Valheet

 

valheet

 

Elisa tiesi, että ne kaikki valehtelivat hänelle. Sanoivat, ettei Joona tulisi takaisin, että Elisan pitäisi olla järkevä, pitäisi päästää irti. Ne puhuivat paljon, eikä mitään, mitä ne sanoivat, ollut totta. Elisa piti silmänsä kiinni, sulki korvansa, ei kuunnellut valheita.

Oli ollut aamu, jolloin Elisa oli herännyt, huomannut, ettei Joona nukkunut hänen vierellään. Siitä oli jo kauan, eikä Elisa halunnut muistaa kauhua, joka onneksi oli kestänyt vain sen pienen hetken ajan, jolloin hän oli kurottanut kohti Joonaa, tuntenut tyhjää käsissään.

Joona oli jo herännyt, oli keittämässä kahvia. Sen aamun jälkeen Elisa ei pelästynyt herätessään yksin. Piti vain nousta ylös, löytää Joona.

Joona sanoi, ettei Elisan pitänyt uskoa niiden valheita. Ne luulivat tietävänsä mikä Elisalle oli hyväksi, mutta ne olivat väärässä. Ne halusivat Elisan syövän lääkkeitä, jotta Elisa uskoisi niiden sanoja.

Elisa piilotti lääkkeet kielen alle, sylkäisi ne kylpyhuoneessa kämmeneensä, veti vessasta alas. Joona istui suihkualtaan reunalla ja hymyili.

 

 

 

Mainokset

8 Responses to Valheet

 1. Hyvin kirjoitettu karmea tarina

 2. harakka says:

  Voi jepulis…!

 3. BLOGitse says:

  Voi ei…tämänhän voi tulkita, että Joona hymyili kun Elisa toimi omapäisen hyvin, oikein mutta ennemmin kyllä mieleen tulee karmeudella jatkuva päivä….auts. Tuli mieleen eilinen leffa femmalla….Joona ei siis hymyillyt hyvällä!

 4. sirokko says:

  Joskus on helpompaa kun totuus ja valhe vaihtavat paikkaa, mutta kuten sanotaan, valheella on lyhyet jäljet, joku päivä Elisakin havahtuu.. tai sitten ei.

  • susupetal says:

   Sirokko, valhe saattaa muuttua todeksikin, tai ainakin sitä voi luulla totuudeksi ja kuitenkin sitä voi elää ihan onnellisena elämänsä loppuun asti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: