Saturday Classics 161021

Suomalaisen Wigwam-yhtyeen levy Nuclear Nightclub (1975) soi kasettimankassani liki puhki aikanaan. Viime viikolla tuli tieto laulaja-kosketinsoittaja Jim Pembroken kuolemasta 75 vuoden iässä.
Brittiläinen Pembroke tuli Suomeen jo 60-luvulla. Hän liittyi Blues Section-yhtyeeseen sen lyhyeksi elinajaksi ja tämän jälkeen bändin jäsenet perustivat Wigwamin.

Suomalaista musiikkihistoriaa, kepeät mullat.

Muita klassikoita täällä.

13 Responses to Saturday Classics 161021

  1. Sus' says:

    Kuuntelin tuossa viikolla paljon Blues Sectionia uutisen ..öö..innoitttamana kuulostaa morbidilta mutta niin se nyt vain meni. Hyvää settiä, kevyet mullat.

  2. Lepis says:

    Ajattelin tätä kans tuossa viikolla, mutta laskin sun varaan 😁 Tämä on kotimaista parhautta! Hyvää matkaa Jimille 🙏

    • susupetal says:

      Mun viimeaikaiset klassikkoni tuntuvat olevan tätä rip-kamaa, Lepis! Moni muusikko, jota on nuorena kuunnellut, alkaa olla siinä iässä, että kuolema korjaa satoa.

      • Sus' says:

        Olen suosiolla jättänyt sulle nämä haudankaivajan hommat eli muistokirjoituksen laadinnan näin SatClasseissa. 😉 Työt ei lähiainoina lopu sillä kelasin jo tuossa 2010 että alkaa tippua porukkaa, siis isoja staroja väkiselläkin kun suurien sukupolvien edustajat saavuttaa 70 ja yli, se on rokkarille korkea ikä lähteä, Ozzy poikkeuksena mutta nähellä onkin joku outo geeni”vika” minkä johdosta päihteet ei niin pure häneen, ei siis niin haitallisesti kuin keskiarvokansalaiseen.

        • susupetal says:

          Se hyvä puoli näissä rip-klassikoissa on, että aina välillä saa nostettua esiin yhtyeitä ja biisejä, joita ei niin muistakaan.
          Vaan kuolo korjaa kyllä kaiken aikaa.

      • Lepis says:

        Sitähän tämä on nyt viime vuodet ollut!

      • Lepis says:

        Onneksi tekivät meille paljon hyvää kuunneltavaa 🙂

  3. Jael says:

    R.i.P. Pembroke

  4. timokytta says:

    Multa olikin mennyt ihan ohi Pembroken kuolema, niin ne vuodet vierii kaikille. On kyllä ihan ulkomaisen kuuloista musiikkia, muutenkin kuin laulusta. Ihan mukavia kuunnella.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.