Jännitystä, seikkailuja ja romantiikkaa

Ennen kuin SusuPetal aloitti blogiuransa vuonna 2005, oli ajanjakso 1990-luvun loppupuoliskolla, jolloin kirjoitin viihdettä Kolmiokirjan eri julkaisuihin. Olen kirjoittanut näistä ajoista muinaiseen Hömpän helmet blogiin. Siinä kirjoituksessa avaan tutustumistani viihteen kirjoittamiseen sekä siihen, miksi on turvallisempaa kirjoittaa salanimellä kuin omalla nimellään tietynlaisia tarinoita.

Saga Egmont on Pohjoismaiden suurin digitaaliseen kirjallisuuteen keskittyvä kustantamo ja nyt aikanaan kirjoittamani pokkarit ovat ilmestyneet e-kirjoina. Tähän mennessä pokkareita on muutettu digitaaliseen muotoon kymmenen kappaletta, mutta lisää on tulossa. Äänitykset ovat myös käynnissä, joten pikkuhiljaa noita kirjojani voi myös kuunnella.

Kirjailijanimeä mietimme Sagan digitaalisen editoijan Jutta Räsäsen kanssa. Olen kirjoittanut noita pokkareita eri nimillä, mutta halusimme yhtenäistää sarjan saman nimen alle. SusuPetal ei tullut kysymykseen, Susu kirjoittajana on erilainen. Novellikokoelmat Toinen painos ja Kolmas painos ovat koostettu kirjoittajanimen Petra Oinonen alle, se olisi ollut yksi vaihtoehto. Päädyimme kuitenkin usein käytettyyn kirjoittajanimeen eli Pia Oinoseen.

(Ai niin, aika moni bloggaaja tuntee minut myös omalla nimelläni ja toivoisin, ettei siihen viitattaisi kommenteissa, kiitos ❤ )

Itse en ole koskaan lukenut e-kirjaa, enkä kuunnellut äänikirjaa. Pitäisiköhän aloittaa omien kirjojensa kanssa…No tuskin, mutta sinä, joka luet e-kirjoja, tartu koppiin ja avaa ovi jännityksen, seikkailujen ja romantiikan maailmaan! Noita pokkareita löytyy Elisa-kirjasta, BookBeatista, Storytelistä ja muistakin kirjasovelluksista.

Advertisement

21 Responses to Jännitystä, seikkailuja ja romantiikkaa

 1. Cara says:

  Onpa hienoa, etä nämä kirjasi on saatu digitaaliseen muotoon. Onnea!
  Olen jo vuoden verran lukenut e-kirjoja ja nyt aion tutustua ainakin pariin noista kirjoistasi, aluksi. Elisa-kirjat on vakipaikkani, mistä löytyy aina luettavaa.

  • susupetal says:

   Aika hassulta tuntuu, että liki 30 vuotta sitten kirjoitetut kirjat saavat uuden elämän.
   Elisa-kirjaan ei ole vielä ilmestynyt mielestäni parasta pokkaria. Sen nimi on Rakkauden majatalo, sitä voin suositella, sitten kun se tulee saataville. Noita muita en niin muista! Ehkä Pikkusisko on myös jäänyt mieleeni, Cara.

 2. Lepis says:

  Haa, nyt löytyykin Storytelistä sitten mukavaa kuunneltavaa! Onneksi olkoon sarjan julkaisuista!

 3. Olifantti says:

  Oletpa sinä tuottelias. Nämä menee nyt ohi, kun minä luen vain paperikirjoja. Mutta pistän muistiin, jos joskus tulee vaikka tarve kuunnella kirjoja.

  • susupetal says:

   Aikanaan tuli kirjoitettua todella paljon, melkein parikymmentä liuskaa päivässä, joten kyllähän sitä tekstiä vuosien mittaan kertyi kohtuullinen määrä, Olifantti 😀

 4. Maarit says:

  Onnittelut Susu, menneisyys palaa uudistettuna 🙂

 5. Takkutukka says:

  Kivasti taustoitat kirjailijanuraasi ja lämpimät onnittelut sarjan siirymisestä kuunneltavaan muotoon, olkoon se iloksi monelle!!
  Itse olen paperikirjojen vannoutunut ustävä, se paperin tuntu ja tuoksu, mutta pidetään nämä e-kirjat hurmaavan romanttisine ja houkuttelevine kansineen ns. takataskussa, sillä koskaan ei tiedä ja on sitten, mistä ottaa:)

  • susupetal says:

   Paperikirjoja minäkin luen, silloin kun näen lukea, Takkutukka, Keskivaikea kaihi kyllä alkaa haitata lukemista aika paljon. E-kirjoissa on parempi kontrasti, ehkä pitäisi siirtyä niihin.

 6. aimarii says:

  Paljon onnea! Aivan upea juttu ja uskon, että kuuntelijoita löytyy, varmaan myös e-kirjan lukijoita.
  Minä olen kuunnellut pari äänikirjaa pääsiäisen aikana. Ensimmäiset tutustumiseni tähän lajiin, enkä osaa vielä sanoa, viekö mukanaan. Siitä kuitenkin olen varma. että kuuntelen aikanaan sinun tuotantoasi, kun se on mahdollista.

 7. Elegia says:

  Mahtavaa, että kirjasi saavat uuden elämän tai pikemminkin kyseessä on comeback! ❤ Itse luin teininä paljon viihdekirjallisuutta: harlekiineja ja Kolmiokirjan kirjoja. Niille oli aikansa ja paikkansa elämässäni. Minulle vinoiltiin siitä, että luen “tuollaista” kirjallisuutta eli väärin luettu. Joillakin on aina jotain sanomista asiaan kuin asiaan!

  Mutta olen lukemisten(kin) suhteen kulkenut omia teitäni ja kuljen jatkossakin.

  • susupetal says:

   Viihteen lukemisesta vinoillaan ja viihteen kirjoittajalle vinoiltiin aikanaan. Höh, jos kirjan seurassa viihtyy, niin se kai on tarkoituskin??
   Ihme lokerointia niin kuin monessa muussakin asiassa, Elegia.

 8. Mahtavaa jees!
  Toi hyvä juttu että vanhoja kirjoja julkaistaan e-kirjoina ja äänikirjoina.
  Olen huomannut nuoriso suosii e-kirjoja, esim.striimajat mainostaa eri julkaisu alustoja ääni ja e-kirjoille.
  Itse suosin e-kirjoja ja lehtiä kun niitä voi tsuumata mielinmäärin. Ei tarvi välittää ikänäöstä.

 9. Birgitta says:

  Onnittelut Susu! Hauskaa, että kirjasi pääsevät pienen ajanjakson jälkeen takaisin lukijoiden äärelle. Mahtava määrä teoksia! Salanimellä kirjoittaminen kuulostaa mielenkiintoiselta idealta.

  Iloista viikonloppua sinulle 🙂

 10. pikeaarnio says:

  Hienoa SusuPetal, että kirjasi ovat saaneet uuden elämän. Kuuntelen nykyisin äänikirjoja, joten ehkäpä ne saapuvat myös Celia-kirjastoon, jota joudun käyttämään.

 11. Päivitysilmoitus: Kesäpäiväkirja 020523 | SusuPetal

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: