Aamulenkit

 

Aamulenkkimme kulkee urheilukentän ympäri. Joka aamu vanha mies kiertää kentän kolmatta juoksurataa. Katse tiukasti punaisessa pinnassa, yllään mustat verkkarit ja takki, musta pipo ja lenkkarit. Kädet nyrkissä.
Ehkä hän haluaa kulkea tietyn matkan, kierroksia on helpompi laskea kuin kävelyä maastossa. Ehkä hän on entinen urheilija, muistelee kulta-aikojaan, ennätyksiään.

Ympäri, ympäri, ympäri. Me kävelemme aidan toisella puolella, mutaista polkua. Kahlaamme lätäköt. Tahtimme on hitaampi, sillä Lainakoira pysähtelee jokaisen hajun kohdalla, nuuhkii, värisee innosta. Seison sateessa, annan koiran haistella ja katson vanhaa miestä. Mahtaako hän huomata meidät aamuisin? Miettiikö hän, miksi me kierrämme joka aamu saman lenkin?

Ehkä joskus vielä tervehdimme.

***

Viikon 5 krapusanat ovat koira, huomata, kolmas.

Krapu on otsikko mukaan luettuna 100 sadan teksti. Viikon krapusanat ilmestyvät sunnuntaisin Caran ja minun blogissa. Sanojen ei tarvitse olla perusmuodossaan kirjoituksessasi.
Jätä krapusi linkki joko Caran tai minun blogiin, blogeistamme löydät myös osallistujalistan.
Kiirettä kravun kirjoittamisella ei ole, koko viikko on aikaa.

OSALLISTUJAT

Cara

riitta k

Elegia

Aimarii

Repu

Sisko

Aina

BLOGitse

Esther Helmiä

HPöllö

 

 

 

 

 

 

 

26 Responses to Aamulenkit

 1. Elegia says:

  Jossain vaiheessa voi tervehtiminen olla pakollista, kun on tarpeeksi monta kertaa kohdannut. Voisi olla röyhkeää vain kulkea ohi. Ihmiset ja heidän elämät. Voi elämä, millaisia tarinoita kullakin on taskussaan.

  • susupetal says:

   Olisin kyllä valmis tervehtimään, mutta tuo mies pitää katseensa niin tiukasti siinä radassa, Elegia. Ja aita on vielä välissämme.

   Ihmisten elämiä on mukava miettiä, keksiä omiaan.

 2. Cara says:

  Kiinnostava juoksija – kuntoileekohan hän vai juokseeko jostain muusta syystä, vaikka mielialaa parantaakseen. Siinä kohoaa kunto samalla. Ehkä mies on koditon… Mielikuvitukseni laukkaa 🙂

  • susupetal says:

   Hyvä, että jollakulla muullakin alkaa mielikuvitus laukata, Cara. Huomaan usein pohtivani juuri tällaisia asioita, kun kohtaan noilla koiralenkeillä uusia ihmisiä

 3. riittakoo says:

  Ei satunnainen ohikulkija voi ollenkaan tietää, millainen kohtalo / menneisyys on toisella ollut. Yksinäinen vanha mies herättää tunteita.

  https://digi-passions.blogspot.com/2020/01/krapu-vko-5-kylla-kansa-tietaa.html

 4. Sisko says:

  Ehkä muistelee jotain ulkoillessaan, ulkona liikkuessa ajatukset luistavat paremmin. Laina koiran kanssa on kiva lenkkeillä vaikka kuraista onkin, ja pitäähän posti lukea / haistella. Mielenkiintoinen krapu 😉

 5. Elegia says:

  Oho, hiljaiselon jälkeen puthakti minultakin krapu taskusta eli mukana ollaan!

  https://elegiassilence.blogspot.com/2020/01/kolmas-jaa-tekematta.html

 6. Jael says:

  Lainakoiralla on ainakin hajut samassa paikassa;D Pakkohan sitä on , jos ei tervehtiä, niin ainakin kättä heilauttaa tervehdykseksi kun noin usein osutaan lähelle. Hieno krapu taas.

 7. aimarii says:

  Luulen, että mies radalla on huomannut jo sinut ja Lainakoiran. Jossain vaiheessa jompi kumpi testä aloittaa tervehtimiset.
  Minä joskus harjoitellessani kiersin myös rata, että pysyin laskuissa merkkaamalla kierrokset. Oikeastaan se oli tylsää. Kuitenkin vuosia ”oman urheilukenttäni jätettyäni, kävin siellä muistelemassa vanhoja.

  Minulla krapu myös blogissa.

  • susupetal says:

   Täytyy toivoa, että mies jonain päivänä nostaa katseensa radasta, Aimarii.
   Minustakin radan kiertäminen kuulostaa tylsältä, mutta jokainen tavallaan.

   Lisäsin sinut listaan.

 8. Aina says:

  Hiljaa hyvä tulee. Tiedä, mitä vielä kehkeytyy 🙂

 9. Repu says:

  Minä samaistun kentänkiertäjään, kun tykkään mitata suorituksia. Uskon, että kiertäjä haluaa suorittaa tietyn määrän joka kerta ja laskee kierroksia. Minä lasken uimahallilla. Uin aina puolitoistakilometriä, seuraan sykettä ja aikaa samalla. Kierrosten laskeminen on meditatiivista. Ovat koiralenkitkin kyllä.

  • susupetal says:

   Hyvä, että selitit tuon radalla kulkemisen merkityksen, Repu, noin se varmaan on.
   Itselleni suoritusten mittaaminen ei sovi. Joskus oli kännykssä askelmittari ja piti tarkistaa joka päivä, kuinka monta kilometriä oltiin Lainakoiran kanssa kävelty.
   Mittari ei mennyt automaattisesti päälle, kun lähdettiin lenkille ja joskus unohdin laittaa sen päälle. Huomasin sitten jossain vaiheessa, että kamalaa, nyt ollaan kävelty jo vaikka kuinka paljon, mutta tulosta ei näy sovelluksessa. Ihan turhaan ollaan kävelty, kun ei suoritusta näy kännykässä 😀

   Silloin päätin, että ehei, Pois se sovellus kokonaan, kävellään mitä kävellään ja nautitaan siitä.

 10. BLOGitse says:

  Voi sovellus! Kokeilin muutaman viikon. Koska en ole urheilija enkä pyri kuin perushuolehtimaan itsestäni, pystyn tuntemaan miten voin, milloin tarve mihinkin. Vaikka muuten olen kontrollifriikki ei tuo jatkuva mittaaminen itsestä sovi minulle. Tunnen kyllä jos olen tehnyt jotain liian vähän tai liian paljon… 🙂

 11. Koirista on paljon iloa ja salakavalasti myös kunto nousee , kiva tarinasi. Tulin myös mukaan koirajutullani, tässä linkki https://julkaisukelvollinen.blogspot.com/search/label/Krapu

 12. Päivitysilmoitus: Tervehdys | SusuPetal

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: