulokset eivät perustu pitkiin matemaattisiin kaavoihin. Meillä Sinun ei tarvitse tehdä uuvuttavuuteen asti persoonallisuustestejä, keittiöpsykologia toimii toisinaan, joskus ei. Meidän deittipalveluumme voit tulla aivan omana itsenäsi, terapiassakaan käynti ei ole meille kauhistus.

Meille luvut eivät merkitse mitään, joten olipa rasvaprosenttisi neljäkymmentä, BDI:si mitä tahansa, verensokerisi huima, verenpaineesi taivaissa ja painoindeksikin vielä täysin hakusessa, olet tervetullut meille. Me emme kavahda suonikohjuja, liikavarpaita, masennusta ja luontaista löhöämistä. Metabolinen oireyhtymä, kaljuuntuminen ja erilaiset syöpäsairaudet eivät ole este palveluumme liittymiselle. Tuki- ja liikuntaelinongelmat eivät meillä ole ongelma.

Koulutustakaan emme kysele, sillä joku meitä viisaampi on todennut, että ennen harvoilla oli koulutusta, kaikilla töitä, kun taas nykyään kaikilla on koulutus, harvoilla töitä. Jos olet työkyvyttömyyseläkkeellä, työtön tai mitä tahansa, emme sulje Sinua palvelumme ulkopuolelle vaan otamme sinut avosylin vastaan. Emme kurkista kukkaroosi.

Selluliittikumppaneista löydät juuri sitä mitä haet, olipa se paras ystävä, kolmen kimppa, etäpuoliso, elämänkumppani tai kaveri lenkkipolulle. Urheilu- ja kulttuuriharrastuksistasi emme ole kiinnostuneita, teet mitä teet tai olet tekemättä.

Liity meihin, tavallisiin tallaajiin, tavattomiin tapauksiin! Jätä ilmoituksesi nyt ja huomenna olet ihmisen verran rikkaampi.

 

 

Mainokset

28 Responses to SELLULIITTIKUMPPANI -deittipalvelu juuri Sinulle!

 1. laiskuri says:

  Tämähän olisi juuri kuin mulle. Paitsi ettei toi vaimo ehkä hyväksyisi. Mutta kuiteskin. Mulla olisi moni noista asioista mitä mainitsit…

 2. Polga says:

  Tahtoo olla eka ilmoittautuja! EKA! 😀

 3. A-L says:

  Aina on päiväys vanhentunut ym., nyt olisi kohdallaan. Josko rohkenis, niin rohkeudestahan ei puhuttu mitään?
  Melkein toka!

 4. arleena says:

  Tule sellaisena kuin olet – kuulostaa mahtavalta. , Me muutamme sinut. Kirjoitan jo listaa – rypyt pois, liikakilot pois, lihakset jänteviksi, ikää puolet ja enemmänkin pois, kielitaitooni täydennystä aluksi noin vii uutta jne……

 5. miiwi says:

  ” Palvelimen sivut latautuvat hitaasti suuren nettiliikenteeen vuoksi, pahoittelumme!”

  ;D

 6. Mulla on vielä metabolinen oireyhtymä kehitysvaiheessa. Hyvällä alulla kuitenkin, mahdanko kelvata?

 7. Inkivääri says:

  Ja mukaan – kaikkea mahdollista löytyy niin, että minun täytyy olla tavallistakin tavallisempi, syöpäkin onneksi:)+————————————————————————————— – tämän viimeisen sulun jälkeen kirjoitti kissani Kasperi, tavallistakin tavallisempi eurooppalainen maatiaiskolli, joka selvästi tahtoo mukaan, oisko muita katteja mukana? 😀 Ai, se haistoikin vain mun iltaleipäni, en ole ihan varma kaipaako se sittenkään muuta seuraa;)

  • susupetal says:

   Inkivääri, ihan tavallinen ihminen käy, sellainen inhimillinen.
   Kissoja näköjään tuppaa tulemaan mukaan, tuo Polgan Vinskikin on tyrkyllä….

 8. kiiris says:

  Ottaisin yhden, tuplaselluliitilla, verenpaineella, kolesterolisalaatilla ja höysteeksi tinnitusmusaa. Löytyiskös 😀

 9. Maarit says:

  Heti mukana, dementiakin vaivaa, en nyt muista minkälaista seuraa haen ;D

 10. Polga says:

  Juu, mein munaton mielipuolikissa Vinski liittyy myös hakijoiden joukkoon. Koska minne minä menen, siellä on Vinskikin hyväksyttävä *pelkää, että Vinski hyväksytään ensin, joten nokitetaan tällä* 😀

 11. Millan says:

  Sydämenmuotoista kehunappia sinulle ojentelisin Akka nupajaa -blogista. Deittipalveluun liittyminen jääköön nyt väliin, kun on tuo siippa jo katsottuna. Mainosteksti kuulostaa kyllä oikein houkuttelevalta 😉

 12. aimarii says:

  Joukkoon haluan myöskin, vaikka erakko olenkin, mutta täähän toimii etänäkin.

 13. kuvittelija says:

  Olenko jo myöhässä? Ehdottomasti haluan liittyä tähän klubiin.

 14. sirokko says:

  Pahus, minä olin jo hyvällä erakoitumisen alulla, mutta tuo koira haistoi kissoja ja nyt se haluaa niitä deittailla, kai se on pakko raahautua mukana muuten paha perii eli koira kissat. Sopiiko, että tilaan jo valmiiksi yhden lihaksikkaan kantovalmiin raavaan vastaanottoon, en millään jaksa itse kantaa itseäni.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: