Lauantain toivottomat 4

 

 

Joskus muinoin, vuonna Kekkonen, Kekkonen ja Kekkonen, Turun Humalistonkadulla oli tupakkakauppa, jossa hönkien lisäksi myytiin jukebokseista poistettuja singlejä. Jukeboksihan on levyautomaatti (selitys sen varalta, että lukijoissa olisi muka nuorempaa väkeä…ai niin, Kekkonen pitää kai myös selittää. Hän toimi Suomen presidenttinä ennen kuin keksittiin, että pressan virkaan voidaan valita joskus muitakin miehiä ja nainen). Suomessa käytettiin silloin markka-nimistä valuuttaa ja jukeboksiin kun laittoi markan, sai valita kolme levyä kuultavaksi. Tai soittaa samaa kappaletta kolme kertaa. Koko baari pääsi näin ollen siis nauttimaan jonkun rikkaan rahoista ja valitettavasti myös musiikkimausta.

Tuosta tupakkakaupasta ostin pienenä palleroisena ensimmäisen Beatles-singleni All my Loving. Beatlesit olivat ihania ja heidän levyjään tulee veivattua vielä nykyäänkin. Melkein koko tuotanto on mieleeni, mutta on yksi kappale, jota en vaan voi kuunnella. Inhoan sitä. Vihaan sitä. En tiedä, johtuuko ällötykseni Simo Salmisesta, joka teki coverin biisistä, Keltainen jäänsärkijä (sanat ovat kyllä hyvät, mutta tuo Simon laulu…). Tai ehkä vatsanpurut tulevat, kun on kuunneltava Ringo Starrin ääntä. Meno taustalla on kyllä ylen hilpeää, tuntuu, että kukaan ei ole ollut äänitysstudiossa selvin päin tahi huumehitta, siihen joukkoon voisin noin periaatteessa hyvinkin liittyä, vaan ei. En kestä tätä laulua!

 

Mainokset

12 Responses to Lauantain toivottomat 4

 1. Polga says:

  Minusta tämä taas on ihan loistava juuri sen meiningin takia siellä jossain sivustalla… 🙂

 2. Äijä says:

  Entäpä Maxwell’s Silver Hammer?

 3. Kiiris says:

  Aika jännä juttu. Ihan umpibeatlesfanina en tästä jäänsärkijästä ole minäkään koskaan pitänyt. Ringo sen muistaakseni lauloi. Hänen lauluäänessään ei niin kovasti kehumista ole, muuten kylläkin melkoinen mussukka 😀

 4. Elegia says:

  Jukeboxit olivat ihan parhaita. Muistan hämärästi sellaisia olleen, mutta melko pian katosivat kun puhkesin täyteen kukkaan eli saavutin täysi-ikäisyyden. En siis montaa kertaa päässyt jakamaan hienoa musiikkimakuani muiden kanssa, nyyh.

  Tapahtui kyllä nyt sellainen ihme tässä kaikessa toivottomuudessa, että olen samaa mieltä kanssasi. En voi edes kuunnella tuota biisiä, koska alan voida pahoin. Monista muista Beatlesin biiseistä kyllä diggailen, mutta tämä on jotenkin liian pirteä, hyi. Tulee mieleeni muurahaisten marssi.

  • susupetal says:

   Voi, kun olisin nähnyt sinut täydessä kukassasi, Elegia 😉

   Mitä??? Olin ihan varma, että ylistät tätä laulua ihan vaan bully-meiningillä ❤

 5. Beatlesit ovat pysyneet pinnalla kauan, ja Paul se jaksaa konsertoida. Kyllä George oli komein! Ensimmäiset kappaleet, ”Love me too”, ja ”I wanna hold your hand” aikoinaan olivst niiin hurjaa menoa, nykyisin ne voi lukea ballaadeihin. Yllä oleva ei ole suosikkini myöskään. Mukavaa sunnuntaita sinulle!

 6. BLOGitse says:

  Tää on toivottoman ärsyttävä biisi – kenen tahansa esittämänä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: