Blogi täytti 10 vuotta

 

ympyrä5-001

 

Viime lauantaina eli 24.10. ensimmäisen blogitekstini (Vuodatuksen muinaisen kaatumisen johdosta ekan jutun kommentit ovat kadonneet bittiavaruuteen) julkaisemisesta tuli kuluneeksi kymmenen vuotta. Huh. Pitkä aika. Vuosia, joihin on mahtunut vähän kaikkea.
Pidemmittä juhlapuheitta, kiitos kaikille kommentoijille, Blogistanian muille bloggaajilla, joiden blogeja olen saanut lukea näiden vuosien aikana, bloggaajia, joihin olen tutustunut, blogikollegoille, joilta saan jatkuvasti inspistä ja iloa. Kiitos!
Kotisivuillani on järkyttävä määrä maalauksia. Päästäkseni taas osasta eroon, arvon kaikkien kommentoijien kesken kolme työtäni. Kun klikkaat jotain maalausta, se avautuu isompaan ikkunaan ja jos työn alapuolella lukee yksityiskokoelma, taulu on jo löytänyt uuden kodin, joten se ei ole mukana arvonnassa. Kaikki muut ovat, joten sinne valitsemaan mieluisinta. Toivottavasti arpaonni suosii juuri sinua!
Kippis!

 

 

 

Mainokset

66 Responses to Blogi täytti 10 vuotta

 1. Onnea kymppivuotiaalle!!! Hienoa että olet mukana blogimaailmassa, että saan nauttia tarinoistasi, taiteestasi ja kuvistasi! Joten kiitos kuuluu sinulle! 🙂

 2. UUna says:

  Sydämelliset onnittelut pitkän taipaleen ja ahkeran työn vuoksi.
  Muistan miten alussa en rohjennut edes kommentoida sinulle, kun kommentoijia oli paljon ja sinä olit se SUURI blogistaniassa. Sitten joskus pikkuhiljaa jotain aloin laittaa. Kun olemme tavanneet, olen huomannut, ettet olekaan korkealla jalustalla vaan ihana lämmin ihminen.

  Olet monipuolisesti lahjakas, se tekee postauksisasi mielenkiintoisia ja hienoja. On ilo piipahtaa katsomaan, milloin maalauksia milloin kirjoituksia, valokuvia ja kollaaseja unohtamatta.

  Kotisivullasi on tosiaan upea näyttely. Joukossa on kolme erityisen hienoa työtä, jotka ovat kyllä yksityiskokoelmassa (onneksi minun 🙂 Numerosta 93 puuttuu muuten teksti, että työ on yksityiskokoelmassa, siis minulla. Hieno työ. Mutta on siellä vielä paljon vapaitakin, mm numerot 40, 2, 51, 59… Niistä jonkun ottaisin sangen mielelläni.

  Malja sinulle Susu, skool…

  • susupetal says:

   Olen kuullut muiltakin, että ensi alkuun eivät olet rohjenneet kommentoida blogiini, UUna! Se tuntuu hassulta, koska olen niin kiltti ihminen 😉

   Kiitos onnitteluista ja kaveruudesta!

 3. Arjaanneli says:

  Onnea kowin & paljon Susu!
  Kun aikoinaan höpöttelin itse omassa blogissani, oli ihanaa lukea sivuasi ja myös saada kommenttejasi =)

  Oot erinomaisen hyvin jaksanut puurtaa. Se kun kuitenkin vaatii jaksamista ja ennenkaikkea intohimoa.

  Kävin katsomassa nuo hienot taulusi.
  Iloa antoi monikin, mutta eniten pidin numerosta 241. No listaa voi kyllä jatkaa… 241, 248, 74, 84…
  Itse saan voimaa iloisista ja hymyilevistä ”silmät-sikkarassa-kuvista”, joten valitsin sellaisia joissa hymyillään…

 4. pikeaarnio says:

  Onko siitä jo niin kauan? ONNEA ONNEA ONNEA. Sinä olet ihan ensimmäinen blogikaverini, mulla synttärit marraskuussa. Se vanha THP- blogi on vielä Vuodatuksessa, vaikka olen vaihtanut nyt WordPressiin.

 5. Tuija says:

  Ajatella, miten tuo aikamokoma kuluu! Ihanaa, että bogisi on yhtä voimissaan kuin alussakin ja luovuutesi tuottaa riemastuttavia lukuhetkiä ja syvällistä pohdittavaa elämästä, eikä koskaan jätä kylmäksi! Ihan mahtavaa myös että olen saanut tutustua sinuun, Onnitteluja ja ilon toivotuksia runsain mitoin!
  Ja JOS nyt sattuisi onni potkimaan, niin ”Aurinkonainen” saattaisi haluta pariksensa numeroa 218 tai 269!

 6. Ari says:

  Onnittelut dinosaurukselle 🙂

 7. isopeikko says:

  peikko-onnea kaksi hännällistä 🙂

 8. aimarii says:

  Kippis ja skål vaan. Kyllä kymppivuosia on ilo juhlia.
  Blogisi on helmi.
  Katselin kauan maalauksiasi. Vaikea valinta, mikäli arpaonnea olisi, mutta olkoon se 390.

 9. BLOGitse says:

  Onnea, kippis ja hilipatihei! ja nyt tauluja katsomaan…

 10. kaari3 says:

  Onnitteluja ison virtuaali-ruusupuskan kanssa! Kokonainen vuosikymmen, paljon olet jakanut kanssamme erilaisia iloja ja surujakin. Kirjoitat rehellisesti, ja teksteissä tuntuu. Tulet lähelle. Kuvstsitelijana olet monipuolinen. Kiitos myöskin kivoista juttutuokioista, olet ihana! Hyvää ja innostavaa jatkoa, susu!

  • susupetal says:

   Kiitos itsellesi, Kaari, on ollut hauska tutustua sinuun ihan livenä!!

   • Kävin katsomassa maalaukset! Tykkäsin 347 ja 383 kuvista, jos onni suosii yhtä tai toista. Klovnit olisivat olleet hienoa seuraa rantarouville, mutta asustavat jo jossakin muualla. Kerroinko, että olen nähnyt yhden tauluistasi, kutsun sitä puutarhajuhliksi, et ole antanut nimeä, valkopukuiset naiset puutarhassa. Omistajatar on laittanut niihin kauniit kehykset ja työ oli näyttävällä paikalla ja kaunis. Samoin eräs lupiini on kauniisti sisareni seinällä.

 11. Sirpa says:

  Isosti ONNEA kymmenvuotiaalle blogillesi ja tietty sinulle!! ❤
  Jos on onni myötä, niin nro 319.

 12. savisuti says:

  Paljon onnea! Olet ollut myös yksi minun innostajani blogimaailmassa. Ihanaa taidetta blogit pullollaan! Selasin töitäsi edestakaisin ja siellä on vaikka mitä kiinnostavaa. Olkoon valinta,arpaonnen sattuessa kohdalle,vaikka numero 59.

 13. maahinen says:

  Onnea, onnea 10 v on pitkä aika eteenpäin ajatellen,. taaksepäin ehkä hiukan lyhyempi 🙂
  Työtä ja aikaa on mennyt varmaan vuosien varrella, mutta mikä mieleistä, sitä tekee mielellään.

  Sinulla on vahva ote työhösi. Kirjoittamiseen, maalaamiseen ja kaikkeen. Saat vilpittömät ihailuni.

  Minun blogini täytti reilu kuukausi sitten 1v, joten lastenkengissä tullaan. Vuosia mietin ensin, teenkö edes blogia. Olen ”varjoissa kulkija”, joten yhdessäkin on minulle tekemistä.

  Upeita ovat taideteoksesi, niin monenlaisia vahvoja töitä. Vaikeaa niistä mieluistaan on valita, eikä mitenkään haluaisi edes nimetä, kun niin paljon kauniita töitä. Nämä nyt valitsin arpaani 347 ja 393, mutta kauniita kun ovat niin arpaonnen yllättäessä, olisin otettu ihan mistä vaan 🙂

  Iloista merkkipäivän juhlintaa 🙂

  • susupetal says:

   Myöhästyneet onnittelut yksivuotiaalle, Maahinen! Onneksi aloit pitää blogia!! Eikö olekin hauskaa? Ajattele, miten moneen ihmiseen tutustuu blogien välityksellä, haasteiden parissa samanhenkisiin!

 14. sini says:

  10vuotta bloggausta ja kun sinulla on niitä vielä monta! Huh ja onnea! Luin UUnan kommentin ja minulla oli sama juttu etten pitkään aikaan #uskaltanut# jättää kommenttia. Tunnuit olevan suuri ja taitava taiteilija ja kirjailija, pikkuhiljaa päättelin ettet taida niin pelottava ollakaan! 🙂 Onnea ja luovuuden iloa edelleen!

  ps.389/413 tai 269/413 jos Onni potkaisee!

  • susupetal says:

   No höh, onneksi aloit kommentoida, Sini!! Minä en todellakaan ole suuri tai tunnettu, pienen blogipiirin ulkopuolella minusta ei tiedä kukaan.

 15. Lea says:

  Lämpimät onnittelut!

 16. On ollut mahtava lukea blogisi tarinan kerrontaa:) Onnea Kymmenvuotias!

 17. Rantakasvi says:

  PALJON ONNEA 10-vuotiaalle!!! On ollut ilo lukea blogiasi ja katsella taidettasi.

  Olen arvonnassa mukana, ja löytyi mieluisia monta, 36,48,51,75 ja 275.

 18. sirokko says:

  Vasta 10! Miten tuntuu, että olet asunut netissä virtuaaliaikojen alusta lähtien, jos en olisi livenä nähnyt niin en edes todeksi uskoisi, niin olet kehitellyt haaroja sinne sun tänne. Onnea ja mukavaa jatkoa toivotellen! En ole niiiiiin positiivinen, että valitsisin taulun jo etukäteen, kaikki ajallaan 🙂

 19. arleena says:

  Paljon onnea blogille. On ollut mukava seurata ja lukea blogejasi. Hyvää jatkoa.
  Jos sattuu, että arpaonni suosii, valitsin maalauksen numero 281.

 20. Maarit says:

  Paljon Onnea blogillesi! Kattelin taas kerran nuo huikeat teoksesi, vaikea valita, mut päädyin numeroon 269…jos kävis tuuri 🙂

 21. Liplatus says:

  Sydämelliset onnittelut!
  Aloitin bloggaamisen heinäkuussa 2010. Heti siinä alku bloggaamisen päivinä osuit polulleni, mukavaa. Ilo on ollut ja on seurata niin sanallista kuin kuvallistakin ilmaisuasi ja olla mukana.

  Jos arpaonni suosii, niin laitan seinälleni 90 rosan puun, tahi ruskeat puut 39.
  Teen blogiini postauksen….siis jos voitan… 😉

 22. harakka says:

  Onnea, onnea 10-vuotiaalle!
  Tykkään taiteestasi tosi paljon ja montakin oli sellasia, mitkä valitsisin.
  Mutta sanon nyt vaan kolme, eli 178, 216, ja 218.
  Kaikki ovat hienoja töitä!

 23. Holle says:

  Piti tulla hoputtamaan Luovan Lauantain työtäsi mutta täällähän on täysi rähinä päällä. Onneksi olkoon, kaikkea hyvää myös jatkossa ja vielä kömpelö halaus päälle.

  • susupetal says:

   Itse asiassa Ikkunat-työ on ollut jo melkein viikon valmis, mutta en ole ehtinyt sitä julkaista ja nyt on jo uusi aihe Luovassa lauantaissa.
   Kiitos halauksesta, Holle!

 24. Maija Haavisto says:

  Onnittelut Internet-maailmassa lähes Metusalemin iästä! Minä täytin vasta viisi tässä kuussa.

  Ottaisin mielelläni joko 218:n tai 288:n jos voitan.

 25. Selma says:

  Hurjasti Onnea 10- vuotiaalle!! Kaikkea hyvää jatkoon ja seuraavalle 10-v kaudelle 🙂
  Voi että, aina oli jo varattu, mitä klikkasin, mutta päädyin numeroon 216, se oli vielä vapaana.
  Hieno galleria olikin.

 26. Timo says:

  Hienoa, vaikka taas vähän viiveellä taas selasinkin blogit.
  Paljon onnea 10-vuotiaalle!

 27. Jael says:

  En ole tälle puolelle tullutkaan onnittelemaan;kunnioitettava blogi-ikä joten onnittelut paikallaan SusuPetal:)

 28. Kiiris says:

  Onnea, olet täyskymppi!!! 😉

 29. Muistan uunan tavoin alkuaikoina usein käyneeni sivuillasi, mutten osannut mielestäni kirjoittaa mitään, joten hiiviskelin takaperin takaisin.
  Ihana Susu!

 30. susupetal says:

  Kiitos kaikille onnittelijoille! Arvonta on suoritettu.

 31. mm says:

  Täällä on selvästi suuri joukko meitä, jotka olemme saaneet elää kanssasi jo monia vuosia. Muutkin kuin minä ovat aluksi arastelleet, mutta sinä olet aina antanut meidän kokea olevamme tervetulleita. Sellainen vastaanotto on harvinaista nykyisessa ilmapiirissä. Sinulta opimme myös sen, kuinka mukavaa on, että kommentteihin vastataan. Iloitsemme täällä nyt yhdessä sinun olemassaolostasi 🙂

  Tuon tässä vaiheessa kertaustervehdyksen pojanpojalta, joka selvästi osasi lukea taidettasI. Näin hän sanoi aikoinaan nähdessään taulusi:
  ”Tyttö on iloinen ja rentoutuu ruohikossa.” Sinä olet saanut meidät monet monesti iloisikisi ja reuntoutumaan ”ruohikollasi”.

  • susupetal says:

   Itselläni on sellainen muistikuva, mm, että bloggaamisen alkuaikoina oli aika tavallista, että kommentteihin ei aina vastattu tai vastattiin vain joillekin. Muistan lopettaneeni joidenkin blogien seuraamisen sen takia, että kommentteihini ei vastattu koskaan, heh, mutta se tuntui loukkaukselta ja vähättelyltä silloin. Nykyään interaktiivisuus on jotenkin vahvempaa, ihmiset ainakin kommentteihin vastaamisen osalta huomioivat muita enemmän.

   Osasyy voi olla bloggaajapiirien eriytyminen ja pieneneminen, on tiiviimpiä yhteisöjä kerääntyneenä tietyn tyyppisten blogien ympärille, blogit eivät ehkä ole niin yleisblogeja kuin ennen vaan niillä on jokin agenda -taide, valokuvat, muoti life style jne.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: