Keskiviikon Keskiäkäinen 1

Piti ihan tarkistaa blogiarkistosta ja uskottava se on. Olen alkanut piirtää Keskiäkäistä vuoden 2008 keväällä eli jo kuusitoista vuotta sitten! Aika kuluu, me emme.

Keskiviikkojen piristykseksi julkaisen aina silloin tällöin keskiviikko-äkäisen. Tuskin joka keskiviikko sentään, vaan mistä sen tietää.

Tämänkertainen kuva sopii hyvin pitkän, pitkän talven jälkeen, jolloin kevät jäi välistä ja siirryttiin talvesta suoraan kesään. Bikinikuntoa en tarvitse, sillä rannoilla makaamiset ja auringonotto ovat taakse jäänyttä elämää. Lämmönsietokyky on ikääntyessä heikentynyt, kuten moni muukin asia kropassa. Aurinkoihottuma kiusaa, joten peittävät vaatteet helteillä on must.

Jotain viitisen vuotta sitten piti ostaa elämäni ensimmäinen tuuletin. Ennen sitä ei läkähtynyt asuntoon kesäisin. Nykyään on toisin ja seuraavaksi on kait hankittava kunnon ilmanviilennin.

Käristävän kihisevää keskiviikkoa!

16 Responses to Keskiviikon Keskiäkäinen 1

  1. caravaanii says:

    Ei tullut pitkän talven aikana bikinikuntoa edes vahingossa. Mutta ei väliä, käytän aina kokouimapukua, se on vesijuoksussa paras 😀

  2. Takkutukka says:

    Pirtsakka kuva ilahdutti ja sai tuumimaan: bikinikunto, mikäs se nyt olikaan, muistaakseni joskus jotain tärkeääkin…?

    Pidän kuitenkin vankasti kiinni anoppikolleegani motosta: ”Roppa rapistuu, mutta nuppi käy rippikoulua.” Tällä mennään!

    Lämmönsietokyky on todella koetuksella näissä keleissä ja kyllä viilentävä ilmastointilaite on osoittautunut oivaksi olemisen helpottajaksi.

    Iloisiin kärvistelemisiin nesteytystä unohtamatta!

  3. aimarii says:

    Keskiäkäinen, ihana tuttu tyyppi. Mukavaa lukea kuulumisiaan. Pitkä talvi on vaihtunut kesäksi ja eletään vasta toukokuuta. Meillä oli kuitenkin viikon verran koleahkoa kevättä, kun koivu yritti saada hiirenkorviaan avatuksi. Bikinikuntoa ei minulla ole ollut vuosikymmeniin, eikä itketä moinen. Käytän koko uikkaria, mutta en ole vielä heittänyt talviturkkia, mutta kohta. Vielä näissä lämpöasteissa pärjään sisällä, kun pistän läpivedon. Itikoita ei onneksi ole inisemässä. Yöksi ajattelin laittaa parvekkeelle teltan ja haalata sinne patjan ynnä tyynyn ja peiton. Tänään kuumimmat tunnit soudin joella ja virvelöin. Yhden hauen kanssa tulin kotiin.

    Nyt naatitaan kesästä.

    • susupetal says:

      Suomi on pitkä maa. Olen huomannut sääkartoista, että siellä päin kevättä on saanut odotella.

      Minulla on vielä talviturkki yllä, saas nähdä, milloin saan sen kiskaistua pois.

      Nautinnollisia öitä teltassa, Aimarii!

  4. Pöllö says:

    Ihana Keskiäkäinen – melkein kuin peiliin katsoisi.
    Minä, keskiäkäisyyden ylittänyt, jostain nimittäin olin lukevinani, että kuulun jo ikääntyvien ryhmään, olen tullut siihen tulokseen, että olen bikinikunnossa heti, kun laitan bikinit päälle 😉
    Olen todistetttavasti omistanut bikinit viimeksi silloin, kun leikin vielä nukenvaunuilla, siitä on kuvakin. Samaa ikäluokkaa kuin alast..hups… meinasin puhua sivu suuni. Mutta silloin se oli ihan ihan siedettävää katsottavaa 😄😄

    Ihanaa kesää Susu, ja kiitos menneestä talvesta Krapujen kanssa; minulta meni loppukausi vähän ohi, taas. Jatketaanko sitten taas joskus?

    • susupetal says:

      Keskis on aika monen meistä peilikuva 😀

      Kyllä jatketaan loppukesästä taas krapuja, Pöllö, mutta ensin nautitaan kesästä bikineissä, uimapuvuissa, alasti ja miten kukin nyt haluaa 😀

  5. Birgitta says:

    Keskiäkäisen drinkki näyttää mukavan viileältä, kenties se on täynnä kaikkea keskiäkäiselle varta vasten suunniteltua herkkua.

    Itsekin jaksoin nuorena olla vaikka kuinka kuumassa, nyt kroppa meinaa kuolla kun asteita on yli 20 😀 Mutta ei mahda mitään, se on otettava mitä luonto antaa.

    • susupetal says:

      Viileä ihmedrinkki voisi kyllä olla poikaa!

      Joo, on se ihme, miten kroppa muuttuu, nyt hakeutuu suosiolla varjoon tai pysyy sisätiloissa helteiden aikana, Birgitta.

  6. Elegia says:

    En ole koskaan ollut rantaihminen, niin ei ole tarvinnut ikinä hankkiutua bikinikuntoon. 😀

    Kylläpäs aika rientää, keskiäkäinen jo teini-iässä! 😀

  7. Olifantti says:

    Ihana keskiäkäinen. Minullakin on auringon suhteen ajatus, että mitä vähempi sen parempi. Olen turhan herkkänahkainen.

  8. mentulanmarjatta says:

    Voi, ihanaa – Keskiviikon Keskiäkäiset!

    Kroppa auttaa ymmärtämään, että vanhenee. Mieli ei sitä muutoin tajuaisi.

    Meillä on ollut muutaman vuoden ilmalämpöpumppu, onneksi meidän taloon sai sen laittaa. Se on hyvä apu hellejaksoilla.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.