Heteron kotona tuoksuu itse leivottu piirakka

 

jumi

 

Kesän kaiku jatkuu ulkona. Tilaan tällaisen sään jouluun saakka, sen jälkeen aikainen kevät, kiitos. Valkoinen joulu ei ole vuosiin kiinnostanut, jos koskaan.

Kuljen jo aika suorassa. Kyynärsauvan kanssa, mutta silti. Selkä on piirun verran parempi, piikkimattoloikoilu on tehokasta. Mitään muuta tehokasta ei sitten olekaan. Kursorinen siivous on kehitetty. Sukat jalkaan, hidasta hiihtelyä lattioilla. Sukat pois jaloista, pölyn, hiusten ja muiden roskien nyppimistä sukkien pohjista. Kätevää.

Makaan lattialla piikkimaton päällä, katson futista, koripalloa. Kolme murhaa illassa. Harmi, että Southland jäi tauolle. No, Tarkka-ampujien uusi kausi alkoi. Ja The Wire jatkuu onneksi vielä.

Pitkästyttää, suoraan sanoen. Ahdistaa. Luovuus on yhtä jumissa kuin selkäni. Mitään tekemättömyys ei tee hyvää päälleni, sen olen huomannut niin monta kertaa. Vihreänä kateudesta seuraan esimerkiksi Millinin upeita kasvokuvia. Ihan kamalaa, kun itseä ei huvita maalata. Eikä kirjoittaa muuta kuin satunnaisia valituksia blogiin. Uuna esittelee itse tekemiään ja muiden kortteja uusilla sivuillaan. Äh, kaikki tuntuvat tekevän jotain.

Teen minäkin jotain. Virkkaan talvea varten, mahdollisia, tulevia ostajia varten. Kymmenen paria valmiina. Onneksi edes sitä.

MeNaisten mukaan homous tuo mukanaan seksileluja, bailaamista ja irtosuhteita, mutta kun homoudesta eheytyy heteroksi, kotona tuoksuu itse leivottu mustikkapiirakka. Naurattaisi, jos ei itkettäisi. Onneksi en tilaa kyseistä lehteä. En itse asiassa mitään lehteä.

En edes syksyn kellastuvia.

 

 

 

Mainokset

16 Responses to Heteron kotona tuoksuu itse leivottu piirakka

 1. kiiris says:

  Luovuus on hakusessa täälläkin ja selkäkipu jyllää. Pillereiden kanssa jotenkin selviän. Tsemppiä!

 2. Maarit says:

  Hienot kämmekkäät! Hyvä, että selkä on parempi..tehokas piikkimatto. Minulla on pakkomielle työntää pyykkikoneeseen huovutettavia, josko ne kelpais jollekkin. Talvi tulee kuitenkin ajallaan tai ajattomasti. Terv.ilonpilaaja 😀

 3. Jael says:

  Voi tuota selkääsi,paranemisiin!Selkäkivut ovat ikäviä,kokemusta on.
  Voi että miten hienot kämmekkäät,sä kyllä osaat!

 4. Sirpa says:

  Kiva kuulla, että selkä on parempaan suuntaan menossa.
  Kauniit kämmekkäät, kyllä niitä pakkasia tulee, vakkei haluttaisikaan.

 5. Äijä says:

  Kipu ei ole kiva asia, se tekee tuskaiseksi. Minä olen hetero ehdottomasti, mutta kotonani ei läheskään aina tuoksu piirakka, vaan siivoamattomuus.

 6. Arleena says:

  Selkäkipujen hoito on pitkäaikaista, onneksi sinulla on tehokas piikkimatto
  Luovuuskin lepää, sekä kerää uutta voimaa

 7. kuvittelija says:

  Minä olen jo kauan harrastanut kyseistä siivous-strategiaa. Mitä villavammat sukat ja laahaavampi askellus, sen parempi.
  Tilataanpa yhdessä tämä säätyyppi jatkoon, josko se sitten toteutuisi.

 8. Millin says:

  Sinähän teet tärkeintä, hoidat selkäsi kuntoon! Siten taas alkaa sormesi hapuilla maalisuteja ja tanssia näppäimillä, usko pois 🙂 Ja kudot, tärkeää sekin. Luulenpa että jos, siis jos- ei kun, tilaamasi kesänjatkuminen ei toteudukkaan, niin kämmekkäistäsi on paljon enemmän iloa ja lämpöä kuin minun naamoistani. Tsempit sinulle ja kiitos!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: