Taistelu jatkukoon

 

millinin taulu

Millinin taulu seinälläni

 

Olipa outo viikko. Olin sosiaalinen. Hmm. Ehkä se on toisinaan ihan hyväksikin, vaikka ottaa voimille. Tapasin Millinin, jolle luovutin arvontavoiton. Puntit eivät menneet ihan tasan, sillä sain häneltä paketin, jossa oli NELJÄ taulua ja yksi printti. Kannattaa järjestää siis arvontoja…! Olen ihaillut Millinin viimeaikaisia abstrakteja ja olen yrittänyt itsekin päästä pois ikuisista naisista, joita maalaan. Työn alla on nyt yksi yritelmä, saa nähdä mitä siitä tulee. Ihan varmaan lättään siihen lopuksi naisen kasvot.

No, onneksi löysin 29faces-haasteen, joka antaa minulle luvan tehdä noita naisia. Kokoan työni tuonne taideblogiini. Mielenkiintoinen haaste, kannattaa klikkailla taiteilijoiden töihin ja inspiroitua.

Taiskakin sai arvontavoiton ja tapasin ensimmäistä kertaa tämän haasteblogien äidin, joka ylläpitää niin monta haasteblogia, etten pysy laskuissa. Itse osallistun lähinnä Värikollaaseihin ja Makroiluun, mutta onhan niitä monta muutakin. Taiskan (entinen TeeTee) kanssa juttua olisi riittänyt vaikka kuinka paljon, ihmeellistä, miten bloggaajat tuntuvat aina niin tutuilta, vaikka heidät tapaa vasta ekaa kertaa. Taiska kirjoittaa tapaamisestamme täällä.

Reissulla näin vielä Markon, jolla ei ole blogia ja hänkin sai arvontavoittonsa. Ristiin, rastiin, maata pitkin ja poikin ja siitä taas aasinsiltaa Pete Seegeriin, joka kuoli viikolla huikean 94 vuoden iässä. Laulaja-lauluntekijä-ihmisoikeustaisteilija Seegerin tunnetuimpia lauluja lienee Where Have All The Flowers Gone sekä sovitus spirituaalista We Shall Overcome. Sunnuntaiklassikkona tuo ensiksi mainittu sodanvastainen laulu. Kepeät mullat ja taistelu jatkukoon.

 

 

 

Mainokset

6 Responses to Taistelu jatkukoon

  1. Kiiris says:

    ONNEKKAITA VOITTAJIA!!!!

  2. Jael says:

    Sinullahan oli mukavia tapaamisia ,puolen ja toisin.Kaunis abstrakti teos.Kaunis on myös se leidisi siellä taideblogissa,ihanat värit!

  3. Millin says:

    Ilo oli kokonaan minun puolellani, oli tosi kivat tavata, Kiitos Susu!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: