Kohti uutta kirjaa 2

 

Hömpän helmet oli vuosina 2007-2010 ilmestynyt blogi, jossa käsiteltiin naisille suunnattua viihdekirjallisuutta. Koska muinoin toimin Kolmiokirjan avustajana, blogista löytyy kirjoitukseni viihdekirjoittamisesta.

Kirjailija-toimittaja Juri Nummeliniin tutustuin (muistaakseni) tuon blogin välityksellä ja Juri kirjoitti myöhemmin arvostelut kahdesta ensimmäisestä omakustanteestani Turun Sanomiin (arvostelua ei enää löydy, tässä arvostelu blogissa).

Jurin kautta tutustuin turkulaiseen kustantamo Turbatoriin Jurin pyytäessä minulta eroottista novellia suunnitteilla olevaan novellikokoelmaan, joka koostuisi suomalaisista eroottisista ja seksinovellista. Novellikokoelma Asentoja ilmestyi vuonna 2008.

Turbatorin priimus moottorina toimii Harri Kumpulainen ja hänelle lähetin käsikirjoituksen tässä syksyllä. Kässäri oli ollut valmis jo parin vuoden verran ja olin valmis julkaisemaan sen omakustanteena, mutta rahaa ei ollut. Periaatteessa omakustanteen julkaiseminen ei vie vararikkoon, BoDilla kirjan tekee satasella, mutta sitä satasta minulla ei ollut. Eikä olisi ollut varaa edes ostaa omia kappaleita annettavaksi tutuille.
Itse asiassa hyllyistäni ei juurikaan löydy omia kirjojani, siellä on pari Taikkarin mäellä-runokokoelmaa ja yksi Sairaalapäiväkirja.

Odotin Harrin vastausta, en juurikaan toiveikkaana, sillä lähettämäni käsikirjoitus oli omasta mielestänikin aika marginaaliaineistoa. Meiliä ei Harrilta tullut, mutta pari tuntia myöhemmin, selaillessani Facebookia, näin Harrin mainitsevan jossain kommentissa, että tulossa on SusuPetalin kirja Turbatorin kustantamana. Heh.

Turbatorin kirjailijoita ovat Jurin lisäksi Harri itse (Harri Erkki) Sami Liuhto, Matti Rag Paananen, Tapani Bagge, Boris Hurtta, Liisa Keitaanpää, Helena Numminen  ynnä muita mielenkiintoisia nimiä. Olen aika makeassa seurassa.

(kohti uutta kirjaa ykkösosa löytyy täältä)

Mainokset

12 Responses to Kohti uutta kirjaa 2

 1. Elegia says:

  Heh, unehtui kertoa sinulle, että julkaiset kirjan 😉 Tosi hieno juttu tämä, innolla odottelen ja ihailen luovaa tuotteliaisuuttasi. Olet minulle kyllä inspiraation esikuva. Jospa saisin taas imettyä voimaa sinusta (siis silleen salaa, ettet edes huomaa etkä uuvu) ❤

 2. UUna says:

  On tämä niin hieno homma, voi jukra!!! Jännästi selvisi kirjan läpi meno. Hän taisi unohtaa ilmoittaa sinulle, alkoi jo mainostaa :-)))

 3. Aina says:

  Onnea ja menestystä sinulle hieno ihminen 🙂

 4. tuulento says:

  Oooh, onnittelen!! Hieno juttu!!

 5. Tiedosta kiitollinen says:

  Pitääkö paikkansa tällainen Turun Taikkarinmäellä lorvivissa Aperita-hörhöjen jengeissä hiljattain kuulemani huhu, jotta pian julkaistava kirjasi käsittelisi kriittisesti Timo Soinin mieskuntoa, vai onko kyseessä taas noissa piireissä tyypillisesti leviävät katteettomat puheet?

  • susupetal says:

   Noin periaatteessa kaikki huhut, jotka liikkuvat Taikkarinmäen aperita-hörhöjen jengeissä, eivät todellakaan ole vailla todellisuuspohjaa. Katteettomia puheita ei noissa piireissä harrasteta.
   Mitä tulevaan kirjaani tulee, se käsittelee ainoastaan naiskuntoa ja etenkin kunnottomuutta.
   Tiedosta kiitollinen, toivottavasti tämä vastaukseni antoi sinulle mielenrauhan tässä kiperässä kysymyksessäsi 😉

 6. aimarii says:

  Luin minäkin Kumpulaisen maininnan – Susupetalin kirja tulossa. Paljon onnea kirjailija. Aika moinen nainen olet aikaansaamaan uutta joko maalaamalla tai kirjoittamalla. Kuulun vilpittömästi ihailija- ja lukijakuntaasi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: