Saturday Classics 060123

 

Uusi vuosi pyörähtää käyntiin myös lauantaiklassikoiden osalta, joten mikäpä parempi kappale kuvaamaan tulevan vuoden moninaisia biisejä kuin Pauli Räsäsen Nää niitä lauluja on vuodelta 1969. Laulun sanat sopivat lauantaiklassikoihin hyvin.

Sukeltaminen historiaan kertoi, että kyseinen kappale toimi tunnusmusiikkina Pauli Räsäsen kolmiosaisessa saman nimisessä YLE kakkosen tv-sarjassa vuonna 1969. Sarjassa kuultiin iskelmiä 30-, 40- ja 50-luvuilta.

Muita klassikoita täällä.

11 Responses to Saturday Classics 060123

  1. Lepis says:

    Ai hyvät hyssyrät sentähen, johan kaivoit mainion biisin! Ja totta tosiaan passaa klasareihin vallan hyvin. Voisi sopia jopa klasareiden tunnariksi 😀

  2. Takkutukka says:

    Reipasta ja vakuuttavaa, jota kuunnellessa ei tarvitse epäillä kappaleen väitettä:
    ”on muistojen kaivo niin pohjaton”, sillä musiikki on muistoja täynnä ja ne nousevat kuunnellessa itsestään, lupaa pyytämättä pintaan; mainiota!!

    • susupetal says:

      Niin totta, Takkutukka. Kaiken tuon mainitsemasi lisäksi musiikki sitoo myös ihmisiä yhteen! Jopa niin paljon, että syntyy kansakunnan musiikkimuistoja.

  3. HPöllö says:

    Pauli Räsänen! Voi että, niin tuttua musiikkia, mutta eipä ole varmaan tullut juurikaan 70-luvun jälkeen tullut kuunneltua. Varmastikin silloin, kun pikkutyttönä katselin, kun eno valmistautui lauantai-iltana kylille lähtöön ja saunan jälkeen niiiiin pikkutarkasti asetteli tukkaansa laineille – pienestä peilistä kuvaansa katsellen.
    Oi niitä aikoja 🧡

  4. aimarii says:

    Vauhdikasta menoa.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.