Kotoiluun tottunut ylittää kipupisteensä mikäli joutuu kokoustamaan sohvan sijaan

 

collage

 

Tehtyäni kasvot 29 faces haasteeseen (yllä) ja syyskuun kuusi teemataidetyötä (alla), huomasin tänään, että minulla on luppoaikaa, joten ajattelin ajatella jotain ja ensimmäiseksi tuli mieleen kaikenlaisia karseita koo-kirjaimella alkavia sanoja.

KIPUPISTE

KOTOILU

KOKOUSTAA

Tarkoitus oli tehdä top 10 kamalaa koota, mutta noiden kolmen jälkeen takki oli ihan tyhjä, joten päättelin, että koo-kirjaimien ajattelu on liian rankkaa Niinpä osallistuin pitkästä aikaa Valokuvatorstaihin. Yllätyin, kun huomasin, että osallistujamäärä on pudonnut hurjasti verrattuna aikaan vuosi-kaksi sitten. Tai eihän se voinut olla yllätys, koska en itsekään ole ottanut osaa haasteeseen. Blogipäivitysten julkaisutahti on bloggaajilla harventunut tai kokonaan loppunut, somen puolella julkaisu saa hetkessä kymmenen tykkäystä ja muutaman kommentin. Blogeissa kommentointi on vähentynyt, julkaisualustat ovat todellakin muuttuneet vuosien varrella. Toisinaan tunnen olevani dinosaurus, jota ei saa hävitettyä sukupuuttoon, ei sitten millään, josta tuli mieleen, että blogini täyttää 10 vuotta lokakuun lopulla. Sitä pitää kyllä sitten juhlia. Jos muistan.

Tällaiset luppopäivät eivät tee hyvää ihmiselle, sitä huomaa miettivänsä kaikenlaista turhaa. Parempi olisi ulkoilla ja reippailla, mutta hyvä se on sohvallakin maata.

 

monokollaasi

 

 

 

Mainokset

30 Responses to Kotoiluun tottunut ylittää kipupisteensä mikäli joutuu kokoustamaan sohvan sijaan

 1. Maarit says:

  Lisään yhen inhottavan koon, Kurkkukipu 😦 Jostain syystä minua miellyttää kolme tätiä ja niiden alla oleva vihreäsävyinen (käyn tutkailemassa nuo vielä tarkemmin). Alakuvassa on ilahduttavan värikkäitä töitä.

 2. Totta, ja ikävä suunta bloggauksessa. Valokuvatorstai on todella huvennut yli sadasta kymmeneen. Itseltänikin on kommentoinnit vähentyneet, niin tulevat kuin menevätkin. Syytän miestäni, hänen jäädessä eläkkeelle oma aikani on supistunut tuntimäärin päivässä. Hyvä, että olet vielä siellä! Mahtava suoritus kasvokuvissasi!

 3. tuulento says:

  Minäkin yritin miettiä kamaloita K-sanoja, mutta en keksinyt muuta kuin kaljuuntua. Tykkäsin kasvokollaasista (kk), siinä joka kuva oli erilainen erilaisine tunnelmineen.

 4. Rantakasvi says:

  Lisään vielä yhden: kaadettu.

  Onneksi jotkut blogit vielä jatkavat. Itselläkin on välillä tuskaista. Koitan pitää taukoja. Kumminkin yhteys lukijoiden kanssa on tuntunut tärkeältä.

 5. Jael says:

  Hienot nu tekemäsi naamat. Minä tykkään edelleenkin bloggaamisesta tosi paljon,mutta Appelsiinipuun Alle olen kirjoitellut laiskasti enkä ole edes kunnolla jaksanut muille kommentoida,mutta se on johtunut kuumuudesta. Vanha ilmastointilaitteeni hajosi eikä se muutenkaan vaikuttanut tähän huoneeseen missä tietokone on,joten olen jaksanut olla koneella vain lyhyempiä aikoja. Mutta kunhan viilenee..,…Kommentoinnit omissakin blogeissani on vähentynyt tosi reilusti ja huomaan etten ole ainoa.

 6. UUna says:

  Hyvä että jätit koot kesken ja keräsit voimia. Ota huomioon, että huomenna alkaa uusi kuukausi ja uusi teema 😉
  Tämä kuukausi meni kyllä hienosti, saat olla ylpeä itsestäsi! Komeat kollaasit! No, siinäkin on pari koota…

 7. arleena says:

  Onneksi ei ole vielä kylmää, kylmä on kamala sana ja koettuna kalseus hiipii jo nyt melkein sydämeen. Kiva kollaasi. ja K.kirjain kuulostaa kovalta kokemukselta.
  Olen myös jotenkin väsähtänyt bloggaamiseen, mielikuvitukseni lähtee liikkeelle vain haasteiden kautta. Valokuva Runotorstait o vat taaksejäänyttä elämää toistaiseksi.
  Syytän kyllä tästä lamaannuksesta Instagramia se vie jostain syystä aikaa ja on vielä suht kivaa.
  Käykää vierailemassa siellä sivupalkistani avautuu.

 8. Blogeissa sisältö puolestaan on luonteeltaan pysyvämpää. Mielyttää minua ainakin.

  • susupetal says:

   Samma här, Andy. Blogikuvaa tai -juttua voi tulla kommentoimaan vielä päivienkin kuluttua, muualla somessa päivitys vanhenee tosi nopeasti.

 9. aimarii says:

  Kovasti on kasvoja, kivoja ovat. vähentynyt on minunkin kohdallani valokuva- ja runotorstaihin osallistuminen. Joka kerta katson, mikä on aihe, mutta ovat olleet minulle liian vaikeita käsiteltäviä.
  Harvakseltaan saan enää uutta postaustakaan, mutta luulen, että tästä syksyn edetessä temponi kiihtyy. On vielä paljon muuta ulkosalla puuhailua, ettei malta kirjoituspuuhiin.

 10. sirokko says:

  Ajatteleminen on rankkaa, varsinkin k-kirjainten… minulle tuli ensimmäisenä mieleen kuristua, joten jätin ajattelemisen yrittämisenkin. Bloggaajat ovat siirtyneet Instagrammiin ja naamakirjaan, ja loput väsähtää muuten vaan, itsestä kyllä tuntuu, että olen jopa aivokuollut sen suhteen. Onneksi on sentään teemataide, siinäkin jo menee pää ihan pyörälle – ainakin tässä ympyräkuussa 🙂

 11. Amalia says:

  Niin se vaan on bloggaaminen jäänyt minultakin tosi vähälle. Ei vaan oo mitään mainittavaa, eikä luoja oo mulle kirjoittajan lahjoja tuhlannut 😦 Sekään ei kyllä kannusta, kun ja jos on yli sata lukijaa ja saat pari kommenttia.
  Tuo Valokuvatorstaikin on ihan jäänyt. Käviskös tähän nyt sanonta, Maailma muuttuu Eskosein.

 12. Kiiris says:

  Pah, A niinkuin ajattelu on työlästä, mutta niin on kokoustaminenkin! hmmmm oma bloggaamiseni on kyllä aivan surkeassa jamassa, ideat ja toimintatarmo hukassa.

 13. joo, kaikki kait instracramis tai jossai

 14. mm says:

  Täällä toinen blogidino. Itseasiassa olen vielä rinnallasi dinopoikanen, koska aloittaessani otin oppia muun muassa sinun kohteliaasta ja kohtaavasta blogi-käyttäytymisestäsi. (tässäpä hyviäkin k-sanoja)

  Olen itsekin miettinyt tätä blogisomemaailmaa, johon synnyimme ja kasvoimme vähän kerrallaan. Hyvää on todella ollut edes jonkinmoinen säilyvyys (mitä nyt blogialustat ovat välillä tyrineet). Toinen hyvä asia on ollut tämä blogituttavuusystävyys, joka on kestänyt harvempiakin tapaamisia. Luulen, että ainakin minua naamakirjassa ja muussa modernissa ahdistaa se, että siellä ollaan enemmän tosimaailmassa ja reaaliajassa. Viestejä tulee ja menee – ohikin. Onkohan niin, että en jaksa olla niin paljon läsnä, että jaksaisin siellä kiinnostaa ketään tai olla tarpeeksi kiinnostunut kenestäkään… Siellä ei voi olla sosiaalinen erakko. Toisin kuin täällä 🙂

  • susupetal says:

   Totta, sosiaalinen erakkous on lujilla tuolla somessa! Koko ajan pitäisi siellä olla näkymässä. Blogeissa on toisin. Tämäkin kirjoitus on viime viikolta, edelleenkin tänne tulee kommentteja ja vastailen tässä niihin. Somessa tämä olisi jo vanhaa kauraa, eikä ketään kiinnostaisi, mm.

   Dinoillaan vastakin!

 15. sirpa321 says:

  Toivottavasti mun lempibloggaajat jaksavat kirjoittaa kauan. Olen niin kiintynyt teihin 🙂 Surukseni huomasin, että Partapappakin on lopettanut blogin pidon.
  Mä en jaksa mitään feispuukkeja ja instagramista en ymmärrä mitään. Onneksi on vielä muitakin fossiileja 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: