Saturday Classics 050823

 

 

Whamia ei ole tullut soitettua näissä klassikoissa. Johtunee varmaan siitä, etten duoa ole pahemmin kuunnellut, eikä genre ole ihan omintani. Tämä klassikko Careless Whisper vuodelta 1984 on kyllä enemmän kuin tunnettu ja alun saksofonisoolo on kerrassaan huikea. Muutenkin kappale on ihan ookoo.

Duon toinen osapuoli, jo manalle mennyt George Michael, omasi kyllä uskomattoman hienon äänen. Lähdettyään soolouralle mies veti lavoja täyteen. Lempimusiikkiani Michaelin tuotanto ei ole, mutta näyte hänen äänirepertuaaristaan soi kirkkaana hänen coveroidessaan Queenin Somebody To Love-biisiä Freddie Mercuryn muistokonsertissa vuonna 1992.

George Michaelista on dokumentti Areenassa.

 

 

Muita klassikoita täällä.

 

 

 

 

 

14 Responses to Saturday Classics 050823

  1. Takkutukka says:

    Wham on muutoin omalla kohdallanikin vähemmän kuunneltu, mutta tämä notkean kaihoisa biisi löytyy omilta suosikkien soittolistoiltani. Hyvän mielen musiikkia…

  2. On tota tullut kuultua diskossa 80-luvulla Arkadiassa, KY-talossa ja Bottalla kun oli metsästys kaudet menossa.

  3. Lepis says:

    Tämäpä yllätys! 😲 Minähän taas olen vankkumaton George Michael fani ja erityisesti soolotuotannon myötä. Older on mielestäni yksi tämän maailmankaikkeuden parhaita albumeja. Siis kokonaisuus. Jep! Wham oli kivaa poppi-aikaa ja kyllä sitäkin tuli tanssittua 😁 Oi niitä aikoja! Mercuryn muistokonsertissa tuo esitys räjäytti pankin. Muistan vielä miten jännitti katsoa miten George selviää noin isoista saappaista ja hyvin meni.

  4. Lepis says:

    Niin, molempien miesten kuolemat sieppaa vielälkin! Niin turhat!

  5. mm says:

    Voi te rakkaat vanhat ystävät. Pitkästä aikaa poikkean ja te molemmat 🙂 Kuuntelin parikin kappaletta taas SusuPetalin sydämeltä…

    Minä olen ollut George MIchael fani (muistelin myös Lepiksen sellaiseksi).Ja saksofonin…Joku siinä valituksesta värinästä vain soljuu sydämeen.
    Terveiset kesäisestä Porista.

    • susupetal says:

      Ihanaa kuulla sinusta! Usein miettii, mitä vanhoille blogiystäville kuuluu. Onko sinulla blogia tai oletko muilla some-alustoilla.
      Mukavaa kesän jatkoa, kivaa kun pistäydyit, mm ❤

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.