Kuudet kasvot

 

Lola

Helmikuu ja lisää kasvoja haasteeseen 29faces.

Halusin tehdä kasvot, joita en yleensä tee, melkein fotorealistiset tai ainakin sinne päin. Luonnostelin Lolan vesiliukoisella tussilla, läträsin vähän vettä saadakseni mustan värin liikkeelle. Kasvot maalasin guassilla yrittäen saada aikaan varjoja ja valoa. Taustalle läiskäsin vaaleanpunaa, otin viivottimen ja vedin linjoja siksak.

 

glass house

Lasitaloon halusin saada läpikuultavuutta. Piirsin tussilla tytön, vedin tussin päälle valkoista väriliitua, maalasin taustan ja tytön peiteväreillä. Luonnossa kuva toimii paremmin, näin kuvassa se on vähän tukkoisen näköinen. 

 

cat

29faces-haasteessa tehdään siis kasvoja. Piti ottaa käsittelyyn myös eläimen kasvot. Kuva syntyi digitaalisesti. Tein pohjan suht koht valmiiksi pixialla, picmonkeylla ja pixrillä. Kissan piirsin pixiaa apua käyttäen, alunperin se oli musta kissa, jonka väritin noita em. ohjelmia käyttäen. Samoilla välineillä koristin kissan kasvot. Eläimiä en osaa käsin piirtää, piirto-ohjelmat ovat suuri helpotus. Kissa vieköön!

 

blossom time

Kaksi naista Kukoistus-taulussa on piirretty jälleen vesiliukoisella tussilla. Minähän en malta luonnostella, piirrän aina suoraan aiheen paperille. Vetisellä siveltimellä liu’utin tussia pehmeämmäksi, käytin vesiväriä lisätäkseni naisille hieman punaa ja muuta väriä, samoin tausta on vesiväriä. Taustassa käytin lempimateriaaliani eli kuplamuovia, siihen väriä ja painallus, pyöreät pallot syntyvät helposti. Lopuksi viimeistelin työn ohuemmalla tussikynällä.

 

busy, busy

Öljyväriliituja en ole juurikaan käyttänyt, sain inspiksen niistä Sirkan blogista. Levitin mustaa gessoa paperille, raavin hammastikulla pintaan kuvioita. Gesson kuivuttua maalasin noilla öljyväriliiduilla hahmon, samoin annoin vähän väriä taustalle. Taulu sai nimekseen Kiire, kiire.

 

oh baby

Mixed mediaa kollaaseja olen tehnyt aikaisemmin, mutta en pitkään aikaan. Revin erilaisia lautasliinoja riekaleiksi, liimasin ne paperille, tuputtelin mustaa gessoa sinne tänne, annoin kuivua. Peitevärillä väritin kuvan, siitähän löytyi ystävänpäivähahmot!

Ollut jälleen mielenkiintoinen maalausviikko. Tullut kokeiltua uutta, tullut nähtyä uutta muiden osallistujien blogeissa. Inspiroivaa. Taideblogissanihan päivän kasvot näkyvät tuoreeltaan.

Niin, ystävänpäivä. Ei vain tänään vaan etenkin kaikkina muina päivinä, eikö niin.

 

 

 

 

Mainokset

15 Responses to Kuudet kasvot

 1. Polga says:

  Oih – Kissa-Keisari ❤ 😀

 2. sirokko says:

  Oletpa ollut ahkera! Alkaa tehdä itsekin mieli rääpystellä jotain, osaat olla niin inspiroiva, kiitos siitä ja hyviä ystävänpäiviä etiäpäinkin.

 3. Jael says:

  Upeita töitä! Tuo kissa on aivan mahtavan upea! Hyvää ystävänpäivän iltaa SusuPetal!

 4. Jael says:

  No kommenttini taisi mennä roskapostiin joten uusi yritys…Ihanat kuvat ja tuo kissataulu on mahtava!

 5. Amalia says:

  Mitäpä tähän vois muuta sanoa, kun vau! Toi eka ja kissa miellytti mun silmää erikoisesti.

 6. Millin says:

  Monipuolisuuttasi on ihailen ja kasvojen ilmeikkyys.

 7. arleena says:

  Hyvää ystävänpäivää joka päivälle

 8. Elegia says:

  Oih, nämä ovat ihania ja tosiaan hieman erilaista sinua, mutta sinua kuitenkin! Ylin on suosikkini, vaikka muistakin pidän. Kissassa on jotain psykedeelistä väreineen ja maskeineen.

  Ihanaa kun kokeilet ja venytät rajojasi! Tämä oli todella inspiroiva postaus, joten kiitos! En ole itse jaksanut tehdä mitään kuvia aikoihin, koska päässä on pelkkää tyhjää. Jään tänne imemään inspiksiä ❤

  • susupetal says:

   Tuossa ylimmässä on hieman sinun näköäsi, Elegia.

   Jos tätä haastetta ei olisi ollut, olisin varmaan viettänyt koko helmikuun peiton alla, tämä on pelastanut minut.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: