Krapu tulee, oletko valmis!

Kuuman kesän korventama krapu kömpii kärventyneenä ja hiukan käreänä syksyä kohti. Kesän monet tapahtumat ovat ottaneet kravun voimille. Vedet ovat kuivuneet joissa ja järvissä, merivedet ovat lämmenneet ja saaneet mursut ja valaat eksymään vieraille rannoille. Myrkkylietteitä on valutettu vesistöihin ja satoja tuhansia kaloja on kuollut.

Krapu haluaisi työntää päänsä piiloon, unohtaa ympäristökatastrofit ja unelmoida puhtaista, happirikkaista vesistä, mutta tämä aika on armoton. Kavereita ei jätetä.

Niinpä kaverit, näin se on. Sanoissa on voimaa. Sanoista syntyy kannanottoja, sanoista kutoutuu tarinoita, joiden avulla kannattelemme toisiamme. Sanoista sukeutuu säkeitä, jotka antavat toivoa ja lohtua. Sanoilla voi purkaa pahaa oloaan, unelmoida ja haaveilla. Sanoista on moneksi ja siksi syksyn krapuilut alkavat ensi sunnuntaina. Periksi ei anneta, jatketaan kirjoittamista annettujen sanojen ja kuvien inspiroimina.

Pysykää kanavalla!

12 Responses to Krapu tulee, oletko valmis!

 1. riitta k says:

  Kiva! Krapu tekee palveluksen aktivoidessaan meidän kesänlaiskoja aivoja.

 2. Cara says:

  Elokuu kun koitti, niin alkoi jo olla ikävä krapua. Pää pursuu ideoita, ehkä.

 3. Takkutukka says:

  Ollaksesi kuuman kesän kärventämä- kuten myös me kaksijalkaiset helteissä hikoilleet ja aivomme lioittaneet – niin puhinassasi on potkua ja sanojen voimaa, silkkaa asiaa haastat!
  Sanat ovat uskomatkon käyttö- ja voimavara, joten mielenkiinniolla odotan syyskauden avaustasi, tervetuloa takaisin näille hoodeille:)

 4. Sus' says:

  Aina valmiina, partioperinne;)

  Tämän päivän postuksessa nimenomaan puutaHeinää -juttu, lähti vähän lapasesta niin tarina kuin tekstikin, hauskaa oli kun kirjoitin ;D

 5. AilaKaarina says:

  Hienoa SusuPetal <3. Olenkin jo käynyt kurkkimassa, koska tulee ilmoitus Kravun ilmestymisestä seuraamme. Ja lainasin, muuten, tuon Goottemon kauhujen lippaan. Olipa ihana. Kiitos.

 6. Elegia says:

  Jee, krapu palaa (no pun in.)! Minulla ollut hieman kuherruskuukautta uusissa kotimaisemissa, mutta syksyn myötä varmaan rauhoittuu. Päähän on kertynyt kaikenlaista romua reissuilla, joista ammentaa. 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: