Haadeksen hupakot

Saatana oli tyytyväinen itseensä. Se oli kehittänyt kuolettavan ovelan juonen, joka takaisi ehtymättömän ihmisvirran Helvetin Kartanoon.

Teeveeasema otti hekumoiden tuotantoonsa Saatanan tositeeveeformaatin. Lähtöviivalla kaikilla osallistujilla oli mahdollisuus tähdätä mahtavimpaan palkintoon: sopimus omasta teeveeohjelmasta vuoden ajaksi. Piti vain voittaa muut iljettävyydessä, ilkeydessä, petollisuudessa ja pahuudessa. Häviäjät saivat toki runsaasti lööppiotsikoita.

Tuhansia toiveikkaita pyrki Kartanon esihuoneisiin, mutta vain kaksikymmentäneljä kauneinta per tuotantokausi valittiin. Rannalla jääneet upottivat tuhansia euroja itsensä kohentamiseen plastiikkakirurgian avulla, jatkoivat pyrkimistään kausi kauden perään.

Kului vuosia ja sarja jatkui menestyksekkäänä. Joku saattoi aavistaa, minne kilpailijat katosivat, mutta ääneen sitä ei lausuttu. Kulisseissa kilpailijoita kutsuttiin leikkisästi Haadeksen hupakoiksi.

***

Kiitos kaikille viime viikolla krapunneille (onpa verbi…) ja kommentoijille. Krapu on vastavuoroista, joten käykää ihmeessä kommentoimassa muiden juttuja.

Viikon 40 krapusanat ovat aavistaa, ovela, kartano.

Krapu on oma otsikkosi mukaan luettuna tasan 100 sadan teksti, ei enempää, ei vähempää. Viikon krapusanat ilmestyvät sunnuntaisin tässä blogissa.
Sanojen ei tarvitse olla perusmuodossaan kirjoituksessasi.
Jätä krapusi linkki blogiini.
Kiirettä kravun kirjoittamisella ei ole, koko viikko on aikaa.

OSALLISTUJAT

Cara

Pasanen

BLOGitse

Aimarii

AilaKaarina

Äijä

anli itse

Murphy

Advertisement

31 Responses to Haadeksen hupakot

 1. Sus' says:

  Tositeeveetä helvetistä, olet nero!! ;D

 2. Cara says:

  Aina löytyy ihmisiä, jotka haluavat tositeevee-ohjelmaan, tulipa mitä tahansa eteen. Helvetin Kartano täyttyy vuosien myötä noiden typerien hakijoiden oivaltamatta mihin menevät.
  Krapuni:
  https://caravaani.blogspot.com/2022/10/viikon-40-krapu-turvatalo-osa-2.html

 3. Takkutukka says:

  Voihan Haadeksen hupakot tätä nykyistä tarjolla olevaa tv:n ns. viihdeohjelmistoa, josta tarinasi kertoo kaiken oleellisen. Tyrkyille: kiitos, mutta EI-kiitos;)

 4. AilaKaarina says:

  Tosi-tv on kuvaava nimi ohjelmille, jotka ovat narsistin toivo ja epätoivo myös, jos ei pääse läpi. Narsisteja riittää, minäminä-ihmisiä. Mietin, mitä ihmettä ihmiset, jotka näitä ohjelmia katsovat, saavat niistä? Ehkä jonkinlaista ylemmyyden tunnetta, sillä aika reppanoilta nuo osallistujat vaikuttavat, kun ihan alkuun yritin jopa katsoa ao. ohjelmia. Karmean todellinen on kyllä sinun Krapusi!

  • susupetal says:

   Kaksi ihmisryhmää, joita on vaikeaa ymmärtää: ihmiset, jotka menevät noihin ohjelmiin ja ihmiset, jotka katsovat noita ohjelmia, AilaKaarina.

 5. Birgitta says:

  Sinne hävisivät kaikki, pimeään koloon josta kukaan ei halunnut puhua ääneen. Mitäs sitä muista muistelemaan, jos itse saa olla hetken valokeilassa 😉

  Todella mainio krapu 😀

 6. Maarit says:

  Hyvä krapu Susu 🙂 Yhtä sujuvasti kuin mainokset, ohitan nuo hömppäohjelmat!
  Ymmärrän, että nuoria kalastellaan katsojiksi, mutta saavat niin vääristyneen kuvan ihmisistä ja elämästä.

 7. Päivitysilmoitus: Suuri Aavistaja | sanapasanen

 8. runopasanen says:

  Hyvin nykyistä(kin) menoa symboloiva juttu julkisuuden tavoittelusta turhuuden markkinoilla.

  Suuri Aavistaja

 9. BLOGitse says:

  Mistä voi tietää, että ’kaikki’ tositv:t on huonoja, jos niitä ei ole koskaan katsonut koska ne kaikki ovat niin huonoja? 🙂
  Minä katson kaikista ainakin alun. Jos ei kiinnosta, en katso jatkossa. Tällä hetkellä seuraan vain bb:tä tv:stä. ’Aina’ moititaan miehiä juonittelijoiksi mutta kyllä naisetkin osaa. Ja klikkiytyvät keskenään. 🙂
  Kuulun kommenttien perusteella siis helvetin porukkaan…snif.
  https://blogitse.com/2022/10/03/krapu-40-huttua/

 10. aimarii says:

  Paljon näitä tositeeveeformaatteja on ja tulee uusia aina vaan. Kai niillä katsojiakin täytyy olla. Mun juttuja eivät ole. En jaksa kiinnostua, jos joku parikymppinen etsii sarjassa parisuhdetta/puolisoa! Luen joskus Iltiksen lööppejä, niissä kerrotaan jotain ohjelmien käänteistä.
  Mainiosti kirjoitit. Tykkäsin.
  Sain itse myös jotain aikaan.

 11. AilaKaarina says:

  Tässä mun nopeasti kirjoitettu Krapu. Joudun korjailemaan sitä taas, mutta idean tietysti pysyessä samana Nyt ei ole aikaa muokkaukseen kuin viikonloppuna, joten tulkoon tänne virheineen: https://pienettarinat.blogspot.com/2022/10/metsa.html

 12. Äijä says:

  Näin kirkon miehenä en voi muuta kuin aamentaa. Itse kirjoitin melko ankean lastun, jossa ei hirveästi fiktiota ole. https://juttelija.wordpress.com/2022/10/04/kitkera-muisto/

 13. anli says:

  Kokeeksi olen katsonut alkuja noista tv ohjelmista mutta eeeei kiinnosta… Krapusi oli todella mainio aiheesta.
  Aikani pyörittelin viikon sanoja ja tämä syntyi:
  https://omaverstas.blogspot.com/2022/10/krapu-40.html

 14. Jael says:

  Huiii, olisi kannattanut olla osallistumatta.. Mahtava krapu😁

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: