Lopun alkua

 

Lähiviikkoina eli kun saan aikaiseksi, sanon irti kirjailijasopimukseni BoDin kanssa. Tämän jälkeen BoDilla julkaisemiani kirjoja ei enää voi hankkia. Nyt on siis viimeinen mahdollisuus kartuttaa kirjahyllyäsi teoksillani, mikäli sinulla ei vielä niitä ole. Ja jos sattuisit omistamaan kirjojani, miten on ystäviesi laita? Entä sukusi, tuttavasi? Olisivatko he uusien kirjojen arvoisia?
Tässä siis vielä muistutukset, minkälaisista kirjoista puhumme, kun puhumme kirjoista.

Taikkarin mäellä-runokirja: Katujen kasvatin proosarunoa ja tarinaa Turusta. Ajalta, jota ei enää ole. Ajalta, jolloin juomana oli Nutikka ja Colt vielä iski miehen katuun. Ajalta, jolloin musiikki oli Led Zeppeliniä, Sladea ja Hurriganesia. Ajalta, jolloin elämä oli Teräksen kulmassa, Salaman edessä ja Taikkarin mäellä.

Toinen painos-novellikokoelma: Novelleja rakkaudesta ja rakkaudettomuudesta. Tarinoita tältä planeetalta ja muualta. Kertomuksia ihmisistä ja muista.

Valkoiset talot-romaani: Yhden päivän tarina eräässä taloyhtiössä.

Keskiäkäisiä hajatelmia-sarjakuvia ja sattumia: Eräänä päivänä heräsin ja huomasin muuttuneeni muusasta mesenaatiksi. Tästä kirjasta löytyy vinkit, miten parisuhdetta ei kannata hoitaa, milloin kannattaa hakeutua terapiaan ja milloin on aika rakastaa itseään.

Sairaalapäiväkirja-merkintöjä ja kuvia suljetulta osastolta: kirja on kirjoitettu ja kuvat maalattu Auroran sairaalassa v. 2010.

Goottiemon kauhujen lipas-pienoisromaani: Kirjan henkilö on wannabe-kirjailija, joka työstää käsikirjoitusta Trooppinen hilla-kustantamolle. Kirja sisältää hyvin vähän verta, kidutusta ja kuolemaa.

Pellen muotokuva-novellikokoelma: Elämän erinomaisia eriskummallisuuksia. Tavanomaisessa tylsyydessä itää tarinan siemen ja kun arkea katsoo suurennuslasin läpi, elämä on kaikkea muuta kuin mielenkiinnotonta. Näissä tarinoissa ei mikään ole sitä, miltä näyttää tai juuri päinvastoin.

Kirjat löytyvät hyvin varustetuista verkkokirjakapoista, lisätietoja kotisivuiltani.

 

 

 

10 Responses to Lopun alkua

 1. Ari says:

  Yllättävän paljon kuluu rahaa monien kirjojen arkistointikuluihin, jota ei tule ensimmäisten myötä ajateltua

 2. Äijä says:

  Minulta ilmestyi vaivaiset kaksi kirjaa, mutta aina sen laskun maksaminen harmittaa. Taidan tehdä saman tempun, ensimmäisen ilmestymisestä tulee kuusi, toisenkin viisi vuotta. Kiva ne oli kirjoittaa ja tuskallista jälkeenpäin lukea kaikkine lapsuksineen, mutta toisaalta teokset käsiinsä saaneet tutut ovat tykänneet.

  Mutta se on kyllä minun osaltani loppu.

  Maamme kirjallisuus kestää sen menetyksen 🙂

  • susupetal says:

   Niin kauan oli ihan ok maksaa, jos ja kun kirjoja myytiin ja pääsi plussan puolelle, mutta sen verran vanhoja opuksia alkavat nyt jo olla, että myynti on hyvinkin sattumanvaraista tai olematonta.
   Ja kuule, Äijä, vaikka nämä kirjamme ovat pian loppu, mikä estää kirjoittamasta joskus uusia!!

 3. Löysin muutamankin kirjan jotka voisin itselleni hankkia! Mutta täytyy hetki vielä tuumailla, kun ei tuo rahatilanne sallisi yhtään heräteostoksia. 😀 (Mutta jos heräteostosta tuumailee useamman päivän, niin eihän se silloin ole enää heräteostos! 😉 )

 4. sirokko says:

  Mikään ei ole ilmaista. Paitsi kirjastot toistaiseksi, onneksi. Kun on yrittänyt siivota kolmen talon kirjavarastoja, niin ei ihan heti tee mieli ostaa itsellekään uusia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: