Avajaiset

 

pystytys5
Ystävä auttoi minua maanantaina näyttelytaulujen ripustamisessa. En ole niin kamalan tarkka siitä, tulevatko taulut millilleen suoraan ja ovatko ne linjassa toisiinsa nähden. Pääasia, että pysyvät seinillä.

pystytys4

Eilen vietettiin avajaisia. Jännitti etukäteen taas kuin pientä possua (hmm, possut ovat kyllä todennäköisesti aika rauhallisia, luulisin). En saanut syötyä, en keskityttyä mihinkään ennen kuin lähdin Mellariin. Hassu juttu, aina sama juttu, en tiedä, mitä jännitän. Suurin osa kutsutuista tuntee minut, tietää pääni, minun ei tarvitse esittää mitään muuta kuin mitä olen. Hmm, ehkä se on juuri sitten sen pelkoa: en aina tiedä mitä olen. Mieliala kulkee kuin herran hissi, Tepan sanoja lainatakseni.

No, vaikka pompin kuin duracell-pupu (mistä näitä eläimiä oikein tulee tähän tekstiin??) ihmisen luota toisen luo, pysyin aika hyvin nahoissani, en panikoinut, en ahdistunut, en puhjennut laulamaan tai tekemään mitään muutakaan, joka ei ihan olisi kuulunut asiaan.

kadonnut kalasatama

Oli kivaa. Oli ihanaa nähdä ystäviä, oli hauska tavata uusia ihmisiä. Kiitos kaikille, jotka tulitte paikalle! Sirpa oli käynyt näyttelyssä ennen avajaisia, hänen kuviaan tauluista voi katsoa täällä.

Tänään olo on kuin tapetulla madolla (taas eläin, jälleen Tepan lausahdus). Aion huilata nyt muutaman päivän muissa maisemissa, tekee hyvää erakoitua, rauhoittua. Avaan nutturan, annan hiustenkin nauttia vapaudesta. Hiukset ovat nutturan sisällä kasvaneet kuin kirahvin kaula, Tepan sanoja taas lainatakseni: tukka ja järki eivät kasva samassa päässä.
Olemme molemmat tuuheatukkaisia. Asia MOT.

mainosjuliste-001

 

 

 

 

36 Responses to Avajaiset

 1. Elegia says:

  Eläimellistä menoa 😉 Näyttää kyllä hyvältä ja pakko taas jodlata kuin Putte-possu (katos, eläin minäkin) ”oi jospa oisin saanut olla mukana.” Mutta enhän minä koskaan saa. Sori, tulla nyt tänne valittamaan. Oikeasti piti onnitella: hienoa ja hyvä että kaikki meni hyvin! Nyt ansaittua lepoa ❤

 2. Kuulun sitten samaan kastiin ettei tukka ja järki ole samassa päässä. Minulla todella paksut ja luonnonkiharat hiukset että huh,oli jo alaselkään mutta leikkasin hiukan 🙂 Ollaan vaan matosia se on ansaittua kovan aherruksen jälkeen..mäkin aherran omissa hommissani..muka ja rentoudu hyvin ja upeita tauluja seinällä!!

 3. sirokko says:

  Komppaan Elegiaa sanasta sanaan 🙂 Hienolta näyttää!

 4. Sirpa says:

  Pieni jännitys kuuluu asiaan ja tosiaan tärkeintä on, että taulut pysyvät seinällä :=)

  Mukavia huilipäiviä!

 5. Millin says:

  Hienolta näyttää jo kuvissa ja tukevasti seinällä. Sinne siis kaikki tukka putkella, kuten ylin kuva kertoo!

 6. UUna says:

  Onneksi olkoon, siellä ovat hienosti seinillä ja itse taiteilijakin käyttäytyi kuten avajaisissa kuuluu (miten?), jos tuon tietäisi voisi ottaa oppia 😀 Pääasia että olit oma itsesi, se helpottaa oloa jälkeenpäin, ei tarvitse nousta kovin korkealle tai pudota kovin syvälle. Nyt huilia ja omaa aikaa. Nähdään näyttelyssä sitten myöhemmin…

 7. rantakasvi says:

  Onnea näyttelyyn ja avajaisista myös! Elukoitakin oli kuin Vilkkilässä kissoja 🙂
  Taulut näyttävät niin houkuttelevan kauniilta…

 8. Amalia says:

  Vau mikä idea, tuo tarjottimella! Kevättä hiuksissa on mun ehdoton suosikki.

 9. arleena says:

  Hyvältä näyttää. Toivotan hyvää jatkoa edelleen. Avajaisten jälkeen kaikki on jo helpompaa siis taiteilijalle itselleen.

 10. tuulento says:

  ONNEA avajaisten onnistumisesta! Nyt mieli saa rauhoittua ja tukka liehua. Vaikuttavan näköisiä töitä, jos asuisin siellä päin kävisin varmasti katsomassa.

 11. aimarii says:

  Onpa upeaa ja taulut näyttävät hyvin pysyvän seinillä. Onnitteluni näyttelystä ja toivonta tosiaan, että se olisi minua hitusen lähempänä, eikä siellä niin syrjässä. Ihasteli taulujasi jo Sirpan blogissa ja toivon, että niitä näkyisi jossain blogeissa vielä lisää.
  Ei muuten taida tuo tukka-asia olla ihan noinkaan, ettäkö tukka ja järki ei samassa päässä. Katsos, kun minun tukkaani lähtee aina harjaan niin paljon, mutten ole huomannut järjen lisääntyvän samassa tempossa.

 12. Maarit says:

  Pidänpä peukkuja, että ei jäis paljon takaisin kannettavaa 🙂 Kävästä Sirpalla ihailemassa 🙂

 13. Liplatus says:

  Paksu hiuksinen täälläkin, järki on kaukana…;-)

  Julisteessa on lempparini tarjotin, ihailin sitä jo tuolla Sirpan blogissa.

  Siinä on vierähtänyt eräskin tunti näyttelyn töitä maalaillessa.
  Tehty on työ, nyt on hyvä höllätä.

  Onnea näyttelyyn!

 14. Kiiris says:

  Onnea onnistuneelle, olin hengessä mukana ja lähetin palan aurinkoa 😀

 15. maahinen says:

  Täälläkin yksi karvainen ja älytön 😀 Nutturalla parasta aikaa, talvella pätkittiin kahteen kertaan yli 10cm kerrallaan.
  Mukavaa kuulla, että hyvin on näyttelyn avajaiset menneet. Jännitys kuuluu asiaan ja sitä pitääkin olla, ainakin hiukan.
  Kauniita ovat työsi, joten nyt olet parin päivän huilin väliin kyllä ansainnutkin.
  Pidän töistäsi tavattoman paljon. Vahvoista väreistä ja tyylistäsi tehdä 🙂

 16. isopeikko says:

  Näyttelyt ovat aina niin hianoja. On hyvä että teet sellaisia, ja kuveja niihin. Hyvä sua.

 17. emmä says:

  Eiköhän jännitys kuulu asiaan. Hyvältä näyttää.

 18. Irkku says:

  Tämä oli niin hauskaa kerrontaa matoineen kaikkineen etten osannut muuta kuin nauraa. Katsoin töitäsi myös Usvan blogissa ja ihastuin erikoisesti Kaupungin sydämessä ja Heijastuksia ikkunassa (sori, jos nimet on miten sattuu) hullun lailla ja nämä tarjotin jutut olivat huippuhieno kierrätys- ja hyötyidea taiteen lisäksi. Olet Sinä kyllä niin etten sanotuksi saa ja nutturasta vähän kateellinen, mutta vain aivan vähän..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: