Onnellisen miehen keittokirja

 

kangas1

Blogistanian iki-ihana Unelma blogista Mamman maailma on valokuvannut ruoka-annokset Pentti Oskari Kankaan kirjaan Onnellisen miehen keittokirja –ilman keittoja (Herrankukkaro Oy/Lotus Hill ry, 2013, kannen kuvitus Heikki Aro).

Pentti Oskari Kangas on monitekijä, useat varmaan muistavat hänen perustamansa yhtyeen Pentti Oskari Kankaan Seitsemän Seinähullua Veljestä. Minäkin muistan istuneeni aikoinani veljesten keikkabussissa, mutta ei siitä sen enempää.

Kangas on jättänyt keikkailut, nykyään hän toimii matkailuyrittäjänä, tuottajana, kalankasvattajana, kirjailijana. Hän on vuosien ajan kirjannut ylös ruokaohjeita ja hänen perjantaireseptinsä lähtee viikottain lähes 100 000 saajalle. Ilmaiseksi.

kangas3

Unelma on kokannut ja kuvannut tämän keittokirjan ruuat. Kirja on sopivan kokoinen käteen, valokuvat ovat herkullisen näköisiä ja olen löytänyt suussa sulavia ruokalajeja: Pääsiäislammasta kaffessa, Lyökin mamman tyrnisilakat, Frimannin tätien piparkakut. Ainoa ruokalaji, jota hieman vierastin oli Lihaton pyttis. Siis, lihaton pyttipannu???? Ei mennyt jakeluun…rakastan lihaa liikaa.

Kirjassa on reseptejä liha- ja kalaruokiin, kasvisruokiin, jälkiruokiin ja leivonnaisiin. Sitä sun tätä-osiosta löytyy ohjeita esim. erilaisiin juomiin ja banaanimunakkaaseen.

Kangas on toiminut myös kenttätyöntekijänä Sri Lankassa, köyhien lasten ja vammaisten Lotus Hill-hankkeessa. Keittokirjan myynnillä tuetaan Lotus Hill ry:n toimintaa Sri Lankassa.

Suosittelen! Herkullinen kirja itselle ja ystävälle.

kangas2

 

 

 

 

 

Mainokset

4 Responses to Onnellisen miehen keittokirja

  1. arleena says:

    Näyttää ja kuulostaa herkulliselta kirjalta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: