Saturday Classics 010624

 

Italialaisen Umberto Tozzin megahitti Gloria vuodelta 1979 on monille ehkä tutumpi Laura Braniganin esittämänä englanninkielisenä versiona. Tässä molemmat, itseäni hivelee enemmän tuo italiankieli ja Tozzin ääni.

Muita klassikoita täällä.

16 Responses to Saturday Classics 010624

  1. Äijä says:

    jyrkästi samaa mieltä – Italia se on laululle otollinen kieli! Minulle muuten tuntematon biisi, noihin aikoihin oli niin paljon muuta, ettei hittejä kerjennyt kuunnella…

  2. Paspii says:

    Braniganin versio on tuttu, tuo toinen ei. Italian kieli on kaunista mutta mielestäni Laura vetää paremmin. Loistava ääni hällä.

  3. T says:

    Tämäpä mainio esillenosto kaukaa menneisyydestä, kiitos!

    Näin aamutuimaan valitsen Tozzin tähän seisovaan hellekeliin – tosin yöllä oli ripsunut sen verran, että jos tarkkaan tiirasi – huomasi asfaltin hivenen tummuneen… Illemmalla saattaisin hyvin kallistua Lauran version ääreen; molempi parempi siis!

  4. Takkutukka says:

    T:n takana seisoo siis Takkutukka:)

  5. Jael says:

    Tuo onkin aikamoinen voimabiisi,se tuli uudelleen tutuksi nyt kun katsoin Netflixistä italialaista minisarjaa ”the Life You Wanted”,jossa laulu tuli usein esille.Muuten,hyvän täällä asuvan kolumbialaisen ystäväni nimi on Gloria..

  6. Jael says:

    Niin ja italiaksi mieluummmin….

  7. Olifantti says:

    Minä taidan elää jossain musiikkityhjiössä nykyisin. Miksiköhän? En oikeastaan koskaan kuuntele mitään. Pitänee ottaa projektiksi vaikka yksi levy viikossa. Voisin noita vanhoja vinyyleitä soitella menneitä muistellen.

    • susupetal says:

      Musiikki on fiiliskysymys. Itse en ole koskaan tykännyt pitää musiikkia vain taustalla kaiken aikaa soiden, sen takia minulla ei ole koskaan radiota auki.

      Suurimman osan vinyyleistäni, noin 500 kpl, myin muutama vuosi sitten levykauppaan, joitain on vielä jäljellä.

      Youtube on hyvä soittopeli olen huomannut.

  8. Lepis says:

    Kyllä mä taidan kuitenkin kallistua Lauran puoleen. Se versio on jotenkin raikkaampi. Tiedä näistä.

    Johan oli viikko, mutta nyt alkaa kesis!

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.