Kirjainten välissä

j2

Oikeastaan piti jatkaa jii-kirjaimesta tuossa kirjaimet elämässäni-sarjassa, mutta takana on niin outo viikko, että ajatukset eivät oikein tahdo pysyä jiissä. Eivät ne ajatukset tahdo pysyä oikein missään, hölskyvät epämukavasti väsyneessä päässä.

Olen ollut tien päällä, olen ollut sosiaalinen. Kolmisen kuukautta olen pysynyt kotona, ladannut akkuja tai jotain muuta sellaista jaksaakseni paremmin. Jaksaakseni olla sosiaalinen. Näköjään olen onnistunut jotenkuten.

Tiistaina olin Johannan näyttelyn avajaisissa. Paikkana tuttu Mellari, jossa olen pitänyt omia näyttelyitä sekä pari näyttelyä Johannan kanssa. Jos liikut Helsingissä päin, suosittelen hakemaan väriterapiaa ja elämäniloa Mellunmäestä.

johannan näyttely

Junassa kohti Turkua nukun niin kuin aina. Kiskot tuudittavat uneen yhtä varmasti kuin VR kuljettaa perille. Myöhästymiset eivät haittaa minua, silloin saan nukkua pidempään.

Logomon katot ovat korkealla. Muistan ajan, jolloin tässä oli VR:n konevarikko, olen käynyt siellä monta kertaa vuosikymmeniä sitten, nyt tuntuu hämmentävältä, ikään kuin olisin astunut kulisseihin. FORK on yhtä hyvä kuin aina, antaudun musiikille ja tanssille, unohdan hämmennykseni.

Jossain vaiheessa matkaa huomaan Rantakasvin kirjoituksen kirjastani Pellen muotokuva. Tuntuu hyvältä. Noita omakustanteitani myydään harvakseltaan, ihmettelen ja olen kiitollinen jokaisesta myydystä kirjasta.

Tapaan ystävän ja menen hänen kanssaan kirjan julkistamistilaisuuteen, taidenäyttelyn avajaisiin. Huomaan, että keskittyminen alkaa olla tuskallista, alan väsyä. Uusi yöpaikka, lisää sosiaalisuutta. Kaipaan kotiin, hiljaisuuteen, mitään tekemättömyyteen.

Silti, rakastan matkalla olemista. Toivon vain, että jaksaisin enemmän. Matka jatkuu. Silti.

 

 

 

 

Mainokset

18 Responses to Kirjainten välissä

 1. J kirjainta oli kumminkin paljonkin kirjoituksessasi..Johanna, jaksaminen, juna, julkaisu,…:)
  Aivan upea tuo kissat taulu, tuollainen tapa maalata on aina minua kiehtonut, en vaan itse osaa, ehkä pitäisi kokeilla paremmin, uskaltautua omalta alueelta pois enemmän. Jo se että saa aikaiseksi näyttelyitä on saavutus, josta saa olla ylpeä.
  Kiitos kivasta postauksesta ja matkasta, olla mukanasi hetken!

 2. Jael says:

  Johannan työt ovat suloisia:) Ja mukavia matkoja ja tapaamisia SusuPetal:)

 3. rantakasvi says:

  Sitä voimaa tässä kerään minäkin, että kesän sosiaaliset jaksot jaksan. Mutta miten sitä jaksamista saisi varastoon? Tuppaa loppumaan kesken, mokoma.

 4. tuulento says:

  Johannan töissä näyttää olevan sanomaa, pitäisi vain nähdä enemmän ja tarkemmin. Myötätuntoa, kotona taas lataat akkuja tai mitä ne sitten ovatkaan!

 5. anna milano says:

  Jokainen jaksaa maaransa verran. Enempaa ei voi eika tarvitse. Tarkeinta on tiedostaa, milloin raja tule vastaan, ettei posottele siita yli. Jaksamisen vartijat eivat ole yhta herkkia kuin tullivirkailijat, jotka pysayttavat holtittoman matkailijan valittomasti virheellisen ylityksen jalkeen.

  • susupetal says:

   Itsensä tunteminen on tärkeää, Anna, joskus sitä tietää rajansa, joskus taas sitten ei, mutta joka rajanylityksestä oppii toivon mukaan jotain.

 6. Keltainen Vihko says:

  Matkalla on yleensä mukava olla. Taulu hauska, perhot upeat. Upea ei ole laulajan asu, laulu kaunis, vaikka tämä ei ollut minusta se paras versio.

 7. Millin says:

  Kylässä hyvä, kotona paras ja ystävät ja iloiset näyttelyt elämän suola.

 8. aimarii says:

  Matkat, pienetkin tai ehkä juuri ne pienet, ovat vallan tervetulleita ja mukavia, mutta osaavat silti väsyttää.
  Upeinta on kuitenkin kaikkein ihanimmankin matkan jälkeen avata kotiovi ja laittaa reissu hissukseen mielen lokeroihin, josta sen mieluisia hetkiä on hyvä ammentaa muisteluun.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: