Takavalot

 

Bussin takavalot kurvaavat risteyksestä vasemmalle. Pysäkki on täynnä ihmisiä, eikä kukaan ole ollut menossa siihen bussiin, ei ole heiluttanut kättä sen verran, että olisin ehtinyt mukaan. Pakkanen on lauhtunut, lapaset tungettu taskuihin, jokainen toljottaa hypyissään olevia näyttöjä. Todennäköisesti pysäkin ohi on ehtinyt mennä jo monta linja-autoa kenenkään huomaamatta.

Ärsyttävää.

EI, manaan ääneen. Bussi katoaa näkyvistä. JUU, huokaan. Ääneen. Ei-juu. Muisto tunkee päähän. Ei-juu, eijuu, ei juu…miten se jatkui…ei…juu…ei…juu…vaarinhousut! Vaarin housut, vaarinhousut, ei, juu, vaarin housut.

Alkaa hihityttää raivoisasti. Kukaan ei kiinnitä mitään huomiota, saan nauraa rauhassa. Kävelen pysäkin ohi, kauppaan ei ole niin pitkä matka, turha minun on jäädä pysäyttelemään linja-autoja muille.

Mainokset

12 Responses to Takavalot

 1. Maarit says:

  Paljon hauskempaa on nauraa vaarinhousuille, kun tuijottaa koko ajan kännykkää 🙂

 2. Rantakasvi says:

  Jostain syystä kuulosti kaupunkilaiselta 🙂

  Täällä on tyhjiä bussipysäkkejä kun ajan autolla ohi. Jos pysäkillä odottaa joku, niin voi olettaa tämän odottavan sitä hakijaa peräkylältä kotiin, koska bussi ei kulje sinne asti. Kännykkä on kädessä vain n alle 40 vuotiailla.

 3. Juska says:

  Ei kun se oli: Juu…ei…vaarinhousut… Hauska leikki, piti osata pitää naama peruslukemilla.
  Hyvin kuljetettu tarina.

 4. Amalia says:

  Näissä uusissa puhelimissa on varmaan joku liima, kun ihmiset ei niitä käsistään irti saa edes hetkeksi. Tai ne on, kun huumeet, niistä tulee riippuvaiseksi. Tai ihmiset luulee, että ne lakkaa toimimasta, jos ei kaiken aikaa räplää.

 5. tuulento says:

  Muistan tuon leikin. Siinä yritettiin saada vastaaja nauramaan. Sitten oli toinen samantapainen, annettiin toiselle sana, vaikka pupunpöksyt, ja ohjeeksi sanottiin ettei saa sanoa juuta eikä jaata eikä nauraakaan saa. Kysymykseen sai vastata vain tuolla annetulla sanalla. Näinpä sait taas muistilokerot aukeamaan!!

 6. kiire says:

  Talvisia kokemuksia!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: