Saturday Classics 140522

 

Euroviisuviikko huipentuu tänään finaaliin. Katsoin torstaina toista semifinaalia Suomen The Rasmuksen esityksen verran. Enempää ei pysty katsomaan, näyttämön vilkkuvat valot ja efektit eivät sovi silmilleni.
No mutta, The Rasmus pääsi finaaliin kappaleellaan Jezebel.

Yhtyeen viides pitkäsoitto Dead Letters (2003) on soinut huushollissani satoja kertoja. Kerrassaan loistava albumi, jolta voisi poimia minkä tahansa biisin soitettavaksi klassikoissa. Valitsen sen kappaleen, jota YouTubessa on soitettu yli 93 miljoonaa kertaa! Koko älppärin voi kuunnella täällä.

Muita klassikoita täällä ja peukut The Rasmukselle  👍 👍 👍 👍 👍 

 

14 Responses to Saturday Classics 140522

 1. Takkutukka says:

  93 milj, on hurja luku, vaan ei ihme, sillä tässä(kin) on ytyä ja meininkiä eikä minkäänasteisista varjoista häivettäkään. Energinen yhtye, joten ei kuin Jezebelille ja vauhdikkalle menolle draivia lavalle ja myötäistä matkaan!!

 2. Sus' says:

  Rasmus on hiipinyt Sujen kun listoille pikku hiljaa, kerrassaan hyvää mollimusaa toivon twistillä. Hyvä suomi!!

 3. Lepis says:

  Hupsis, onko tästäkin jo niin kauan… 😎 Olen aina tykännyt tästä tosi paljon. Pidetään pekkuja The Rasmukselle tänään! Tosin katsoa en taida jaksaa.

 4. Näin Rasmuxen livenä Ruisrokissa- 96. Olivat juuri breikanneet ja soittajat oli 16v. Samoin suurin osa yleisöstä. Kaxvitosena tunsin izeni dinosauruxexi. Oli kyllä livenä hyvä meininki jo silloin.

 5. HPöllö says:

  Jezebeliä odotelessa vanhoja viisuja kuunnellen – itse asiassa tänään tuli kuunneltua useammaltakin vuodelta Suomen Euroviisukarsinnat, ah mitä nostalgiaa.
  Mutta itselle paras ja toisaalta koomisin viisumuisto on tietenkin siltä vuodelta kun Lordi otti voiton ja Euroviisut Suomeen.
  Lordihan sai siihen mennessä viisuhistorian korkeimmat pisteet, me Mursun kanssa katseltiin viisuja mökillä ja jostain syystä kirjasin Lordin saamat pisteet ruutuvihkoon. Vihko on varmaan vieläkin siellä tallessa. Koomisen ko. kilpailusta tekee se, että kun seuraavana päivänä katseltiin ne uusintana, alusta loppuun asti, jännitettiin pisteiden laskua ihan yhtä paljon kuin muutamaa tuntia aikaisemmin suorassa lähetyksessä, vaikka voittaja oli jo tiedossa ja Lordia oli hehkutettu uutisissa jo moneen kertaan aamupäivän aikana 😀

  • susupetal says:

   Vanhoihin viisuihin pitää kyllä toisinaan palata, HPöllö, on se niin nostalgista.
   Ymmärrän hyvin tuon tunteen, että vaikka tietää lopputuloksen, se pisteiden saaminen on aina yhtä jännittävää, olen kokenut saman 😀

 6. aimarii says:

  Ei tullut katsottua Euroviisuja, mutta luin aamulla, ettei Rasmus ihan kärkeen päässyt.
  Ehkäpä päivällä kuuntelen heidän biisinsä. Paljon sitä ainakin hehkutettiin.

 7. Jael says:

  Loppujen lopuksi ei sitten mennytkään niin hyvin Rasmuksella finaalissa. Tämä kappale olisi varmaan menestynyt paremmin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: