Saturday Classics 150521

 

1969

Slade-yhtyeen solistin Noddy Holderin ääni yksi kaikkien aikojen suosikeistani. Holder laulaa käheästi ja kovaa, mainiota. Kuulema häntä harkittiin AC/DC:n solistiksi Bon Scottin kuoleman jälkeen.

1973

1975

Wolverhamptonista kotoisin oleva Slade toimi samalla kokoonpanolla vuodesta 1966 vuoteen 1991.

1981

Musiikkia bändin monipuolisilta vuosilta, olkaa hyvät.

Muita klassikoita täällä.

1983

 

8 Responses to Saturday Classics 150521

  1. timokytta says:

    Toinen ja kolmas olikin jo tuttuja ja My oh my, tyttäristä vain katoin, että vasemman reunan likat pyöritti hiuksiaan kunnolla ja lavan oikeas reunas vaan hymyiltiin. 😄 Mulla on ollut vain yks levy Sladea, se Nobody’s Fool, ja sitä on aikalailla tullut aikoinaan kuunneltua, eli tuttu ja niin tunnistettava ääni on tosiaan tolla Noddyllä. Ja positiivista, että viihtyvät yhdes, toisin kuin Blackmooren kans.

    • susupetal says:

      Sladella oli todellakin paljon hittejä 70-luvun alussa ja puolivälissä, bändin kulta-aikaa siinä mielessä. Tyyli muuttui sitten vuosien mittaan vähän raskaammaksi.
      Kiitettävää yhteenkuuluvaisuutta bändin pojilla, Timo.

  2. Paspii says:

    Netissä väitettiin että Gary Holton Olisi jo valittu Bon Scotin seuraajaksi. Mutta saivat tietää hänen päihdeongelmastaan ja peruivat sen. Ja miten kävikään.. Joskus esiteininä oon Sladeakin kuullut, ei ihan jaskaa.

    • susupetal says:

      Vai sellainen tieto sinulla, Paspii, Olisihan se ollut mielenkiintoinen valinta, sääli tuota päihdeongelmaa.
      Sladea kannattaa kuunnella muutenkin kuin vain hittibiisien osalta, bändiltä löytyy vähän kaikkea musaa.

  3. Sus' says:

    Quiet Rioti uudelleenlämmittelyt nosti mukavasti Sladeakin, sitä kautta sen itsekin tiedän. Muistan lukeneeni myös tuota laulajaa ACASalama-pestiin harkitun. Eka biisi aika jännästi sovitettu, hippikamaa, toka onkin QR, kolmas on suosikkini jota en pitkään aikaan yhdistänyt Sladeksi, joku outo väärinkäsitys, mielestäni yksi Sladen parhaista, tykkään melodiasta ihan älyttömästä.

    Bon Scott lainasi tuota lock up your daugftersia samoin Iron Maiden – Rokkijätkät tuloo akat lukkoin taa piiloon!! ;D

    Tuttu tuo on viimeinenkin, hyviä vetoja paljon tällä orkalla, taidankin spotifystä kuunnella levyn, kaksi..hyvä Susu, pidät Sujen musamielenkiintoa yllä, kiitos;)

    • susupetal says:

      Sladella on yllättävän paljon hyvää kamaa, muutakin kuin ne listahitit, todellakin kuuntelemisen arvoista. Kivaa, kun tykkäsit, Sus’!
      Pitikin kuunnella pitkästä aikaa tuo QR:n coveri.

  4. Lepis says:

    Oh baby baby!!! Johan oli nostalginen setti! Lennätti suoraan teinivuosien kapinaan ;D Silloin oli niin ehdotonta, Slade vs. Sweet, joko tai. Me taidettiin olla Slade, mutta salaa kuunneltiin Sweetiä 😀 Ja minä otin sivuaskelia Bowien suuntaan.

    • susupetal says:

      Juu, salaa tuli joskus kuunneltua Sweetia ja Gary Glitteriä, mutta ääneen sitä ei todellakaan tunnustettu, Lepis 😀
      Taisin ostaa ekan Bowieni vuonna 1974 levy oli Pin Ups ❤

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.