Lauantain toivottomat 3

 

Tänään hyljeksin maaaaahtiballaaaadeja, niitä suuria lauluja, joissa briljeerataan vokaalisesti, venytetään vokaaleja ja jotka tarjoavat ehtymättömän varaston koelauluja kaikille innokkaille yrittäjille erilaisissa laulukilpailuissa.

Heviballadit menettelevät, mutta nämä Whitney Houstonit, Celine Dionit ja Mariah Careyt, ounou. Ei tipu myöskään korvakäytäviä pitkin esim. Andrea Bocelli, jota jossain vaiheesta tunki joka tuutista.

Ehkä elämää suuremmat laulut pelottavat tällaista tunnelukkoista ihmistä. En nimittäin tunne muuta kuin ärtymystä joutuessani vahingossa kuuntelemaan tällaista mahtipontista musiikkia.

Mainokset

16 Responses to Lauantain toivottomat 3

 1. emmä says:

  En edes klikkaa, koska kuva jo saa korvamadon soimaan.

  Olen samaa mieltä. Talvella seurailin Voice of Finland sarjaa pikakelauksella ja niihinkin on aika paljon ujuttautunut kyseisiä venyttelyjä. Onneksi on muutakin kuunneltavaa vaikka vanha vinyylisoitin ei enää pelitäkään. Spotify ja youtube kattaa paljon aiemmiltakin vuosikymmeniltä.

  • susupetal says:

   Minulla vinyylisoitin pelaa vielä, onneksi nykyään saa taas neuloja, cd:n vyöryessä aikanaan markkinoille, neulat olivat muutaman vuoden vaan tilauskamaa Saksasta, emmä.

 2. Taidan olla tällainen herkkä poika meikäläiseen uppoo noi sanojen venytykset. Esim. Anastaciaa mää oon aikojen alusta lähtien kuunnellut, pidän hänen äänen raspisuudesta sanojen venyttelystä.

 3. Jael says:

  Noissa lauluissa on niin paljon paatosta etten ole koskaan oikein lämmenyt niille,.Itse asiassa tuota laulua kuunnellessa tulee hieman vaivautunut olo…. Mutta kyllä sitä äänekäyttöä kuitenkin hieman ihailen vaikken sille sytykään.

 4. Voittaa perusjumputuksen 🙂

 5. Elegia says:

  Aah, ihana Whitney Houston ja kaikki muutkin mainitsemasi! 😀 Ihanan haikeita itkuvisria suuriin tunteisiin, joita en tunne mutta joita voin näiden kultakurkkujen ääniä kuunnellessa hetken kokea!

  Jos olisin ilkeä, veisin sinut discoon jossa toimisin itse tiskijukkana ❤

 6. Niin, mutta onhan siinä kieltämättä tunnetta, aitoa eli ei.

 7. aimarii says:

  Ei ole näistä yhtäkään minun levykaapissa. En edes tiedä, minkämoista musaa nuo laulaa Viimeksi kuuntelin ikkunoita pestessä koko ajan Liebestraumea. Se jäi päälle, kun oli aiemmin puhelimeni hälytysäänenä. Haluaisin sen olevan vielä, mutku en saa sitä mun uuteen, alkukantaiseen kännyyni.

  • susupetal says:

   Aimarii, Liebestraume on kyllä kaunis, sopii ikkunanpesumusiikiksi. Hevillä ikkunat hajoavat, vaikka muuten sopii kyllä jynssäämiseen,

 8. sirpa says:

  Olet oikeassa, ei noita jaksa kuunnella. Ulkomaisista ehdoton ykkönen hullu nero Nick Cave ja kotimaisista rakas Hector 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: