Saturday Classics 231223

 

 

Sopraano Tarja Turusen marraskuussa julkaistu toinen joululevy Dark Christmas on huikea kokonaisuus. Vaikka ei olisi joulumusiikin ystävä, tälle albumille kannattaa antaa mahdollisuus. Musiikin goottityylinen metalli upeine sovituksineen, lapsikuoro ja Turusen dramaattinen laulanta muodostavat sellaisen yhdistelmän, että minulla nousee karvat pystyyn.

Tässä sellaista joulumusiikkia, jota jaksan kuunnella. Pakko laittaa älppäristä kaksi biisiä. Koko albumin voi kuunnella vaikka YouTubesta.

 

LEPPOISAA, LÄMMINTÄ JA OMAN

NÄKÖISTÄ JOULUA KAIKILLE!

 

Muita klassikoita täällä.

 

 

 

16 Responses to Saturday Classics 231223

  1. Pisi Prkl says:

    En ole jouluihmisiä joten joululaulutkaan ei putoa. Mutta kuuntelin ensimmäisen ja olihan mielenkiintoinen veto. Joululauluksi suorastaan loistava.

  2. mentulanmarjatta says:

    Tarja Turunen on upea laulaja. Hänellä oli muutaman vuoden talo Kuusankoskella meidän lähellä ja hän aloitti aina joulukiertueensa täältä. Kävin kuuntelemassa häntä monta kertaa. Yhdessä konsertissa oli Ave Maria eri sovituksin esitettynä, yksi niistä laulajan oma.
    Oikein hyvää joulun aikaa Sinulle!

  3. Jael says:

    Tosi dramaattinen esitys,mutta mielenkiintoisen erilaista Ensimmäistä videota en voinut avata,mutta alempi toimi.Hyvää.Joulua SusuPetal🎅🎄❄️

  4. aimarii says:

    En tätä oikein joulumusiikiksi tunnista, mutta upeita esityksiänämä kaksi ovat. Olen kyllä silloin tällöin kuunnellut Tarja Turusta.

  5. Lepis says:

    No joo, meneekö meillä näin ristiin tänään 🙂 Niin paljon kuin tykkäänkin Tarjan laulusta, niin tämä albumi ei uponnut. Yritin sitä Tuubissa kuunnella, mutta pakko oli jättää kesken. Jotenkin sellainen ylitaiteellisuus pukkaa päälle, en tiedä 😮 Ehkä tuo Silent Night on kaikista upein näistä kipaleista tällä kertaa.

  6. caravaanii says:

    Tätä musiikkia minäkin voisin joulumusiikkina kuunnella. En ole niiden perinteisten joululaulujen kannalla.

  7. Takkutukka says:

    Tämä istuu hyviin joulutunnelmiini, joten kiitos SusuPetal ja mainioita sekä ennen kaikkea omanoloisia joulupäiviä Sinulle:)

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.