Asioita, joita ei kannata kokeilla kotona

 

Aivastaa suu täynnä näkkileipää läppäri sylissä. Tulos: klassikkokamaa.

Leikata pientä voideputkiloa auki ja arvioida, että saksien terät ovat niin lyhyet, että mahtuvat kämmeneen. Eivät mahdu. Tulos: leikattua putkiloa ja lihaa.

Nostaa täyspuista lipastoa ottamatta laatikoita pois. Tulos: turvonnut ja musta jalkapöytä.

Kuvitella ylettyvänsä varpaillaan tuolilla seisten kiinnittämään lamppua kattoon. Yletys ookoo, varpailla pysyminen ei. Tulos: kauhun tasapaino.

Luulla, että kaksinkertaiseksi taitettu pannulappu suojaa käpälää palamiselta, kun ottaa pakastepizzan uunista. Ei suojaa. Tulos: saksilla leikattu käsi säilyy, toinen käsi ei.

Mainokset

10 Responses to Asioita, joita ei kannata kokeilla kotona

 1. riitta k says:

  Kaikki pointit mainioita, mutta kauhun tasapaino kolahti. Muutama vuosi sitten intopiukeena pyyhin keittiön yläkaappien pölyisiä päällyksiä. Ja hupsista heijaa, en ehtinyt kokea edes kauhua enkä tasapainoa kun putosin tiskipöydältä alas. Tulos: oikeesti murtunut ranne. Lopetin kiipeilyn mutta onnistuin kaatumaan pehmoisessa kukkapenkissä!!! muutaman vuoden päästä. Tulos: murtunut ranne, toinen käsi. Uskallankohan enää puuhata mitään? Viikonloppuja kuitenkin!

 2. Elegia says:

  Oho, kuulostaa just sellaisilta jutuilta, joita minä(kin) nimenomaan tekisin koton 😀 Kerran otin mikrosta luatasta ja se oli ihan järkyttävän kuuma. Pikaisesti hamusin käteeni ensimmäisen osuvan kappaleen, jolla nostaa lautanen mikrosta. Kyseessä oli folio. Ei ehkä olisi kannattanut.

 3. Cara says:

  Kovin tutulta kuulostaa. En kehtaa edes lisätä omia mokiani 🙂 Voin kertoa, että yritän aina tehdä kaikki hankalatkin jutut itse. Sitten mustelmilla tms mies tulee katsomaan mitä teen ja auttaa homman loppuun. Nöyryyttävää 🙂

 4. Maarit says:

  Aina sattuu ja tapahtuu, tällä kertaa ei ole kuin pikku varvas turvoksissa 🙂

 5. irja says:

  Tutulta kuulostaa, ja tässä myöskin kävelevä katastrofi, en edes ymmärrä miten pysyn hengissä, sillä vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää joka päivälle heti kun ylös könyän:)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: