Lauantain toivottomat 9

 

Joululaulut eivät herätä minussa sen kummempaa tunteenpaloa. En mitenkään pidä niistä, en erityisemmin vihaa niitä. Kauppojen joululaulutaustamusiikki ei häiritse, johtunee osittain varmaan siitä, että käyn niin harvoin ostoskeskuksissa. Jos satun kauppaan, jossa musiikki raikaa, en ahdistu, oikeastaan vaan suljen korvani, jos en pidä kuulemastani.

Viimeistään marraskuun puolivälissä ihmiset alkavat valittaa siitä, miten ihan liian aikaisin joululaulut alkavat soida kaupoissa. Tänäkin vuonna. Hmm, tuntuu jälleen ensimmäisen maailman ongelmalta tavarapaljoutemme keskellä. No, onhan minullakin samanlaisia ongelmia, mutta ei niistä tässä sen tarkemmin.

Niinpä tämän lauantain toivoton toivomaton ei ole joululaulu. Olisin kyllä voinut soittaa minkä tahansa Vesa-Matti Loirin tai Samuli Edelmannin esittämän joululaulun, mutta se olisi johtunut vain siitä syystä, että nuo kaksi artistia saavat selkäpiini karmimaan.
Joululaulut eivät sitä tee.

Tämä sen sijaan on niin ällö kappale, että pakko soittaa se iloksenne.

Mainokset

14 Responses to Lauantain toivottomat 9

 1. eljasverve says:

  eläköön perfectionismin harmonia!

 2. Kiiris says:

  Tv jo pursuaa joulukuusia, -tonttuja ja tietenkin lapsille leluja. Lauluihin en ole vielä törmännyt, kun en minäkään marketteja oikein suosi. Lähikauppa ei taida lauluja soitella, mutta valtavat suklaarasiat ovat jo hyllyille ilmaantuneet. 🙂

 3. aimarii says:

  Joululaulut eivät vielä kaiu täällä kaupassa, mutta suklaativuoret ovat tulleet, samoin postilaatikosta löytyy harva se päivä joku lelukaupan mainoslehtinen. Ettäs viitsivät. No viitsivät kai, kun lapsiperheissä arvatenkin alkaa innokas lelulahjojen toivelistojen tekeminen.
  Kyllä minua joulun ollessa jo ovella sykähdyttää muutama joululaulu, joista eritoten tykkään, yksi niistä on – Varpunen jouluaamuna, mutta ei Loirin esittämänä. En fanita häntä.

 4. Jael says:

  Täällähän ei pahemmin joulua näe,ellei sitten mene vaikka Nasarettiin,mutta sielläkin vähemmän nykyään kun kristitty väestö vähenee ja muslimiväestö kasvaa…..
  Mutta eilen ihailin joulusuklaita marketissa…..

 5. polgara3 says:

  Voi mä muistan tän – NIIN optimistista, elämäniloista jne. että pahaa tekee kelvottomalle mielelle! 😉

 6. rantakasvi says:

  Huh mikä laulu, tekopirteyden huippu. Yäk. Muistan kyllä kun tuota hoilasivat.
  Kaupoissa en käy kuin ruokaa hakemassa, enkä ole vielä kuullut (tai kuunnellutkaan) joululauluja.

 7. Elegia says:

  Nyt ei pysty kuuntelemaan. Liian epämääräinen olo on enkä kestä yhtään mitään kamalaa nyt. Juu, minulla on oletus että tuo musiikki on kamalaa. Voin toki olla väärässä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: