Tyhjän pään syndrooma

 

Viikko täynnä monia, iloisia uutisia. Myös halua jakaa iloaan, siksi haikeutta ja ikävää. Olen kaivannut niitä (jo kuolleita) ihmisiä, joilla oli tapana ottaa yhteyttä vain kysyäkseen mitä kuuluu.
Ilo ja suru ovat niin lähellä toisiaan, ainakin omassa pääkopassani. Tai ehkä tämä on vaan tätä tuttua tyhjyyttä, jota tunnen aina pitkäaikaisten projektien valmistuttua. Luopumista. Niin se varmaan on. Tyhjän pään syndrooma.

 

Poika tuli kotiin! KIITOS kaikille, jotka ovat onnitelleet kirjan julkaisun johdosta ❤  Olen saanut sydämellisiä meilejä ❤ Huomenna on lähdössä postiin kasa tilattuja kirjoja. Mikäli haluat, että sinullekin on tulossa paketti, toimi nyt(susupetal@hotmail.com). Kirjan hinta on 15€ plus postimaksut.
Opus tulee myyntiin myös verkkokirjakauppoihin lähipäivinä.

18 Responses to Tyhjän pään syndrooma

 1. Ari says:

  Hienoa, upeaa Susu, ja tyylikäs kansi

 2. riitta k says:

  Kansi on todella upea. Se on jännä miten aina tuleekin tyhjyys, jopa masentunut olo kun saa projektin päätökseen. Lepoa ja jotain todella kivaa sitten kun kiireet rauhoittuvat.

 3. UUna says:

  Olen niin monta kertaa kokenut tuon tyhjän pään syndrooman, että pitäisi se jo tunnistaa ja ymmärtää, mutta silti se aina yllättää. Pahaa pelkään, että n viikon päästä olen samassa jamassa. Sinä sentään saat jakaa ilosi muiden kanssa, minulla on oma projekti, joka tulee vain minulle. 270 sivua menneitä päiviä, ei siitä selviä, kun aloittamalla uuden jakson. Menossa on nimittäin kakkososa, ei auta kuin aloittaa ykkösestä tai kolmosesta, saas nähdä kumpi vetää…

  Onnea sinulle, hieno homma!

 4. Liplatus says:

  Lämpimät onnitteluni kirjan julkaisun johdosta! 🍀🌹

 5. Sisko says:

  Paljon Onnea Kirjan julkaisun Johdosta!

 6. Jael says:

  Paljon paljon onnea uuden kirjasi johdosta SusuPetal:)

 7. Onpa se hieno! Sisältökin on sitä aivan varmasti! 🙂 Tyhjän pään syndrooma on tuttu olotila, onneksi se on ohimenevää. Mitä suurimmat onnitteluni sinulle, SusuPetal! ❤

  • susupetal says:

   Sisällöstä en osaa itse sano mitään, Anna, lukijat päättäköön, mutta kansi on huippu!
   Jep, onneksi tyhjä pää täyttyy taas nopeasti…kaikella turhallakin 😉

 8. Birgitta says:

  Onneksi olkoon uunituoreesta teoksesta ♥

  Lähteneiden kaipuu on joskus kova ja näköjään mitä vanhemmaksi tulee, niin toiset jäävät pysyvästi pyörimään mieleen. Yhtä Helenaa luulen näkeväni usein kaupungilla kävelemässä edessäni. Hämmentävä fiilis, vaikka lohduttava samalla kertaa.

  Kirjan valmistuminen on aikamoinen juttu, eikä ole ihme, että sen käsistään päästämisen jälkeen on vähän tyhjää. Hiljaisuudesta ja tyhjästä kuitenkin aina pulppuaa jotain uutta, joten eiköhän sinulla piakkoin ala syntyä taas jotain mielenkiintoista ja jännittävää 🙂

  • susupetal says:

   Kiitos, Birgitta.
   Totta, sitä luulee näkevänsä juuri kaupungilla kulkiessa noita rakkaita kuolleitaan, minulle on myös usein käynyt niin. Aivot toimivat ihmeellisesti.
   Nyt on tyhjän lataus menossa, akku pitää täyttää. Kesällä en yleensä luo mitään, vain olen, se on sitä parasta. (ai niin, kannattaa tehdä omalle kirjastolle hankintaehdotus, jos haluat lukea tuon kirjani. Minäkin tein helmetiin tietyn hankintapyynnön)

 9. Elegia says:

  Vielä onnittelut kirjasta tätäkin kautta! Säästä minulle yksi, ostan kun tulen Suomeen. ❤ Tyhjä pää kuulostaa tutulta – tosin eri syistä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: