Saturday Classics 030421

 

Wynona Carr (1923-1976) oli amerikkalainen rhythm’n blues sekä gospellaulaja. Hänen tunnetuimpiin levytyksiinsä kuuluu Please, Mr Jailer vuodelta 1956. Kappale on hänen itsensä säveltämä ja sanoittama.
Kauan ei Wynona viihtynyt maallisen musiikin syntisessä maailmassa, vaan hän siirtyi kokonaan gospelin pariin.

Ihan pakko laittaa tähän myös versio kappaleesta John Watersin mainiosta elokuvasta Cry Baby vuodelta 1990. Olen soittanut nämä biisit aikanaan Sunday Classicseissa, mutta uusintakierros ei ole pahitteeksi, sen verran tiukkaa menoa. 

Muita lauantaiklassikoita täällä.

 

21 Responses to Saturday Classics 030421

  1. Sus' says:

    Onpa siisti ääni naisella, hauska tuo Jailer-sana;D Hienot torvet tööttäilee taustalla, jännää musaa, kiitos.

  2. Paspii says:

    Menee ohi mun musamausta mutta täytyy myöntää että on kova laulaja.

  3. Takkutukka says:

    Uppo-outoa ja hyppy tuntemattomaan, mutta jos ei tuolla esityksellä häkin ovi auki heilahda, niin on kyllä pystyynkuollut vartija;)

  4. timokytta says:

    Olikin aika uskollinen alkuperäiselle tuo leffaversio. Hoksasin, että mulla on koko elokuva vielä näkemättä… tuos nyt vähän spoilas vankilaosaa tuo video. 😃

  5. Jael says:

    Ensimmäinen kappale on itselleni tuntematon, samoin kuin laulaja, mutta Cry Babyn muistan koska olen nähnyt tuon leffan.Mainio video:)

  6. Lepis says:

    Joo, kyllä tämä kestää uusintasoiton jos toisenkin! Edelleen kovaa kamaa.

    Hieman häiritsee kun muistan että tuosta Cry Babystä käytiin aikoinaan keskuteluja, mutta en muista mitä. YouTuben otsikko on ehkä hieman harhaanjohtava, sillä Johnny Depp ei kuitenkaan itse laulanut vaan äänenä oli James Intveld. Samoin on Allisonin laulun laita eli Rachel Sweet oli siinä äänessä.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.