Kohti uutta kirjaa 5

 

 

klovni nauraa

 

Tulevan sarjakuvakirjani kannen tekeminen oli ihmeen hankalaa. Mietin, mistä se johtuu ja tajusin lopulta, että kun tekee kuvan, kustantajan on myös hyväksyttävä se. Ei riitä, että itse on tyytyväinen niin kuin omakustanteita tehdessä.

Huh, paineita. Niitä voi todellakin aina ottaa, ihan vapaaehtoisesti näköjään.

No, sain kannen tehtyä. Siitä tuli värimaailmaltaan aika outo, samaa linjaa kuin joissain maalauksissani. Pidän värien yhdistelemisestä ja mielestäni kaikki värit sopivat yhteen.

Sarjiksen kuvat ovat mustavalkoisia ja ensiversio taitossa on tehty. Kuvien asettelussa on ilmennyt haasteita, koska joku on piirtänyt Heddaa erikokoisille papereille, eripaksuisilla tusseilla. Auts. Amatööriolo.
Otan opikseni.

Kirjaa aletaan painaa kuun vaihteessa. Postin lakko hieman närästää, vaikka minut onkin kasvatettu ay-liikkeen hengessä. Ihan puhtaasti henkilökohtaisesta syystä harmittaa, jos kirjani haluavat ihmiset eivät saa sitä niin pian kuin mahdollista. Ensi maanantaina mahdollisesti alkava AKT:n lakko vaikuttanee myös Matkahuollon toimintaan, joten tilatut kirjat eivät kulje sitten sitäkään kautta.
Ei, en pelkää, kuulun liittoon.

Kansista vielä sen verran, että runoilija Helena Nummisen uudessa runokirjassa Klovni nauraa, on kannessa maalaamani kuva, Turbatorin Harri valitsi sen tuolta taidegalleriani puolelta. Runoja en ole vielä ehtinyt lukea, mutta palaan niihin, kunhan löydän ajan, joka tuntuu katoavan aina jonnekin.

Mainokset

24 Responses to Kohti uutta kirjaa 5

 1. UUna says:

  Hetken jo pelästyin, että olet ottanut salanimen salanimen tilalle, onneksi et sentään, vaan tämä on toinen kirjailija. Kuva vain oli niin tutun oloinen, mutta niinhän se sitten onkin. Onneksi olkoon, olet päässyt monella tapaa oikeille raiteille. Ties mihin nämä johtavat. Toivotaan että lakot pian loppuvat, että saat kirjasi joulumarkkinoille.

 2. Crane says:

  Taidan muistaa tuon kuvan tai samankaltaisen! Nytkin se väristytti! Vaan se on hieno juttu, että luovuutesi on nähty ja ansaitusti kirjan kanneksi arvioitu!!! TOivotaan, että lakkoilut loppuisivat nopeasti!

 3. Tuo postilakko haittaa kyllä mutta toivotaan että se pian loppuu. Kirjaa odotellessa..

 4. sirokko says:

  Maalauksesi sopivatkin mainiosti kirjojen kansiksi, aiheeseen kuin aiheeseen voi löytää sopivan. Kiva, että se on huomattu. Toivottavasti lakko ei kauaa kestä ja kirjasi pääsevät matkustamaan uusiin koteihinsa.

 5. Millin says:

  Ajatelinkin ettei tässä vielä voi olla uusi kirjasi, vaikka jotakin tuttakin oli.

 6. tuulento says:

  Ihanaa, sinulla on nyt flow`ta!

 7. Rantakasvi says:

  Katsoin ensin, että siinähän se kirja, mutta ei… hämäävää 🙂

  Minä jo kerkisin iloita lakosta, kun ei yhtään huvita joulukortit eikä muukaan joulutouhu. Mutta on se harmi jos sinun kirjaa ei saa joululahjaksi 😦

 8. Jael says:

  Mahtavaa ,uusi kirja tekeillä:)

 9. aimarii says:

  Homma hoituu. Oottelen
  Hämäyksesi hämäsi.

 10. Vilukissi says:

  Haluan kirjasi! laitatko s-postiini tili- ymv tiedot!!! Halauksin

 11. Kiiris says:

  Onnea ja menestystä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: