Ylistys villasukille

Rakastan villasukkia. Onneksi minulla on ihania ystäviä, jotka tietävät intohimoni kohteen ja jaksavat neuloa minulle uusia pareja. Ei mikään ole mahtavampaa kuin poimia eteisen lattialta paksu kirjekuori, avata se ja ihailla taidokasta kädenjälkeä.

Niin ja tietenkin heti pukea uudet sukat ylleen.

Kylminä iltoina ilo on kaksinkertainan, kun vetää jalkaan kahdet villasukat. Tässä huushollissa ikkunapokat ovat kierot ja kiemuraiset. Tuuli puskee raoista sisälle huoneisiin, verhot lepattavat, samoin tekee poninhäntäni, mutta jaloissa on lämmintä.

Villasukkaluistelu kerää lattialla kisailevat villakoirat jalanpohjiin. Helppo nyppiä pölyt sukista ja laittaa roskikseen. Ja kas, jälleen on siivous tehty ja on niin siistiä!

Villasukat ovat parasta!

***

Viikon 5 krapusanat ovat kylmä, kirjekuori, poninhäntä.

Krapu on oma otsikkosi mukaan luettuna tasan 100 sadan teksti, ei enempää, ei vähempää. Viikon krapusanat ilmestyvät sunnuntaisin tässä blogissa.
Sanojen ei tarvitse olla perusmuodossaan kirjoituksessasi.
Jätä krapusi linkki blogiini.
Kiirettä kravun kirjoittamisella ei ole, koko viikko on aikaa.

OSALLISTUJAT

Matilda Varjo

Cara

Pasanen

Äijä

AilaKaarina

BLOGitse

Aimarii

Maarit

HPöllö

39 Responses to Ylistys villasukille

 1. Villasukat ovat ehdottomasti parasta. Toimivat sekä kesällä että talvella. Kivalta kuulostaa, että on ystäviä jotka niitä lähettävät!

  Tämän viikon krapuni löytyy täältä: https://kirjoittimatildavarjo.blogspot.com/2023/01/kylma-ratkaisu-krapuhaaste-vko-5.html

 2. Cara says:

  Hieno ylistys villasukille. Itsekin pidän niitä aina syksystä kevääseen. Tuon siivousvinkin olen myös huomannut, mutta vasta täällä kerrostalossa. Välillä ihmettelen kuinka paljon pölyä ja villakoiria sukat keräävät. Itse en ole ikinä kutonut sukkia, mutta minullakin on ystäviä, jotka niitä kutovat. Kiitos heille.

  Oma krapuni:
  https://caravaani.blogspot.com/2023/01/viikon-5-krapu-kirje.html

 3. Päivitysilmoitus: Haluatko presidentiksi? | sanapasanen

 4. runopasanen says:

  Hyvät villasukat ovat jalkojen ja mielen ilo; harmi että kuluvat kantapäistä puhki, vaikka muuten olisivat käyttökelpoiset.

  Haluatko presidentiksi?

 5. Takkutukka says:

  Mikään ei voita kotikutoisia kunnon villasukkia riittävän pitkällä, nilkat kunnolla peittävillä varsilla. Tälläinen tumpelo poropeukalo, jonka käsityölliset taidot alkavat ja päättyvät napin ompelemisiin, kiittää kirjaimellisesti lämpimästi Esikoisen Vierelläkulkijaa meidän pitämisestämme kauniissa ja toimivissa sekä lämpöisissa sukkeleissa, monien talvien pelastuksista:))

 6. Äijä says:

  Villasukat on ihania. Niiden tuoma lämpö on niin suurenmoista. Minulle krapusanat toivat mieleen seuraavaa: https://juttelija.wordpress.com/2023/01/29/seuraava-kierros/

 7. AilaKaarina says:

  Ah villasukat <3! Minullakin on niitä pino ja syksystä kevääseen aina jalassa kotona ja tietysti myös kengissä. Mun Krapuni: https://pienettarinat.blogspot.com/2023/01/kielitaitoisesti.html

 8. Maarit says:

  Monikäyttöset villasukat 🙂 Minulla on huovutetut lättänätossut, sopivan väljät jalkaan pukattavaksi!

 9. BLOGitse says:

  Villasukat rocks! Itse käytän villasukkia sekä tossuja kun lattiat on viileät. Villasukkasiivoamista en ole vielä kokeillut 🙂
  https://blogitse.com/2023/01/30/krapu-5-looppiainesta/

 10. Birgitta says:

  Kyllä villasukat on ihania! Ne on kivat kesällä ja talvella ja aina siinä välissä. Minullakin on nyt ollut pitkään kahdet päällekäin, sellaiset puuvillaiset alla ja oikeavillaiset päällä. Villasukat jalassa on myös kiva tanssia kotona, niillä pyörähtää mukavan kepeästi ympäri 😀

 11. Der Seidenspinner says:

  Voi että sinulla on ihania ystäviä jotka kutovat sinulle! Villasukat ovat kyllä ihan must. Olen niitä tänä talvena kutonut tai pitäisikö sanoa opetellut kutomaan 🙂 Katsotaan onnistuuko oma krapu tällä viikolla…

 12. Olifantti says:

  Villasukat on parasta. En ymmärrä ihmisiä, jotka ei käytä villasukkia.

 13. sirpa321 says:

  On ne tarpeen, jos poninhäntäkin lepattaa : D Just on työn alla villasukat ukkokullalle. Itse käytän niitä läpi vuoden, heinäkuussakin voi olla viileitä päiviä ;D

 14. Joo tuntuu että noi villa sukat on tarpeen. Pitää varmaa torilta käydä hakee!

 15. aimarii says:

  Niin lämmöllä kirjoitettu krapu, kuin itse villasukka.
  Ihanaa on saada kirje, joka sisältää jotain itsetehtyä kivaa. Minäkin tykkään villasukista ja yleensä pidän niitä aina. Kudonkin niitä.
  Krapunikin valmistui tässä lumitöiden välillä.

 16. Maarit says:

  Kaikenlaista häslinkiä tällekki viikolle, mut väsäsin kravun kuitenkin 🙂

 17. Elegia says:

  Aiheellinen ylistys, johon voin itsekin yhtyä! Nytkin on villikset jalassa. Onni on tosiaan ihmiset, jotka pitävät ns. muutkin villasukassa!

 18. HPöllö says:

  Olen käyttäytynyt omavaltaisesti ja venyttänyt krapusääntöjä – kirjoitin viikon 5 krapuni vasta nyt. Viikko 6:kin on vasta tuloillaan ja jos sitten olisin ajan tasalla.
  Voipi jättää pois listalta, kun on näin paljon myöhässä, mutta tässä tämä linkki kuitenkin on
  https://hpollonkrapula.blogspot.com/2023/02/kesaloma-krapu-52023.html

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: