Innostus ja lopahdus

 

 ruusukortti6     ruusukortti9-001     ruusukortti5-002

 

Innostuminen on kestävyyslaji. Minulla on tapana saada mailman upeimipia ideoita aina toisinaan. Nuo kuivattujen ruusujen kuvaaminen on yksi esimerkki. Räpsin kymmenittäin kuvia, hihittelen ihastuksesta, jälleen kerran on syntymässä jotain kiehtovaa.

Sitten iskee kyllästys. Ruusut ovat koko ajan samat, koska tässä huushollissa ei ole tapana ostaa kukkia. Kuivuisivat kyllä kiitettävän nopeasti. Katson kuvia. Tylsää, tukkoista, blääh. Antaa niiden muutaman ruusun jatkaa pölyyntymistä.

Sain tässä jokin aika sitten taas loistavan idean. Nasevia lauseita huoneentauluiksi, julisteiksi, ihan mihin tarkoitukseen tahansa. Lauseet tulivat pääkopasta englanniksi, varma keino alentaa toteuttamisen kynnystä. Tehtailin siis tukun näitä neronleimauksia, olen julkaissut niitä tuolla facebookin puolella.

Jep, kuten arvata saattaa, nyt tympivät nuo ontuvat nokkeluudet. Kaipaan jo epätoivoisesti jotain uutta juttua, joka innostaisi.

Siivoamiseen riittäisi lyhytkestoisempikin innostus. Sellainen ei vaan koskaan iske.

peace is       home is      love is in the air

worth trying

***

Kihivas 27/2014 haastesana LEIMAHDUS

30 Responses to Innostus ja lopahdus

 1. Aino says:

  Hienot ruusut, upeat värit ja ajatuskuviot nasevia – innostus tulee ja menee, se on kuin vuorovesi, joskus korkealla, joskus matalalla. Kiitos, kun tulit mukaan haasteeseen.

 2. isopeikko says:

  Peikkokin on huomannut, että maailmassa on paljon aaltoja. Ne keinuttavat joskus mukavasti 🙂

 3. sini says:

  Yö on sitä aikaa kun aivot suoltavat ideaa ja mahtavia suunnitelmia..aamu ne aina vie mutta seuraavana yönä sama saa jatkoa..!

 4. Elegia says:

  Minusta nuo ruusukuvat ovat upeita! Ymmärrän kyllä, että jossain vaiheessa alkaa suorastaan pitää typeränä omia juttujaan, vaikkeivat ne typeriä olisikaan. Se on joku päävamma.

  Ja nuo huoneentaulut on ihan mahtavia neronleimauksia. Minua ne jaksavat aina vaan hihityttää 😀

 5. polgara3 says:

  Ruusut ovat hurrrrrrrrrrjan kauniiita, mutta ehkä juuri siksi niistä tulee äkkiä yliannostus? 😉 Taulut ovat just nappiin 🙂 You nailed it! Valitettavasti en edelleenkään ole naamattulaisia.

 6. Jael says:

  Nuo kuivuneet ruusukuvat ovat kyllä upeita;ruusut melkein kauniimpia noin kuin tuoreina. Ei niihin kyllästy.

 7. Ideoiden löytäminen on joskus ongelmallista ja sitten tuppaa inspis jäätyä… Kumminkin aina niitä ryöppyää pilvin pimein ;)Luomisen palo, ei ole onneks häviävä luonnonvara.

 8. Karrikuu says:

  Julisteesi ovat kyllä hienoja, hyvä että olet laittanut esille.

  Minulla on kyllä liikaa tuota samaa nousua ja laskua. Vuorelle vaan tukka hulmuten ja sitten toista rinnettä alas alimpaan monttuun asti. Onneksi pääsen sieltä aika nopeasti ylös ja uusi lamppu syttyy.

  Kirkasta valoa ja uusia ideoita sinulle, ettet huomaisi syksyn tuloa 🙂

  • susupetal says:

   Karrikuu, on tämä vuoristorataa, onneksi sentään pääsee välillä ylös. Kamalan nopeasti se ei minulta aina onnistu, mutta sitkeästi yritän.

 9. Kiiris says:

  Harvoin säilyy tasapaino suurimman innostuksen ja alhaisimman saamattomuuden välillä. Olet kehitellyt mainioita julisteitta!

 10. Millin says:

  Hyvinhän sinulla on leimahtanut ideat huoneentauluiksi ja ruusutkin niin kauniisti kuivunut. Toisin kuin omat ruusuni, jotka mätänivät ja tuli täyteen pikkukärpäsiä 😦

 11. arleena says:

  EDt ole yksin leimahdusten kanssa, täällä leimahtelee vähän väliä.
  Mukavia leimahduksia julisteissasi.

 12. Jotain suurta syntymässä: Sisälläsi aaltoilee sen tuntusesti, että jotain uutta ja ennen kokematonta tekee tuloaan. Odotellaan…

 13. vilukissi says:

  Voi, ymmärrän sua…mulla on usein sama juttu…innostun niin maanperusteellisesti ja sitten…se vaan lpahtaa ja materiaalia olisi odottamassa, pölyn alla, uutta innostusta, uutta lopahdusta…huokaus. Pitää käydä katsomassa, onko mun tualuni sulla myydyissä muistissa. Mua nauratti, kun sä etsit hampaita, ei siinä mitään, mutta kuitenkin!!

 14. Irkku says:

  Tykkäsin näistä taas hullun lailla:)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: