Blogiystävän näyttelyn avajaisissa

 

Omaan näyttelyyn valmistautuminen on saanut minut tavallistakin mökkihöperömmäksi, joten oli enemmän kuin terveellistä käydä Maaemon huuto-näyttelyn avajaisissa, jonne minut kutsui Uuna. En ollut koskaan aikaisemmin tavannut Uunaa, livenä, jännitti. 

Uuna ja Hyräilijä

 

Ihan turhaan, Uuna oli juuri samanlainen kuin bloginsakin, ihana, hurmaava, luova ja tuttuakin tutumman oloinen.

 

Uunalla oli tässä yhteisnäyttelyssä esillä viisi valokuvakollaasia. Oli upeaa nähdä nämä kollaasit suurennoksina, väkeviä, monikerroksisia töitä. Uuna itse kertoi, esitellessään töitään, että nykyään taiteen tärkein funktio hänelle on leikillisyys, leikkiminen. Valokuvaaminen ja kollaasien tekeminen mahdollistavat tämän ilon.

 

Orvokin kyyneleet II, 2012

Avajaisissa tapasin ensimmäistä kertaa Ritvan, jonka taidetta olen ihaillut hänen blogissaan. Myös Savisuti oli paikalla, vanha blogituttavuus, ja hänetkin tapasin nyt vasta ensimmäisen kerran, vaikka asumme samassa kaupungissa. 

 

Savisuti ja Uuna

Johanna oli myös saapunut avajaisiin, sentään yksi ihminen, jonka olin tavannut aikaisemmin! Jälleen kerran huomasin, että vaikka ei tuntisi bloggaajia entisestään, yhteinen sävel löytyy vaivattomasti. Ihmiset ovat tulleet tutuiksi vuosien mittaan, on kuin kohtaisi vanhoja ystäviä.

Johanna ja Iso Partainen

Maaemon huuto

25.9.-14.10.2012

Galleria Fogga

Pohjoisranta 8 B, 00170 Helsinki

avoinna

ti-to klo  11-18

pe    klo  11-17

la-su klo 12-16

 

 

29 Responses to Blogiystävän näyttelyn avajaisissa

  1. Yaelian says:

    On tosi kivaa tavata tuttuja bloggareita ihan face-to face:)

  2. kiiris says:

    Oli varmasti innoittavaa, ja mukavaa tavata bloggaajia. sympaattisia kasvoja kuvissasi!

    Itse en päässyt.
    Elämä potkii päähän.

  3. harakka says:

    Vautsi, mä olen ihan kateellinen sulle!
    Mä en päässyt täältä jumalan selän takaa sinne asti.
    Mutta hienoa, te saitte nähdä kaikki toisenne, se on hienoa, tosi upeeta!

  4. Johanna says:

    Susu niin oli mukavaa! 🙂

  5. savisuti says:

    Kiva oli nähdä! Hienoa myös oli nähdä Uunan työt isoina ja mahtavaa kun kolme blogipersoonaa (ja kahden miehet) sai tänään kasvot! 🙂

  6. Elegia says:

    Oi kun ihastuttava nimi taidenäyttelyllä – harmittaa, että aina missaan kaiken hienon! Mutta kiitos sinulle, kun teit kierroksen meidän estyneiden puolesta. Pääsee vähän kurkistamaan näyttelyhuoneeseen. Ihania ihmisiä olet myös tavannut – tai oletan niin, kun ovat blogeista tuttuja nimiä minullekin. 🙂

  7. isopeikko says:

    Siellä näyttää mukavalta…

  8. sirokko says:

    Voi miten ihanaa, mukava tutustua vaikka vain kuvitse jo tuttuihin nimiin. Kiva kun kävit ja esittelit meillekin, kiitos!

  9. Aina says:

    Kiitos Susu Petal postauksesta. Näin pääsin mukaan minäkin 🙂

  10. Uuna says:

    KIITOS tosi paljon, että tulit paikalle. Oli ihana tavata ja sanoin jo tuonne Johannalle, että ajattele, kuinka orpo olisin ollut siellä ihmispaljoudessa ilman teitä, blogiystäviä. Oli jännittävää ja ihanaa nähdä teidät livenä. Heti kun näki, kaikki jännitys hävisi, koska tuli tuttuuden tunne, kuin olisi aina tuntenut, nähnyt. Sinä ehdit laittaa bloggauksen jo, kun me vasta olimme junassa matkalla kotiin.

    Nyt olen ihan silmät ristissä, eikä naamakaan ole enää hangon keksi, kun en saanut unta. Jännitys varmaan purkautui. Otanpa kunnon päivätorkut, niin kyllä kaikki sitten tasaantuu.
    Avajaisista jäi kyllä hyvä mieli ja hieno muisto. Toivon että sinun avajaisesi ovat vielä ikimuistoisemmat, koska näyttely on täysin sinun omasi. Sinne tulee varmaan oikea bloggaajien kokous, arvaa houkuttaako tulla mukaan. Näyttelyysi tulen ilman muuta, mutta tämä omani nyt sekoittaa aikatauluja.
    Kiitos vielä eilisestä 🙂

    • susupetal says:

      En yhtään ihmettele, jos ei uni tullut, niin paljon tapahtumia ja tunteita päivä sisälsi sinulle! Tänään varmaan jo nukuttaa.
      Kiitos ihanan viihdyttävästä tapaamisesta, Uuna!

  11. wordsbyirma says:

    Oi kiitos kun veit mukanasi! Kasvot liituvät kuviin ja tarinoihin, paketti tiivistyy. Uuna on niin ihanan pehmeä. Sama tunne kun jonkun syntymäpäivät kotona Suomessa, kaikki on siellä ja niillä on hauskaa ja minä vaan olen täällä. Kiva, eettä jaoit tunteen.

  12. wordsbyirma says:

    Oh, väärinkäsitystä välttääkseni, siis tunne ei ollut se olen yksin vaan että pääsin mukaan. Pöh.

  13. kaanon says:

    Täällä maaseudun rauhassa, susirajan tuntumassa asuminen tyydyttää minua yleensä, mutta joinakin päivinä riisuisin mieluusti yltäni erakkouden viitan ja saapuisin pääkaupungiin. Ja nyt olisi sellainen hetki. Mutta olenhan minä paikalla, pieni osa teistä on sydämessäni.

  14. miiwi says:

    Ja teilllä kaikilla oli niin mukavaa … 😀

  15. aimarii says:

    Kiitos, että minäkin pääsin tähän hienoon tunnelmaan. Voin vain kuvitella, miten lämminhenkistä ja mukavaa siellä kaikilla oli.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.